Koľko kíl ste pribrali počas sviatkov?
Ja normalne 4kg. Ani verit sa mi nechce a som strasne nasrata na seba......
Napriek nadludskemu usiliu 2 kg, cize mam naspat, co som pred tym pracne dala dole. Uz som vysadila sladke a zmensila porcie. Ale v mojom veku je to drina a to sportujem aktivne.
migréna mi nedovoľuje priberať - vtedy prestanem jesť aj na 2 dni... a zrovna na Silvestra som mala takú 2 dňovú...
Asi 3 kg. Cítim aj na rifliach. No nič, je čas vrátim sa do pôvodného režimu a úplne zrušiť večerné jedenie.
Neviem nemam baterku vo vahe..
300g 😁
Možno pol kila, ak sa to počíta ako pribratie. Aj som pila viac alkoholu, takže som bola zavodnena, to už je asi preč. Ja som síce pojedla veľa sladkého, ale už som nemala miesto na normálne jedlo takže som za celý den bola len na koláčoch.
Ja asi 3kg. Nuz, dojcim a rada mam sladke 😅 prechadzkam tiez velmi neprial cas.
Od cca 15 .decembra(keď som bola na poradni) do teraz som pribrala 1 kg ,neprezierala som sa (som tehotná)🤗
Bojím sa aj odvážiť... hnevám sa sama ma seba...ale v hlave som nastavená na zmenu...tak snáď nebudem sama sebe robiť obštrukcie a nieco zhodim🙂
Nic, ale ja sa sialene kontrolujem a vsetko vazim a davam do kalorickych tabuliek. V mojom veku priberiem aj poriadneho nadychu a schudnut to nejde. Bohuzial. Kde su tie casy, ked som mohla lyzicou vyjedat pol Nutely a vaha sla dole 🙈
tiež nechápem ako niekto za týždeň sviatkov naberie 4 kg - to sa ozaj až tak sprepáčením prežierate do nemoty? Je to neskutočná záťaž pre telo..chápem, že je viac koláčikov a podobne ale nadžgať sa do prasknutia to nemá význam ženy.
@simsalabim to poznam, pred par rokmi, hoci uz po 40tke, mi stacilo vynechat 3-4 vecere a vaha sa znizila. Teraz neveceriam vobec a nic sa nedeje..
schudla som dve kilá
Kopa vody. 🙂
4kg ale som v 7 mesiaci... 🤣
Schudla som a to som jedla normalne, ziadne obmedzovacky, len tym, ze toho bolo vela som bola stale najedena a nemala som chut. Aj na salat som sa tesila cely rok a dokopy som zjedla asi 2porcie. Moje telo odmietalo prejedanie 😁
0 ako vždy
2kg, ale pri treningu to ide do spravnych miest
+2kg takže už sa cvičí aby to išlo dole
@tahomi - ako nič 🙂. Sedíš a ješ, sedíš a ješ, a ješ a ješ. Všetko ti chutí, nerozmýšľaš, len si užívaš ten pocit v ústach. To sladké, jemné, trošku karamelové, mňam marcipánové....Tiež som kedysi čumela ako puk, keď mi to takto niekto ako 45kg tínedžerke popísal. Ale že pribrať sa dá ako nič, bytostne chápem až teraz. Nezažiješ, nevieš 🙂
jo a alkohol ...to su len kalorie , trochu vina , prosecca a mas 500 len tak 🙂 a teda nepribrala , mali sme len lososa a zdrave sladke a v podstate sme aj cez sviatky chodili cvicit.
Nič, ale sledovala som sa, napr. medovníky som len napiekla a ani jeden neochutnala
@dahra ale pribrat 4kg za Vianoce? Za 2 tyzdne? Prezierat sa ako prasiatko? To vobec nema nic spolocne s vekom, ja mam takmer 40 a toto ja absolutne nepoznam u nas v rodine ani v okoli. Ale vysvetluje to tie sialene preplnene kose v obchodoch, zemiakovy salat vo z vandla, 15 druhov kolacov atd.
Co je tazke pochopit?! Ze celorocne nejem pecivo, majonezove salaty, vyprazane a teraz sa spustim na 14 dni a priberiem pekne 3 kg. Ano, mne chuti aj nezdrava strava aj moje kolaciky vselijake sice zdravsie varianty ale zjem ich vela. Tak cely rok sa stravujem zdravo a spustim sa vzdy len cez vianoce. A samozrejme sama si to odskacem pokym to dam dolu. Takze je to bezne, ludske. Nemusi sa z toho nikto rucat a preukrutne cudovat. Hlavne take, co nesportuju a kysnu cely rok.
Nič. Druhý deň sme odlietali do tepla, takže ani nebol čas sa vyžrať 😉
Od cca 22 som jedla všetko krížom krážom, k tomu alkohol veď aspoň na sviatky sa člivek neobmedzuje. Doma si dá to, na návšteve hento. Takto som pokračovala až do 30.12 , cítila som, že som ako balón, aj na oblečení som cítila, že som pribrala. A potom 30.12 prišla choroba nášho psa a za týždeň som schudla 2x toľko, ako som stihla pribrať. Radšej by som prijala tie kilá navyše ako páliť sviečku.
inak - hovori sa, ze nie je dolezite, co a ako zjes medzi vianocami a silvestrom, ale skor medzi silvestrom a vianocami 😉😉
Stratila sa nám váha :D Ani ja ani muž netušíme kam :D :D :D
Ja sa na nu postavim, no mam smolu, cez brucho nevidim na displej. Som 32 tt 🙂)))

@mk1111111111 Tak ja ako som začala jesť zdravo, tak odvtedy mi vôbec nechutí strava ako predtým, koláče, zákusky vôbec, čo sa všetci čudujú, lebo predtým som ich jedla na kilá 😁