Koľko kilogramov ste schudli pri Mačingovej diéte?
Ahojte. Koľko ste schudli pri Macingovej 28? Prosím nepíšte tie, ktoré to považujete za blbosť, niekomu to sadne inému nie a je veľmi veľa žien, ktoré vďaka nej shodili. Napíšte aj z akej váhy na akú ste sa dostali 🙂
@modrykolibrik cize 10kg za mesiac das dole a jes takto uz dlhodobo, cize kazdy mesiac das dole 10kg? ci len prvy mesiac? Na zaciatku si mala trojcifernu vahu? Nejako sa mi to cele nezda 🙂 Ale baby sa chytaju, ach jaj ..
@ivkav5 moja sestra v mladosti experimentovala - to by mohlo vysvetlovat modreho kolibrika - ze ma malo rokov aj rozumu - jedla len syr, ovocie a zeleninu asi tri mesiace, ano schudla, ale vlasy jej odisli takmer, plet mala nonstop vyhadzanu, vyzerala ako mumia- vysledky mala katastrofalne, potom sa chvalabohu spamatala a pochopila, ze tadialto cesta nejde. Ako moze telo fungovat na zelenine a ovoci dlhodobo mi nie je jasne, odporuje to vsetkemu
@modrykolibrik tak ty si zarábaš na poriadny problém. Ak máš pocit že je to ok tak sa stravuj ako chceš ale neraď takéto veci druhým ženám.
@julka828 toto som chcela počuť. Aj si to udržala? Z akej váhy si išla?
@kkovacovak súhlasím, veď v tej jej strave absentujú bliekoviny, nieje vôbec vyvážená a zdravá, toto je úplne zle a ešte to radiť druhým
@modrykolibrik pri vsetkej ucte, tento tvoj recept na stihlu liniu tu nesir, okrem toho, ze ublizujes sebe, mozes ublizit aj inym.
@autor proste chces pocut, ze Macingova funguje - ano, funguje, ako takmer kazda dieta - docasne. Otazne je, ci si schopna drzat sa jej po zvysok zivota. Ak nie, je zbytocne pustat sa do nej, pretoze ked sa vratis k povodnemu stravovaniu, mas to naspat aj s urokmi. Mas tu rady, ako to fungovat moze aj cely zivot, akurat zeny, ktore si vahu drzia vacsinu zivota, to nenazyvaju dietou, ale zivotnym stylom - a o to ide.
Nechcem to tu pisat napis spravu ak chces
Autorka, je jeden diétny plán, ktorý je zostavený na základe biochemických dejov v organizme, sú na na to vedecké štúdie o preukázaní pozitívneho vplyvu na zlepšenie glykémií u DM2 (zníženie alebo dokonca aj vysadenie inzulínu), na zníženie cholesterolu, zníženie tlaku krvi a aj výraznejšie zníženie váhy pri obezite alebo nadváhe. Skúšajú túto diétu u nás na Slovensku na pacientoch jedného ústavu a časom to chcú presadiť aj v ostatných nemocniciach, lebo majú s tým úspechy. Jedálniček je šitý každé 2týždne na tvoju váhu. Kalórie sa počas stravovania nepočítajú a vraj sú to chutné recepty a pacient nehladuje, ale sú to vegánske recepty. Na 2týždne pre bežného užívateľa to stojí 33€. Počet týždňov, ktoré sú potrebné na redukciu váhy je- želaný počet schudnútých kg/2. Takže na - 12kg je potreba cca 6týždňov a vraj nedochádza ani k jojo efektu.
@modrykolibrik v poriadku, ci fungujes je otazne, ale to je tvoj problém. Len to nerad druhym, lebo to nie je dobrá rada.
kolegyna s nou schudla cca 5 kg a strasne vychvalovala tie recepty tak som to chcela aj ja vyskusat a akurat som si podrazdila zlcnik tak som potom behala po doktoroch :( ale niektore jedla su chutne 🙂 pre obmenu jedalnicka .
Autor s odstupom času si ešte na tej diete? Alebo aka je teraz skusenost??
@monika101146560 ahoj. Skúsenosť je to dobrá a vrelo ti ten detox odporúčam. Ja som síce zhodila len nejaké 3-4 kg, úprimne povedané to má trochu sklamalo. Ale cítila som sa veľmi dobre, nemala som nafúknuté brucho, ale hlavne pre mňa dôležité, v tom období som nemala vôbec chuť na sladké. Ona to aj vo svojej knihe vysvetľuje, že po sladkom siahame vtedy, ak máme niečoho malo. A keď sa napraces tou zeleninou, tak telu všetko potrebné dodas. Takže tie 4 týždne boli fajn, na stravu si zvykneš, zle su len prvé dni, a pre mňa cviklovy šalát bol hrôza. Ale potom je to už v pohode. Kila sa mi zatiaľ nevrátili, ako tu všetky baby predpovedali.

@viestta tomu ver že áno :P niektoré to vieme takto do jest žiaľ. Čiže keď mi kamoš povedal té 6dni drží diétu a 7den cheat day tak som sa smiala