icon

Koľko kíl ste pribrali počas sviatkov?

8. jan 2024

Ja normalne 4kg. Ani verit sa mi nechce a som strasne nasrata na seba......

Strana
z3
ibatanecnica
9. jan 2024

-1 kg. Ja sa neprejedám, nejem koláče, vysmážané a ani zemiakové šaláty a pod. aj cez sviatky sa stravujem tak ako inokedy.

ibatanecnica
9. jan 2024

@tahomi ja mám pomaly 50 ale tiež nepoznám nejaké drastické priberanie. Mám svoj vlastný životný štýl + pohyb a kg si udržujem.

scila
9. jan 2024

@autor Nemáme váhu takže netuším. Určite som pribrala, ale do pracovných riflí som sa vošla aj som ich zapla takže neriešim a na jar to vybicyklujem 🙂

mirkita
9. jan 2024

@jj298 toto veľmi dobre poznám, my to voláme “teror jedlom”- lebo nielenže je toho prilis, sle stále s sa chrlí ďalšie, takze v kuse sa riesi jedenie a kto jedol a kto nie a koľko a dokola a dokola

zmrzlinka8
17. jan 2024

aj ja 4

tianna
17. jan 2024

@tahomi vekovo som zrejme podobne, v pohode za víkend priberiem 2 kg a to sa určite neprejedam, kalorické tabuľky mám (dávnejšie som potrebovala pribrať) a príjem okolo 1500 kcal a to ešte kojim (aj keď už len málinko). No je pravda že mne váha strašne skáče, plus mínus 2-3 kg absolútne bežne. V 22 som mala 55-57 kg, postupne v 33 až 88 kg, potom behom necelého 1,5 roka pri kojeni a nútenej diéte -41 kg a následne behom ďalšieho cca 1,5 roka plus 15 kg 🤷🏼‍♀️ ja musím mať doma všetky veľkosti od S po XL 😆 aktuálne sa držím skoro rok na 62 (kolíše medzi 60 až 64) a dúfam to takto udržím čo najdlhšie. No mne ozaj stačí že si dám nejaký perník alebo namiesto krajca chleba 2 a v momente kilo - dve hore 🤷🏼‍♀️

Strana
z3