Kŕče pri bulharských drepoch
Baby ahojte. Keď cvičím bulharské drepy, tak zakaždým začnem dostať at kŕče do nohy na lavičke. Ako keby kŕč do prstov na nohe a nedá sa to vydržať. Nejaké odhady z čoho by to mohlo byť? Rozcvičená dynamicky som dostatočne, vždy cca 15 min rozcvička.
@olga_hurajova ďakujem za radu!
Magnezko, spravna vzdialenost, dobre polozena noha na lavicke, zrkadlo a pozerat postoj, skus ist najprv bez vah, zisti co robis zle. Druhu ruku upazit od tela mierne a uvidis ako rovnovaha bude
@kiki68 vďaka, ale techniku viem. Necvičím prvý deň. Deje sa to pri správnej technike
Potom asi magnezium. Mozno by techniku mal vidiet skuseny trener. Tiez pitny rezim atd moze byt problem.
Ja cvičím už dlhšie a kŕče mám vždy keď zvýšim váhu alebo mám dlhšiu prestávku medzi tréningami. Takže za mňa len viacej cvičiť ☺️
Ak si to nemala a máš zrazu nezvýšila si váhu? Prípadne môžeš skúsiť dať lavičku tak aby nebola rovná ale trochu nadvihnúť operadlo a mať nohu akoby v Tom "V" zhybe

Skús si dať deň predtým a 2-3 hodiny pred cvičením dávku magnézia. Ak budeš pociťovať kŕče pri cvičení, daj si vodu s lyžičkou kuchynskej soli.