Koľko ste pribrali počas tehotenstva?
Ahoj maminky,kolko ste pribrali v tehotenstve?Ja som pribrala skoro 20 kg a ostalo 7 kg a nejako to nechce ist dole.
Pocas druheho tehotenstva ste pribrali tak isto,ci menej?Dakujem za odpovede.
20kg - mala som 60, rodila som 80, po porode mi ostalo 14 kg navyse, a to maly mal 3800g, ale us som na svojej povodnej vahe skoro, 😵
13,5kg , 13,5 kg a 9kg
7 kil. kazdy mesiac kilo a potom sa to zastavilo,dcerka mala 2950g.
Pri prvom tehotenstve som mala 54kg pribrala som +16kg (malý mal 3100g), pri druhom som mala 52kg a pribrala som +16kg (malá mala 3550g)...a teraz mám rovnych 50kg!!! 🙂
pri prvom +15kg ( 3,89 ), pri druhom +17kg ( 3,36 )
Pri prvom 27 kg a pri druhom 29 kg. Teraz som zas na povodnej váhe.
21 :-/
Pri prvom 13, teraz som v siedmom mesiaci a mam+7
pri synovi 9kg a pri dcerke 2,5kg,ale to som cele tehu pregrcala. od zaciatku az do uplneho konca
Pred pôrodom 58 kg, pribrala som 20 kg (malý mal 2900 g) a teraz mám 59,5-60 kg. Mala by som cvičiť 😝
Pribrala som 14 kg, za dva mesiace som ich mala dole a teraz vážim o 3 kilá menej ako pred tehotenstvom (som 7 mes. od pôrodu) a váha mi ide stále dole, aj keď veľmi slimačím tempom. Neviem, možno je to vyčerpaním a dojčením, pretože necvičím a veľa jem, takže pre svoje telo absolútne nič nerobím a to patrím k ľuďom, ktorí priberú len z toho, že sa na jedlo pozrú. Predpokladám, že po ukončení dojčenia mi váha trochu stúpne (teda dúfam, že len trochu) 🙂
Najprv som schudla 3 a potom som pribrala 7kg, domov z porodnice som prisla lahsia o 10kg, potom som schudla dalsie 4, som zvedava co bude ked prestanem kojit...
Pred tehotenstvom som mala 48..do porodnice som sla s 66.. teraz mam povodnu vahu..ziadne cvicenie ani dieta..len metabolizmus...ale aj tak som sa sama sebe najviac pacila ked som mala cca 57 kil...
Ja som pribrala 30 kg :/
Ja som pri prvom synovi pribrala za celé tehu 10 kg (pri narodení mal váhu 3430g)a pri druhom synovi som pribrala za celé tehu len 2 kg (jeho váha pri narodení bola 3670g)... A to som vracala mozno len 3 krát za celé tehu.
prvé 17kg druhé 13kg
6 kíl, malá vážila 2600g
Pri prvom som isla rodit o 6 kg lahsia ako ked som otehotnela a pri druhom som pribrala 6 kg 🙂
pocas tehotenstva 25 kg,mala ma 3 mesiace a este mam 3 kg.este stale kojim... 🙂
pribrala som 25kg, z toho drobec 4kg a po 4. mesiaci mam este 5 kg, pricom jem sladkosti a vsetko bez diety
13kg
pri prvom +7 kg ( malý mal 3370g ) a pri druhom - 1kg ( malá mala 3800g )
No ja pri prvej +27kíl, ktoré som zhodila iba diétou a teraz som v 30týždni a zatiaľ +10kg, som zvedavá ako to dopadne... 🙂 😖 😝
ja som pred tehotenstvom bola na vahe 90kg v 24 tyzdni sa to na mna lepilo kazdy tyzden som priberala,ked som isla rodit tak 107,ale ked som prisla domov tak som mala 94 ale zas som pribrala na 97ale nekojim ☹ ,ale snazim sa dostat aspon na tu 90-ku
Pri prvej opičke +30 kg ....potom skoro všetko dole......a pri druhej + 9,5 kg 🙂
pri prvom som pribrala 7 kg mala važila 3 650g
pri druhom 5 kg, mala važila 2950 g
pri tretiom 12 kg, malý važil 3980 g
pri tretiom 12 kg, malý vžil 3950 g
pri štvrtom 8 kg, mala važila 2900g no narodila sa o 4 týždne skôr
ale ja vážim 45 kg takže ak by mi aj ostalo takých 10 kg tak by som nebola smutná, no bohužiaľ neostalo 😖
Isla som pri vyske 173cm z 59 na 84. 😀
Teraz mam menej ako pred tehu.
24,5 kg:D
ja cca 25 😀 ostali 2kg :-/

ja som pribrala 16 kil, prve mesiace som priberala velmi pomaly a v poslednom sup uz to islo, zacinala som 56 s porodnici som prisla mala som 64 kg pocas kojenia /rok som kojila/ som schudla iba 2 kila ha ha a to som sa neprejedala ako som prestala kojit sa mi darilo chudnut ani neviem ako ale samozrejme ziadne prejedanie a teraz ma dcerka 2,4 roka a ja mam 51 kil ja si myslim ze sa da v pohode vratit ku povodnym kilam len treba chciet a nieco pre to urobit