Kto chodí na zumbu v Žiline?
AHOJTE, chcela by som zacat chodit na zumbu. Som po porode a potrebujem schudnut, pomohla vam zumba vyformovat si postavu? A kam chodite cvicit, byvam na Hlinach 8, tak ak je tu niekto z mojho okolia, rada si popisem.
@januska712 fuha 😒 Drobček malinky, tak ju pred siedmou nakoj a o pol ôsmej už nech ju uložia 😉 Či?
@maminka142 no neviem či ona zaspí bez mňa.... urobím to tak že jej dám kašu pred siedmou a potom ked dojdem ju nakojím a dám ju ja spinkať: 🙂
@januska712 no to bude mať dosť neskoro 😅 Škoda, že to cvičenie nie je skôr 😝 Mne mala chodí spať až okolo pol deviatej, takže ja to mam akurat... A ty kde byvaš? Maš to daleko?
@maminka142 Ja bývam na Vlčicoch,čiže doma budem za chvíľku...D:D: no uvidím,však v pondelok pôjdem a uvidím ako to bude zvládať:D
@januska712 Super, teším sa 🙂 Tak zatial sa stretneme pred K-profitom o 18.50h? 😉
@mirka183 samozrejme aj s tebou 😉 Tak o 18.50h, pred K-profitom?
@maminka142 jasne, uz sa tesim. 18,50 pred K - profitom, myslim, ze to v pohode staci.
@maminka142
@januska712 baby a nechce sa vam ist v piatok aj na tu aqua zumbu, ta je myslim skor. Ja by som isla, manzel moze byt s malou
@januska712
@mirka183 babulky ja v piatok nemôžem, lebo mm nebude doma 😖 Inak cez IP, by sme si mohli vymeniť t.č., keby niečo 🙂
@maminka142
@mirka183 Ok dobre ťak sa stretneme tam pred tým K-profitom🙂)) inak aj neviem kde to je🙂))) a inak Mirka ja by som isla aj v piatok na tu Aqua zumbu mne to vyhovuje tiež by bol manžel pri dcerke🙂))
@januska712 Môžem ťa niekde počkať a môžeme ísť spolu 🙂 Potom mi dajte vedieť, ako bolo na Aqua zumbe 😀
@maminka142 ťak ja prídem na aute neviem či sa tam dá niekde zaparkovat alebo ako🙂)) musím si to tam ísť okukat🙂) kedže ja nie som zo Žiliny a bývam tu necelé dva roky🙂)) jasne potom ta budem informovať ak pôjdeme🙂))
@januska712 Ano da sa blízko K-profitu zaparkovať 🙂 Ja už sa tak teším 😀
@nellyza27 sportcentrum junior www.sportcentrum-junior.sk na hlianch ma velmi zaujimve cvicenia skus jumping je to perfekt relax 😉
@maminka142 ok hádam to tam nejako najdem:D:D
@januska712
@mirka183 babulky moje tak prave som tam volala a v pohode maju miesto ešte a nemala by mať ani nahradu za seba na precvičovanie, takže super 😀
Tak sa vidíme? Teším sa 😉
@maminka142 super ťak v pondelok sa vidíme🙂)
@maminka142 super, uz sa tesim
@januska712
@mirka183 Babulky nezabudnite, zajtra ideme na to 😀 Tak o 18.50h, pri K-profite 😎 Ale s tej strany ako je parkovisko sa čakáme 😀
Tešííííííííííím sa 😉
@maminka142 to by sa aj mne zislo ist 😀
@maminka142 jasne teším sa 🙂))
@solinkarka tak sa pridaj k nam 😀
@maminka142 nemam kde nechat maleho 😒
@solinkarka ☹
@maminka142 urcite nezabudnem, Inak na zumbe sme nakoniec neboli, lebo tento piatok necvicili. 😀
@mirka183 A chystaš sa na zumbu ešte? 😀
@januska712
@mirka183 Tak ako babulky, ako sa vam páčilo? 😀 Dnes to cvičenie bolo trošku domotane, ale som spokojna, že som pre svoje telo niečo urobila, teda začala robiť 😅
@maminka142 ahoj ťak bolo dobre aj ja som bola cela domotaná ale keď budeme chodiť pravidelne ťak sa do toho dostaneme🙂) inak mám svalovicu na bruchu🙂))
Ahojte, dlhsie so tu nebola, chcem sa opytat nebyvate niektora blizko Hlin 8? Ze by me chodili tu do skoly na zumbu?

@maminka142 no tak budem musieť zmeniť režim mojej malej ja ju akurát o siedmej kojím.... a o pol osmej už väčšinou spinká