Koľko ste reálne schudli pri vyradení pečiva a sladkého/slaného?
Potrebujem zhodit 15-17kg a idealne do leta pretoze sa necítim dobre.. moja denna strava bola zalostna - pečivo vo veľkej miere milujem z lidla slane tasticky anglicke rozky kaiserky zemiakovy chlieb kopec sladkeho aj slaneho myslim tycinky lupienky atd. Sirup na tom som zavisla nemam rada cistu vodu. Dnes je to tyzden co som vsetko vylucila a citim sa dost zle po psychickej stranke mam pocit ze som nestastna.. hladna to nie jem normalne varene jedla nie vyprazane ale tazko si zvykat na ten rezim a hlavne ze pijem cistu vodu. Vydrzat bude lepsie? mam sancu schudnut do leta 15kg?
Pre teba dievca je najvacsia zachrana a lifehack umele sladidlo 😉 (cola zero,fanta zero atd.kedze neobsahuju kalorie nemozes z nich pribrat)plus existuju rozne sladidla do neochutenych jogurtov,tvarohov atd.Pre vsetky "mudre" zeny ktore by chceli reagovat nie,umele sladidla nie su skodlive.
@anonym_autor ja 35kg zo na začiatku za 9 dní 3kg potom už pomaly to išlo ale ja som aj behávala každý druhý deň a teda išla som z vysokej váhy. V priebehu 4 rokov som nabrala cca 20 kg naspäť. No a teraz som zase začala len teda nemám kedy zatiaľ ísť behať takže tiež dúfam že aspoň za 13 dám dole do leta...
Ahojky rada ti poradím. Tiež som už bola zúfalá, po pôrode mi zostalo 20 kg navyše. Stiahla som si Kalorické tabuľky do mobilu a poctivo tam všetko nahadzujem. Výsledok schudla som 11 kg za 3 mesiace, ešte mi zostáva tých 9 a som naspäť to útle XS. Naozaj to ide ľahko. Neboj sa a častokrát si fakt nemusím odoprieť ani sladké ani slané, dám si čokoľvek len v rozumnom množstve aby mi to v tabuľkách na ten deň vychádzalo👌🏼že som ja na to neprišla skôr ❤️ samozrejme snažím sa piť čistú vodu, colu len ak je Zero a pridala som prechádzky s kočíkom keďže drobec mi nedovolí nikdy cvičiť 🙈 ide to pomaličky dole ak chceš napíš mi a všetko ťa môžem naučiť a najlepšie je to zadarmo. Skúšala som aj drahé ketodiéty, áno fungujú. Ale trpela som ako zver 😁
@anonym_autor napríklad u sirupy existujú chutné aj Zero viem že dakedy mal norbiupdate ... Nejakú alternatívu sa snažiť zmeniť... Sladké keď tak skús zdravšie lievance napr s ovocím a banán+vajce , na raňajky ovsenú kašu už sú napr s DM bez cukru ochutene.. Vyprážané skôr na lyžičke olivového alebo kokosový olej... Skôr na prírodno... No treba sa aj vzdať niektorých dobrých veci keď chceš ... Ja som kukala napríklad naposledy Schudni s Dave...majú super appku a jedálniček plus ti napíšu ako zaradiť cvičenie na doma aké cviky sú tam aj livky .... Stojí to len 12.99€na mesiac ..možno niečo také keď ti spravia na mieru lebo tam ide aj o kcal viac vydaju menej príjmu
@anonym_autor napríklad u sirupy existujú chutné aj Zero viem že dakedy mal norbiupdate ... Nejakú alternatívu sa snažiť zmeniť... Sladké keď tak skús zdravšie lievance napr s ovocím a banán+vajce , na raňajky ovsenú kašu už sú napr s DM bez cukru ochutene.. Vyprážané skôr na lyžičke olivového alebo kokosový olej... Skôr na prírodno... No treba sa aj vzdať niektorých dobrých veci keď chceš ... Ja som kukala napríklad naposledy Schudni s Dave...majú super appku a jedálniček plus ti napíšu ako zaradiť cvičenie na doma aké cviky sú tam aj livky .... Stojí to len 12.99€na mesiac ..možno niečo také keď ti spravia na mieru lebo tam ide aj o kcal viac vydaju menej príjmu
@dijankaxx olivový olej je nevhodný na vyprážanie. Kokosový olej je potravinársky odpad, ktorý sa neodporúča ani konzumovať.
Ja mam ciel 10 kil do konca roka (mozno menej, skor sa chcem citit dobre ako sa zameriavat na cislo na vahe). Zacala som teraz v januari. Vylucila som sladke somariny ako keksy a cokoladu a tiez slane veci co som pri telke stale do seba tlacila. A pecivo som obmedzila. Snazim sa ho jest menej a radsej rano. A uz ziadne vecerne/nocne jedenie. A zacala som doma cvicit zatial len lahsie kardio a posilovacie cviky.
Zatial mam dole 1,5 kila -1,7 kila. Ale citim sa akoby som dala dole 20 lebo nemam konecne nafuknute brucho 😁
Momentálne som aj ja v procese chudnutia a z vlastnej viem povedať, že sa oplatí vydržať ja som dala dole len s pozmenením stravovaním behom 3 mesiacov 14,2 kg. Čistú vodu som ani ja nevedela piť, ale pomohlo mi, že som si robila soda stream. Sladké jem len tak raz za týždeň a presedlala som na ryžové chlebíčky a ovocie, hlavne pomaranče. Ja som sa takisto na začiatku necítila dobre, ale časom si človek zvykne. Držím palce a želám pevnú vôľu 🙏
dakujem vam baby pozeram kaloricke tabulky a vlastne mozem zjest vsetko len v mensom mnozstve. Postupne mi je lepsie sladke mi uz tak nechyba. Vcera som si dala jogurt puding so slahackou a normalne mne to prislo dost sladke take az neprirodzene sladke 😀 Na sladke vody mam chut stale ale druhy den co som si spravila do dzbanu vodu s citronom popijam si tak cely den po troche a prekvapivo mi to chuti
vyradila som vacsinu peciva kvoli spomalenemu traveniu, za den si dam max polku tortilly a za mesiac si doprajem mozno 1-2x sisku alebo croissant... pecivo same o sebe nie je problem, ale mnozstvo... cim si ho viac budes odopierat, potom tym viac sa ho prejes... minuly rok som schudla zo 78 kg na 72 kg lebo som sa uz necitila dobre a zamerala som sa hlavne na velkost porcii jedla a pocet krokov za den resp prechadzky... v praci mavam aj vyse 10 tisic krokov a ked som bola doma snazila som sa mat dlhe prechadzky hodinove a pol cca 9-10 tisic krokov a to mi pomohlo ale strava je najviac... ked jeme vela, ziadny pohyb to uz nezachrani... drzim palce, najhorsie je vzdy zacat a potom to uz pojde samo
Vyradila som pečivo, sladkosti, sladké vody. Začala som cvičiť, 3x do týždňa po hodine. Od leta doteraz som schudla 4 kg. Nejem žiadne mastné veci, žiadne vyprážané veci, údeniny apd. Na Vianoce som si robila ryby v parnom hrnci a k tomu zelenina.
@anonym_5922a3 to musí byť niekde chyba, alebo ideš z veľmi nízkej váhy.
@anonym_b7a2c1 🤣 Ja som odolna na taketo rozne komenty vacsinou to pise niekto kto si doma nemoze otvorit hubu pri manzelovi a potom prva vec je si tu do niekoho ripnut a citim sa akoze lepsie sebavedomejsie..
dakujem vam baby pozeram kaloricke tabulky a vlastne mozem zjest vsetko len v mensom mnozstve. Postupne mi je lepsie sladke mi uz tak nechyba. Vcera som si dala jogurt puding so slahackou a normalne mne to prislo dost sladke take az neprirodzene sladke 😀 Na sladke vody mam chut stale ale druhy den co som si spravila do dzbanu vodu s citronom popijam si tak cely den po troche a prekvapivo mi to chuti
@anonym_autor ak chceš sladké pitie, kúp si teekanne ovocné čaje sladené stéviou (treba pozerať na obale, nie všetky sú sladené). Nula kalórií a príjemná mierne sladká chuť, nie taká umelinova ako zvykne byť od stévie. Ja to robím tak, že zalejem do 1l džbánu len asi štvrť litra vriacej vody, nechám vylúhovať a vychladnúť, a potom dolejem sódu zo SodaStream. Vďaka tým bublinkam a sladkej chuti to pripomína komerčné limonády. Alebo si robím vodu s citrónovou šťavou, ak ti tam chýba sladká chuť tak sa dá sladiť erytritolom, ten má nula kalórií, ale na citrónovú vodu si ľahko zvykneš aj nesladenu a toho môžeš piť koľko len chceš.
@anonym_autor skus si spravit chlieb.. alebo 1x cottage rozmixujes s dvomi vajickami a das upiect na plech, po upecenie natries lucinou,zelenina, sunka…Zas nemozes zo dna na den vsetko vyradit, ak nemas pevnu volu neuspejes
@enya00 toto je dost kaloricke, aj ked to rozdelis do 4 porcii. Ale ma to velky obsah bielkovin. Ja osobne by som si radsej dala 80g chleba ako tohto ☺️
@enya00 toto je dost kaloricke, aj ked to rozdelis do 4 porcii. Ale ma to velky obsah bielkovin. Ja osobne by som si radsej dala 80g chleba ako tohto ☺️
@simsalabim ved nemusi zjest cely 😂
@simsalabim ved nemusi zjest cely 😂
@enya00 100g ma 583 kcal 🤷♀️. 1,5 cerealnej kaiserky (90g) ma cca 270kcal. Ak ma niekto rad pecivo, naco by ho nahradzal tymto?
@enya00 100g ma 583 kcal 🤷♀️. 1,5 cerealnej kaiserky (90g) ma cca 270kcal. Ak ma niekto rad pecivo, naco by ho nahradzal tymto?
@simsalabim ok, asi budes mat pravdu, ked ti to tolko vyslo 👍 aj ked teda mne KT vyratalo 260 kcal
@simsalabim ok, asi budes mat pravdu, ked ti to tolko vyslo 👍 aj ked teda mne KT vyratalo 260 kcal
@enya00 260kcal na ten proteinovy chlebik? Mozno som aj ja urobila chybu...ale v podstate mne na tom nezalezi, ja som len chcela, ze ani to pecivo nemusi byt taky strasiak, len treba davat pozor na mnozstvo, co clovek zje. Lebo ak niekto miluje chlieb a pecivo, pri jeho vyradeni bude trpiet a neviem, ci to v konecnom dosledku uspesne vydrzi.
To je normálne ze sa tak cítiš. Práve cukor sa správa v našom tele ako kokaínu je to ako droga vďaka ktorej sa cítime na chvíľu šťastnejší.
Pokracuj ďalej prejdi na low carb stravovanie. Miesto sladkého si daj tvaroh alebo jogurt s cerstvym ci mrazenym ovocím. Urob si vlastne wafle napríklad z pohárovej muky obloz si ich slaninou vajíčkom cibuľkou. Kedz vela šalátov k tomu praženica a pod
Ja mam waflovac a robim si rada wafle dam muku, maslo, sol, a prevarenu teplú vodu. Chutia super mas miesto pšeničnej chleba.
A rýchlo schudneš ak budeš jesť bezlepkovo
Mozes si kúpiť čaje ktore chutia prirodzene sladko z rady Chai
Nic uz nejesť po 18 hodine.
Ak si das vajíčko slaninu ci šunku nemas chutcpotom na somariny. A nemaj u seba doma nič kupované sladké ci čipsy a podobne somariny
Pre teba dievca je najvacsia zachrana a lifehack umele sladidlo 😉 (cola zero,fanta zero atd.kedze neobsahuju kalorie nemozes z nich pribrat)plus existuju rozne sladidla do neochutenych jogurtov,tvarohov atd.Pre vsetky "mudre" zeny ktore by chceli reagovat nie,umele sladidla nie su skodlive.
@wolf11 a odkiaľ vieš ze nie su škodlivé ved o takom aspartame sa uz vie. Soft logjt drinky by som vobec neradial
@enya00 260kcal na ten proteinovy chlebik? Mozno som aj ja urobila chybu...ale v podstate mne na tom nezalezi, ja som len chcela, ze ani to pecivo nemusi byt taky strasiak, len treba davat pozor na mnozstvo, co clovek zje. Lebo ak niekto miluje chlieb a pecivo, pri jeho vyradeni bude trpiet a neviem, ci to v konecnom dosledku uspesne vydrzi.
@simsalabim jasne nemusi, da sa aj pecivo, ale s mierou a bez anglickych rozkov a pod. Ja som len chcela na inspiraciu, ved kazdy si vie najst na nete mnozstvo receptov. Da sa aj obmenit napr pol ovsene, pol otruby, cuketa a miesto 4 vajec dve. Mne vyhovuje tento, ale ja zas nechudnem..

@anonym_autor ak nevies vydržat bez sladkeho pitoa skus napr. Bolero prášol na nàpoj. Rohlik by som skusila celozenny opeceny ak musiš. Ten len doobeda a akonpisu s množstvom zeleniny a napr. Kuracieho mäsa. Množstvo ber tak, že mäsa a zeleniny viac ako rohlika