icon

Kto drží 90 dňovú diétu?

mya3331
1. jan 2022

Ahojte je tu niekto kto aktuálne drží 90 dňový dietu?alebo niekto kto s ňou schudol?

sparkling
3. jan 2022

@lucia851
@mya3331 inak u mna hned po prvom dni - 2 kg, takze tipujem, ze hlavne ide o zadrzanu vodu zatial, lebo posledny mesiac mi pribudlo na vahe dobrych 5 kg. No a dala som si ciel, ze 10 kg by som chcela dat dole.

mya3331
autor
4. jan 2022

@lucia851
@sparkling áno je to samozrejme voda ale aj tak je to fajn pocit nie? ;) A potom už pôjde aj tuk.drzim palce dievčatá.ja som si dala na raňajky dve struhané jablka a na obed spravím segedínsky polievku so zemiakmi ( kyslá kapusta a zemiaky) nejak dochutiť: soľ korenie červená paprika bobkový list cibuľka.

sparkling
4. jan 2022

@mya3331 ahoj, ja som dnes hladnaaaaq, nemozem sa dockat obeda a to je len pol desiatej 🤣🤣🤣

lucia851
4. jan 2022

@sparkling vy nejdete ani desiatu ani olovrant? To si normálne daj neake ovocie ešte keď si hladná. A na olovrant neaku zeleninku

mya3331
autor
4. jan 2022

@lucia851
@sparkling áno presne ako povedala Lucia keď nevieš vydržať daj si na desiatu ovocie alebo zeleninu.ja už tiež pomalicky začnem byt hladna ale pôjdem varit tak už na to nebudem myslieť a napijem sa vody.

lucia851
4. jan 2022

@mya3331 ja dnes mam pečene bataty a šampiňóny

sandrahi
4. jan 2022

clovek by podla mna mal najst taku rovhovanu v streve, najst co mu pasuje a toho sa drzat. mnohe zienky vdaka roznym dietam sice schudnu, no potom si vyslednu vahu nedokazu nejak dlho udrzat

lucia851
4. jan 2022

@sandrahi ale túto ješ normálne potraviny len to treba rozdeliť. A som rada ze na raňajky netlačí chleba ci rožok do seba. Ale ovocie.

mya3331
autor
4. jan 2022

@lucia851
@sandrahi áno súhlasím z tebou ale ako už povedala Lucia....jes to čo ti chuti iba to nejes naraz ale na druhy ten.preto keď držíš nejaké nízkotučné diéty so zeleninou potom ti začne chýbať to čo lubis..a tu to ješ takže podľa mňa nechytis taký obrovský zachvat žravosti...lebo tie dobroty papas...len trošku inak 🙂

lucia851
4. jan 2022

@mya3331 presne tak

kathiexxx
4. jan 2022

@janulienka192 pripájam sa k téme a nebudete vedieť aký jedálniček ste mali. Také číslo by som brala aj ja dole.

miskajerry
4. jan 2022

@lucia851 tie bataty sa dlhsie pecu ako obycajne zemiaky a len sa posolia?

lucia851
4. jan 2022

@miskajerry pečú sa možno 20 minút, keď budu mäkká. A solit ich nesol, trochu pokvapkaj olivovým olejom

majasalvator
4. jan 2022

Zaraďujeme k tomu aj nejaký pohyb navyše alebo len čisto diétu.

mya3331
autor
4. jan 2022

@majasalvator ja zatial nemam pohyb...keď si telo trosku zvykne tak potom...ale vraj to nieje nutnost...ale vieš že vzdy je lepší aj pohyb

mya3331
autor
4. jan 2022

@lucia851 čo si robíte na obed zajtra? Ja si urobím podľa jedálnička zo stránky pizzu-urobim cesto,mám vo zvyku zmiešať kečup s dvoma strucikmi cesnaku,šampióny a zelené olivy..už som to robila a to cesto je výborné...už sa tesim

lucia851
4. jan 2022

@majasalvator ja bud cvičím alebo idem von

sparkling
4. jan 2022

@mya3331
@lucia851 mala som dnes ovocko dva krat, k obedu cestoviny a k veceru kolacik. Zajtra planujem hokaido polievku na vitaminovy den. Musim ja takto den vopred vediet co budem jest lebo by to zas stroskotalo u mna.

lucia851
4. jan 2022

@sparkling a odkedy to držíš? Aj si schudla niečo už? Ja skoro kilo

lucia851
4. jan 2022

@sparkling a s čím si mala cestoviny?

mya3331
autor
4. jan 2022

@sparkling no ja to mám rovnaké....musíš vedieť deň vopred čo budeš jesť celý deň... ináč sa to môže zvrtnúť hneď 😊

lucia851
5. jan 2022

@mya3331 baby koľko ste už schudli? Ja za 2 dní 2kg.Neni to veľa?

tanikka
5. jan 2022

ono nie na každého majú rôzne diéty rovnaký účinok. každé telo je iné a vo všeobecnosti sa chudne ľahšie tým, ktorý majú vyššiu váhu. no myslím, že treba upraviť stravu tak nejak dlhodobo a najlepšie na stálo, aby sa výsledok po čase nestratil

mya3331
autor
5. jan 2022

@lucia851 nie neboj nieje to veľa len sa ti čistia čreva a dávaš dole vodu...a hlavne nevážit sa často...potom ti bude skákať váha hore dole a budeš stracat motivácia....odvaz sa až na vodný den...a keď to nevies vydržať tak raz za tyzden...len nie každý deň 🙂

lucia851
5. jan 2022

@mya3331 ja vodný deň ani nebudem si dávať to by som ja nedala. Ja sa odvážim aj každé ráno nerobí mi to problém aspoň vidím ci mi to padá.

mya3331
autor
5. jan 2022

@lucia851 tak to je určite na tebe...ja to mám tak ako som písala...;) Ináč veľa dievčat na fórach písalo že vodný deň vynechali a v pohode schudli...

majasalvator
5. jan 2022

Ani ten vodný deň nie je taká veda je to len o nastavený v hlave.

sparkling
5. jan 2022

@lucia851 no v prvy den mi zliezli hned dve kila, len som sa asi odvodnila zrejme. A odvtedy som sa nevazila. Dnes mam 4. Den, cize vitaminy

sparkling
5. jan 2022

@lucia851 vies co to len take aglio e olio vi jak sa to vola, ale bez parmezanu. Vize som uvarila cedtoviny, posmazila som na olivovom oleji cesnak a pridala čili, pomiešala a tak som to jedla. Ale ináč aj špenátové lúbim. Osmahnes cibulku, pridas spenatovy pretlak, do toho cesnak, prípadne zjemníš trošku koko smotanou a hotovo. No a dnes sa zatial celkom dobre držím…

lucia851
5. jan 2022

@sparkling co si dnes jedla?