icon

Kŕče pri bulharských drepoch

19. mar 2025

Baby ahojte. Keď cvičím bulharské drepy, tak zakaždým začnem dostať at kŕče do nohy na lavičke. Ako keby kŕč do prstov na nohe a nedá sa to vydržať. Nejaké odhady z čoho by to mohlo byť? Rozcvičená dynamicky som dostatočne, vždy cca 15 min rozcvička.

olga_hurajova
19. mar 2025

Skús si dať deň predtým a 2-3 hodiny pred cvičením dávku magnézia. Ak budeš pociťovať kŕče pri cvičení, daj si vodu s lyžičkou kuchynskej soli.

autor
19. mar 2025

@olga_hurajova ďakujem za radu!

kiki68
19. mar 2025

Magnezko, spravna vzdialenost, dobre polozena noha na lavicke, zrkadlo a pozerat postoj, skus ist najprv bez vah, zisti co robis zle. Druhu ruku upazit od tela mierne a uvidis ako rovnovaha bude

autor
19. mar 2025

@kiki68 vďaka, ale techniku viem. Necvičím prvý deň. Deje sa to pri správnej technike

kiki68
19. mar 2025

Potom asi magnezium. Mozno by techniku mal vidiet skuseny trener. Tiez pitny rezim atd moze byt problem.

alazala
19. mar 2025

Ja cvičím už dlhšie a kŕče mám vždy keď zvýšim váhu alebo mám dlhšiu prestávku medzi tréningami. Takže za mňa len viacej cvičiť ☺️

sense
19. mar 2025

Ak si to nemala a máš zrazu nezvýšila si váhu? Prípadne môžeš skúsiť dať lavičku tak aby nebola rovná ale trochu nadvihnúť operadlo a mať nohu akoby v Tom "V" zhybe