Kto drží 90 dňovú diétu?
Ahojte je tu niekto kto aktuálne drží 90 dňový dietu?alebo niekto kto s ňou schudol?
@lucia851
@sparkling áno je to samozrejme voda ale aj tak je to fajn pocit nie? ;) A potom už pôjde aj tuk.drzim palce dievčatá.ja som si dala na raňajky dve struhané jablka a na obed spravím segedínsky polievku so zemiakmi ( kyslá kapusta a zemiaky) nejak dochutiť: soľ korenie červená paprika bobkový list cibuľka.
clovek by podla mna mal najst taku rovhovanu v streve, najst co mu pasuje a toho sa drzat. mnohe zienky vdaka roznym dietam sice schudnu, no potom si vyslednu vahu nedokazu nejak dlho udrzat
@lucia851
@sandrahi áno súhlasím z tebou ale ako už povedala Lucia....jes to čo ti chuti iba to nejes naraz ale na druhy ten.preto keď držíš nejaké nízkotučné diéty so zeleninou potom ti začne chýbať to čo lubis..a tu to ješ takže podľa mňa nechytis taký obrovský zachvat žravosti...lebo tie dobroty papas...len trošku inak 🙂
@janulienka192 pripájam sa k téme a nebudete vedieť aký jedálniček ste mali. Také číslo by som brala aj ja dole.
@lucia851 tie bataty sa dlhsie pecu ako obycajne zemiaky a len sa posolia?
@miskajerry pečú sa možno 20 minút, keď budu mäkká. A solit ich nesol, trochu pokvapkaj olivovým olejom
Zaraďujeme k tomu aj nejaký pohyb navyše alebo len čisto diétu.
@majasalvator ja zatial nemam pohyb...keď si telo trosku zvykne tak potom...ale vraj to nieje nutnost...ale vieš že vzdy je lepší aj pohyb
@majasalvator ja bud cvičím alebo idem von
ono nie na každého majú rôzne diéty rovnaký účinok. každé telo je iné a vo všeobecnosti sa chudne ľahšie tým, ktorý majú vyššiu váhu. no myslím, že treba upraviť stravu tak nejak dlhodobo a najlepšie na stálo, aby sa výsledok po čase nestratil
Ani ten vodný deň nie je taká veda je to len o nastavený v hlave.
@lucia851 vies co to len take aglio e olio vi jak sa to vola, ale bez parmezanu. Vize som uvarila cedtoviny, posmazila som na olivovom oleji cesnak a pridala čili, pomiešala a tak som to jedla. Ale ináč aj špenátové lúbim. Osmahnes cibulku, pridas spenatovy pretlak, do toho cesnak, prípadne zjemníš trošku koko smotanou a hotovo. No a dnes sa zatial celkom dobre držím…

@lucia851
@mya3331 inak u mna hned po prvom dni - 2 kg, takze tipujem, ze hlavne ide o zadrzanu vodu zatial, lebo posledny mesiac mi pribudlo na vahe dobrych 5 kg. No a dala som si ciel, ze 10 kg by som chcela dat dole.