icon

Koľko kilogramov ste schudli pri Mačingovej diéte?

6. nov 2023

Ahojte. Koľko ste schudli pri Macingovej 28? Prosím nepíšte tie, ktoré to považujete za blbosť, niekomu to sadne inému nie a je veľmi veľa žien, ktoré vďaka nej shodili. Napíšte aj z akej váhy na akú ste sa dostali 🙂

Strana
z2
hortenziaj
6. nov 2023

@viestta tomu ver že áno :P niektoré to vieme takto do jest žiaľ. Čiže keď mi kamoš povedal té 6dni drží diétu a 7den cheat day tak som sa smiala

lenkahvh
6. nov 2023

@modrykolibrik cize 10kg za mesiac das dole a jes takto uz dlhodobo, cize kazdy mesiac das dole 10kg? ci len prvy mesiac? Na zaciatku si mala trojcifernu vahu? Nejako sa mi to cele nezda 🙂 Ale baby sa chytaju, ach jaj ..

ivkav5
6. nov 2023

@lenkahvh tiež sa pozastavujem nad tým komentárom… takými radami tu niekto “pomôže” ostatným ženám pokaziť si zdravie 🙈🙈

lenkahvh
6. nov 2023

@ivkav5 moja sestra v mladosti experimentovala - to by mohlo vysvetlovat modreho kolibrika - ze ma malo rokov aj rozumu - jedla len syr, ovocie a zeleninu asi tri mesiace, ano schudla, ale vlasy jej odisli takmer, plet mala nonstop vyhadzanu, vyzerala ako mumia- vysledky mala katastrofalne, potom sa chvalabohu spamatala a pochopila, ze tadialto cesta nejde. Ako moze telo fungovat na zelenine a ovoci dlhodobo mi nie je jasne, odporuje to vsetkemu

ivkav5
6. nov 2023

@lenkahvh och veď práve🙈 ja som experimentovala tiež, takže by som vedela hovoriť a spôsobila som si šialene tráviace ťažkosti…až som nakoniec našla vyváženú stravu a skvelý spôsob a podarilo sa mi schudnuť 25kg 🙏

lenkahvh
6. nov 2023

@ivkav5 super, tesim sa s tebou, tak to ma byt

ivkav5
6. nov 2023

@lenkahvh ďakujem krásne🙏🥰

kkovacovak
6. nov 2023

@modrykolibrik tak ty si zarábaš na poriadny problém. Ak máš pocit že je to ok tak sa stravuj ako chceš ale neraď takéto veci druhým ženám.

autor
6. nov 2023

@julka828 toto som chcela počuť. Aj si to udržala? Z akej váhy si išla?

nikha2809
6. nov 2023

@kkovacovak súhlasím, veď v tej jej strave absentujú bliekoviny, nieje vôbec vyvážená a zdravá, toto je úplne zle a ešte to radiť druhým

mandzula
6. nov 2023

@modrykolibrik pri vsetkej ucte, tento tvoj recept na stihlu liniu tu nesir, okrem toho, ze ublizujes sebe, mozes ublizit aj inym.

mandzula
6. nov 2023

@autor proste chces pocut, ze Macingova funguje - ano, funguje, ako takmer kazda dieta - docasne. Otazne je, ci si schopna drzat sa jej po zvysok zivota. Ak nie, je zbytocne pustat sa do nej, pretoze ked sa vratis k povodnemu stravovaniu, mas to naspat aj s urokmi. Mas tu rady, ako to fungovat moze aj cely zivot, akurat zeny, ktore si vahu drzia vacsinu zivota, to nenazyvaju dietou, ale zivotnym stylom - a o to ide.

julka828
6. nov 2023

Nechcem to tu pisat napis spravu ak chces

karush
6. nov 2023

Autorka, je jeden diétny plán, ktorý je zostavený na základe biochemických dejov v organizme, sú na na to vedecké štúdie o preukázaní pozitívneho vplyvu na zlepšenie glykémií u DM2 (zníženie alebo dokonca aj vysadenie inzulínu), na zníženie cholesterolu, zníženie tlaku krvi a aj výraznejšie zníženie váhy pri obezite alebo nadváhe. Skúšajú túto diétu u nás na Slovensku na pacientoch jedného ústavu a časom to chcú presadiť aj v ostatných nemocniciach, lebo majú s tým úspechy. Jedálniček je šitý každé 2týždne na tvoju váhu. Kalórie sa počas stravovania nepočítajú a vraj sú to chutné recepty a pacient nehladuje, ale sú to vegánske recepty. Na 2týždne pre bežného užívateľa to stojí 33€. Počet týždňov, ktoré sú potrebné na redukciu váhy je- želaný počet schudnútých kg/2. Takže na - 12kg je potreba cca 6týždňov a vraj nedochádza ani k jojo efektu.

domiklik
6. nov 2023

@modrykolibrik v poriadku, ci fungujes je otazne, ale to je tvoj problém. Len to nerad druhym, lebo to nie je dobrá rada.

saraxyz
6. nov 2023

@karush píšeš o Nfi?

karush
6. nov 2023

@saraxyz áno

saraxyz
6. nov 2023

@karush poznám osobu, čo síce schudla, ale skončila s tým a už idú kg hore

kukuk29
6. nov 2023

kolegyna s nou schudla cca 5 kg a strasne vychvalovala tie recepty tak som to chcela aj ja vyskusat a akurat som si podrazdila zlcnik tak som potom behala po doktoroch :( ale niektore jedla su chutne 🙂 pre obmenu jedalnicka .

karush
6. nov 2023

@saraxyz ja fakt len z toho som písala, čo som si čítala skúsenosti na webe plus o základoch diéty, chodím síce do Ľubochne často, ale túto diétu tam majú odskúšanú len pri diabetikoch, ostatným ju tam zatiaľ nedávajú, takže osobnú skúsenosť nemám

saraxyz
6. nov 2023

@karush nepopieram. Ta dieta je určená ale na nieco iné. Nie primárne na chudnutie. Tie kg nejdu síce rapídne hore, ale idú.

karush
6. nov 2023

@saraxyz Rozumiem a je diabetička, či kvôli pridruženým ochoreniam z vyššej váhy šla do toho?

monulik007
Odpoveď bola odstránená
monika101146560
30. apr 2024

Autor s odstupom času si ešte na tej diete? Alebo aka je teraz skusenost??

autor
1. máj 2024

@monika101146560 ahoj. Skúsenosť je to dobrá a vrelo ti ten detox odporúčam. Ja som síce zhodila len nejaké 3-4 kg, úprimne povedané to má trochu sklamalo. Ale cítila som sa veľmi dobre, nemala som nafúknuté brucho, ale hlavne pre mňa dôležité, v tom období som nemala vôbec chuť na sladké. Ona to aj vo svojej knihe vysvetľuje, že po sladkom siahame vtedy, ak máme niečoho malo. A keď sa napraces tou zeleninou, tak telu všetko potrebné dodas. Takže tie 4 týždne boli fajn, na stravu si zvykneš, zle su len prvé dni, a pre mňa cviklovy šalát bol hrôza. Ale potom je to už v pohode. Kila sa mi zatiaľ nevrátili, ako tu všetky baby predpovedali.

tvyks
16. mar 2025

@karush baby nemate tie recepty?

tvyks
16. mar 2025

@saraxyz ahoj nemate prosim tie recepty?

Strana
z2