Koľko ste pribrali počas tehotenstva?
Ahoj maminky,kolko ste pribrali v tehotenstve?Ja som pribrala skoro 20 kg a ostalo 7 kg a nejako to nechce ist dole.
Pocas druheho tehotenstva ste pribrali tak isto,ci menej?Dakujem za odpovede.
14-15 kg
prve z 62 na 75 som pribrala,druhe bolo 5kil ale v 9 mesiaci som 2kila schudla a pri tretom 7kil a tak isto som v 9mesiaci 2kila schudla.
Pri prvom 15kg a pri druhom 8,5kg..teraz mam asi tak ako pred prvym tehu
Ja mam tyzden do terminu a pribrala som 15kg.
pri dcére som pribrala 20 kg a pri dvojičkách 16,5kg
Ja som pribrala 18 kilov a 9 mam este stale navyse ktore by som potrebovala zhodit
prve tehotenstvo 13kg, do troch mes po porode som bola na povodnej vahe, druhe teho 22kg, 6mes po porode mam 4kg navyse, obe deti kojene.
Ja som pribrala takmer 20 kil..... mam 5, co by som este potrebovala dat dole....🙂
1x som pribrala 8kg, zhodila to velmi rychlo. 2x to bolo na moje prekvapenie 16kg. Nejake kila ostali co som rada lebo ja som chcela pribrat 🙂
7kg a tie odisli s porodom .-) ale nieco sa mi nalepilo pod zadok a samorejme ze telo je ochabnutejsie
pribrala som 22 kg, z toho 19 kg v druhej polovici tehotenstva, nakolko do 15. tyzdna mi byvalo dost zle a potom sa to postupne zlepsovalo. Este mi zostali 3 kg, ktore snad uz nejak dobojujem 🙂
Pri prvom baby 10 kg a teraz pri druhom 17 kg :/
Ja som vazila na zaciatku 60kg a pred porodom 92kg,takze 32:(Do roku a pol som schudla 35kg,bez toho aby som nieco robila,ci sa niako obmedzovala.Maly ma uz 2roky 8 mesiacou, stale kojim a uz nejde dole nic,skace to stale len 2kg hore 2 kg dole.Ale uz ani nemusi,z velkosti xl nosim velkost s,ale keby sa mi chcela bez namahy postava aj spevnit,bolo by to super 😉 😀
cakala som dvojcata a bolo to do 27kg po porode som sa vratila na svoju vahu
25 kg
Z 50kg na 65kg a teraz 47 😉
Pri prvom som pribrala 18 kg, pri druhej 10 a pri tretej 13. Teraz som na pôvodnej váhe ako pred prvým tehu 56kg.
ahojky ja som pribrala 20kil ... 15kg mi zostalo po porode .. a postupne to ide dole ale velmi pomaly ☹
pri prvom tehu 8 kg a z pôrodnice som išla o 3 kilá ľahšia ako pred tehu
pri druhom 17 kg a do mesiaca som mala pôvodnú váhu
pri treťom asi 20 kg(po 17 som to prestala radšej rátať) a do mesiaca som mala váhu späť
Pred prvým tehu som mala 55 kg , pribrala som 30 kíl. Do dvoch mesiacov po pôrode som mala 53kg. Pred druhým tehu som mala 58 kíl, pribrala som 25 kíl a do polroka po pôrode mám 57 kg.
to vam zavidim..ja som pribrala 25 a a 20 mam po porode navyse a nejde to dole..skusala som diety a cvicila som a nic..teraz cakame druhe...velmi sa tesime.No dufam ze namiesto hrocha nebudem vyzerat ako slon 😀
ja som pribrala presne 8kg a hned po porode mi zostalo iba 2,5 cize tych 5,5kg bolo iba v brusku (3,32 bol Alexo) ..a neco nad 2kg bola placenta a voda.. teraz rok po porode mam este menej ako pred otehotnenim ;)
ja som pri obidvoch pribrala po 20 kg, pri prvom sa mi podarilo hneď schudnúť, ale po druhom šli kilá horšie dolu 😠
5KG
Pri prvom tehotenstve +15 (stihla som zhodit sama od seba 11-12, ale hned po sestinedeli som znovu otehotnela). Pri druhom zatial +1kg, ale som len v 20tt...
Ja rovnych 10kil.56kil som mala v den porodu.no uz su to viac ako 2roky a bohuzial mam este 3kila navyse a ostalo mi velke brusko :-/ ja som strasne mala takze na mne to velmi vidiet.
pri prvej dcerke som pribrala 12 kg a pri druhom synovi len 6 kg a uz z porodnice som odchadzala plocha jak latka s povodnou vahou, si mysleli ze som tam nejake babo ukradla 🙂
3 tehotenstvá a každé som pribrala 10-11 kg.
ja som pribrala iba 6 kil, a dufam, ze pri druhom /ak bude/ to bude podobne.

pri prvej 13 kg a pri druhej 17 kg........a pri prvej som schudla po porode na vahu aku som mala asi na strednej skole 😀 a pri druhej som schudla tiez, ale uz len na vahu pred prvym tehu, ale aj tak spokojnost 😉