Koľko kalórií môžem prijať za deň, keď chcem schudnúť?
Ahojte mám 170 cm, 88kg. Začala som cvičiť 4x týždenne silovo a po tréningu kardio na páse s prevýšením cca 15/20 minút. Chcela by som schudnúť aspoň 20/25kg. Koľko kcal jest za den? Je 140g bielkovín ok? Malo veľa? Vobev sa tomuto nerozumiem.
@anonym_autor tu si to vies vypocitat:
https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka
@oceanahory to mi príde extrémne moc
fu, 151g bielkovin, to je aj dost, ci? 😀 ja pocas dna nedokazem prijat asi ani polovicu. a to bezne jem maso, syry atd. toto je pre mna fakt obrovsky problem 😀 niekedy sa to da, ale vacsinou nie.
fu, 151g bielkovin, to je aj dost, ci? 😀 ja pocas dna nedokazem prijat asi ani polovicu. a to bezne jem maso, syry atd. toto je pre mna fakt obrovsky problem 😀 niekedy sa to da, ale vacsinou nie.
@ludmilik13 mne príde aj tých kcal moc
@oceanahory to mi príde extrémne moc
@anonym_autor Nie, podla mna to mas spravne. Pri tvojej vyske, hmotnosti a aktivite 4x tyzdenne je to podla mna ideal.
Vobec to nie je vela. Min rok som isla z 80kg, prijem 2000kcal, trening 3x tyzdenne, denne 10tis krokov schudla som na 65 za 4 mesiace cca
Vobec to nie je vela. Min rok som isla z 80kg, prijem 2000kcal, trening 3x tyzdenne, denne 10tis krokov schudla som na 65 za 4 mesiace cca
@anonym_5ed1ff waaw za tak krátky čas.
@anonym_5ed1ff waaw za tak krátky čas.
@anonym_7aef67 tak prve kila boli odvodnenie.. ale dodrziavala som to fakt na 100%, bielkoviny, vela zeleniny, ziadne spracovane sladkosti. Ak som mala chut na sladke, pripravila som si doma zdravsiu verziu. Po 4m som trosku zvolnila, idem 80/20, vahu som si drzala az kym som neotehotnela 🤣
@anonym_7aef67 tak prve kila boli odvodnenie.. ale dodrziavala som to fakt na 100%, bielkoviny, vela zeleniny, ziadne spracovane sladkosti. Ak som mala chut na sladke, pripravila som si doma zdravsiu verziu. Po 4m som trosku zvolnila, idem 80/20, vahu som si drzala az kym som neotehotnela 🤣
@anonym_5ed1ff Veľký obdiv klobúk dole 🤗
Dakujem, pisem to hlavne preto, aby sa zeny nebali jedla a kcal.. ked sa povie, ze ma niekto prijat 2000kcal, tak sa vela ludi zhrozi, ze je to vela.. No nie je.. pre cviciacu zenu je to fakt tak akurat 🙂
Poradíte aj mne? Žena 27 rokov 105kg cvičenie 1h 3 x do týždňa , 165cm denne tak 6000 krokov ďakujem

@anonym_autor tu si to vies vypocitat:
https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka