Kto chodí na zumbu v Žiline?
AHOJTE, chcela by som zacat chodit na zumbu. Som po porode a potrebujem schudnut, pomohla vam zumba vyformovat si postavu? A kam chodite cvicit, byvam na Hlinach 8, tak ak je tu niekto z mojho okolia, rada si popisem.
ak máte záujem tak každú nedeľu od 17.00 do 18.00 hotel Slovan cena 2,50 mamičky na materskej a študentky ostatne 3 eurá.Super atmosféra je to kombinácia zumby a posilovania .Cvičí nás Tinka je úplne super. 🙂 Tak sa k nám pridajte už zase zajtra 🙂 nebudete banovať
Neviete niekto, kde sa v Ziline da chodit na Zumbu,Aerobik a Pilates?
ahojte máte niekto skúsenosti s Bokwa fitness?? našla som tento článok a dosť ma to zaujalo tak či náhoodu ste niektoi na tom neboli a ako to prebieha tam??, http://www.dixo.sk/bokwa-fitness-vam-pomoze-vyf...
@daduska132
To teda neviem,ja nemam ziadne skusenosti s Bokwa fitness,ale suvisi to so Zilinou?Viem len ,ze sa v Ziline kazdy utorok cvici Zumba.V Mnichove som bola na kurze Go go tanca,ale myslim ze na Slovensku taky kurz neexistuje,dost ma zacal bavit tanec,poznate neake dobre tanecne kurzy na strednom Slovensku?
..nie nesúvisí to so žilinou, len som chcela vedieť, že či náhodou ke´d ste vyskpšali zumbu tak ste nevyskúšali aj toto =)))
Ahoj nechodi niektora z vas ma zumbu na vlcince na zs martinska? Chcela by som zacat chodit ale nemam s kym tak ze ak by tam niekto chodil tak rada by som sa pridala
Ja by som s tebou rada isla ,ale momentalne som mimo SR.
Ahojte, ja by som tiež rada našla nejakú partačku na behanie, keby tu bola nejaká žena z hájika na behanie , poprípadne korčule a pod.
@tanduliatko ahoj,uz mas partačku na to behanie?sice nie som z hajika ale rada by som zacala nieco so sebou robit,beh,bicykel,fitko,plavanie to je jedno len samej sa mi nechce 🙂
Ja zilina vlcince
Chodi niektora na zumbu na Martinsku? Byva v utorky a stvrtky ak sa nemylim...samej sa mi nechce chodit tak hladam partacku, aby sme sa tam "dotiahli" ked sa tej druhej nebude chciet 😉
@andula77 Ahoj, aj sa ti podarilo ísť cvičiť? Z ktorej časti ZA si? Ja bývam na solinkách a tiež by som chcela začať cvičiť.
@stanislava21 Ahoj, No, hanba mi lebo odvtedy som bola iba raz 😒 bolo fajn, ma to, ze som dlho necvicila tak abni svalovica nebola...len samej sa mi nechce, vzdy si najdem vyhovorku preco neist, aj ked neikedy sa proste neda. Mozem chodit len utorky lebo stvrtky ma muz futbal. Inak byvam pri plavarni. ty chces chodit na tu Martinsku zumbovat ci nieco ine? BNikdy ma neoslovili posilnovne, ale mozno by som aj coi take skusila len nech sa hybem 😉
@andula77 Zumba môže byť. Môžme vyskúšať najprv tú na Martinskej a potom túto a môžme porovnať 🙂 http://www.tanecnaskola.sk/tanecnaskola/zumba
@stanislava21 Ahoj. Prepac, ale akosi nestiham a aj som si az vecer vcera uvedomila, ze je vlastne utorok kedy sa zumbuje...asi az po velkej noci by som sla znovu, moze byt? Inak ja som chodila do tej tanecnej na zumbu este v 2011, bolo to super, cvicitelka sa volala emily, akurat mi obcas vadilo, ze tam bolo plno a clovek si musel davat pozor, aby na niekoho neskocil 🙂 ale to blo davno, mozno uz maju vacsiu salu..na Martinskej je to v telocvicni a je to o cosi blizsie tak to mi asi viac vyhovuje..ale dame stretko po V. Noci a uvidime, moze byt? pripadne mi napis na anna.lacikova@gmail.com, tam som castejsie...
Ahojte baby chcela by som začať chodiť na zumbu na vlky nechce sa niektorá pridať ? 🙂

@mirka183 ahoj, zacala si nakoniec chodit na tu zumbu? Ja chcem zacat chodit po Novom roku, nepridas sa?