icon

Kto drží 90 dňovú diétu?

mya3331
1. jan 2022

Ahojte je tu niekto kto aktuálne drží 90 dňový dietu?alebo niekto kto s ňou schudol?

sparkling
5. jan 2022

@lucia851 rano ovocko a mala som taky neskorsi obed az o tretej, hokaidovu polievku. Som zvedava na svoju vahu.

lucia851
5. jan 2022

@sparkling to si celý deň iba na tomto vydržala? To by som ja nedala, ale ja si dávam aj guaranu aj garciniu na spaľovanie a večer pijem čaj na chudnutie.

sparkling
5. jan 2022

@lucia851 vies co tiez sa cudujem, ale dnes bola kopa roboty okolo domu, lebo este dorábame nejaké veci a plus práca, tak nebolo moc ani kedy a teda ani mi to nefošlo nejako. No idem si naložiť, nech to do osmej stihnem 🙈

lucia851
6. jan 2022

@mya3331 ja ani podľa tej diéty presne nejdem a už mám dole 2,5kg.ja som si stiahla do mobilu kalorické tabuľky a držím sa aj podľa toho

sparkling
6. jan 2022

Dievcata, co ste dnes jedli? Ja som našim robila segedín, tak som si odlozila z neho aj pre seba pred pridanim smotany a zahustením. Zajtra budem zas mat opekané zemiaky a pozajtra dám špenátové cestoviny. Dnes som piaty deň a dole mám niečo cez dve kilá. Nemôžem sa už dočkať, kedy bude dole viac a zas sa budem vítiť ako človek 🙈

majasalvator
6. jan 2022

@sparkling hlavne nech to ide dole radšej pomaly .Aby si nebola sklamaná a nestracaj motiváciu.

mya3331
autor
6. jan 2022

@lucia851 áno robíš dobre...musíš si to prispôsobiť ako tebe pasuje...ja ako som vravela že idem na oslavu 80 tky desivej...som sa chcela vykašľať lebo čo ja viem do kedy tu dedo bude,ale mala som na sebe neterku ako prisavku....spapala celý môj reznik...ja som ani nemala chuť..samozrejme dobla som s nou.ale alkohol som vypila večera guláš vôbec som nemala chuť....čiže som to pokaslasla,ale iba tým že som vôbec nejedla....všetko zle:(

lucia851
6. jan 2022

@sparkling ja som za dva dni dala dole dve kila

lucia851
6. jan 2022

@mya3331 ja dnes tofu, hribiky dusené a šalát ľadový. Zajtra si narobím šalát s kuracím mäsom a to budem mat aj na 3 dní. Ja sa budme riadiť tými tabuľkami. To mi viac vyhovuje

sparkling
6. jan 2022

@lucia851 no to ti zavidim, ze to takto vies. Ja sko nemam presny algiritmus a plan, tak je to hruuuza, jem potom to co som navarila muzovi a malej.

majasalvator
7. jan 2022

@sparkling Tak si kúp knižku alebo stiahni z netu tam máš recepty určite ti to pomôže.

sparkling
7. jan 2022

@majasalvator ja uz som ju raz drzala, poznam ju. Knizku mam, ale nedrzim sa jej. Varim si sama podla principov 90 DD. Skor mam na mysli ten algoritmus a princip a to ze viem den dopredu co budem. Vyhovuje mi to tak ako to mam teraz a rovnako som to mala aj predtym.

snezienkaaa82
7. jan 2022

Ženy skúste si vygooglit beztukovu diétu. Resp. Zlcnikovu. Keď chcete schudnut

lucia851
7. jan 2022

@snezienkaaa82 netreba stačí sa správne stravovať a ono to ide dole. A aj pohyb treba mat

lucia851
7. jan 2022

@sparkling ja som si dnes urobila šalát z kuracím mäsom a k tomu maces som jedla.

sparkling
7. jan 2022

@lucia851 mnam. Ja zatial len hokaidovu polievku co mi ostala z predvcera a uvarila som si zemiaky. Osupem, pretlacim, osmahnem na cibulke a k tomu kysla uhorka.

snezienkaaa82
7. jan 2022

@lucia851 jasne, aj tak sa, dá, len keď si telo zvykne, tak už potom to nejde tak dobre dole.

lucia851
7. jan 2022

@sparkling aj to je super

sparkling
7. jan 2022

@snezienkaaa82 ja si myslim, ze telo si zvykne na kazdu dietu, aj na tu beztukovu.

lucia851
7. jan 2022

@snezienkaaa82 ja som mala 115 kg, za 5 dní mam dole 3kg.Z väčšej váhy to ide lepšie dole ja budem rada keď sa do leta dostanem na 90kg a potom keď pán Boh dá a aj ja tak možno to ešte pôjde dolu. Dnes som bola 2 hodiny na prechádzke a len tou prechádzkou som spálila 60g

sparkling
7. jan 2022

@lucia851 Ty pekne pokracuj tak jak ti vyhovuje. Ziaden extrem neni dobry. A tu vies, ze v principe si mozes dat vsetko ale oddelene a to je gro celej diety ani nemusis ist presne podla rozpisu co sa tyka striedania dni. Ja pred rokmi som ani ten jojo efekt nemala nejak. Len potom horomony, sedava robota a bolo to v prdeli

snezienkaaa82
Autor odpoveď zmazal
majasalvator
8. jan 2022

@sparkling Veď to je na tom dobre že nepotrebuješ nejak extrémne cvičiť stačí zaradiť prechádzku a kilá idú dole.

lucia851
8. jan 2022

@majasalvator presne tak

majasalvator
8. jan 2022

@lucia851 A do veľkej noci sme krásky.😃😃

lucia851
8. jan 2022

@majasalvator tak to aj áno ale ja musím dať aspoň 30kg aby som bola úplne kocka, mne to potrvá asi aj do leta

majasalvator
8. jan 2022

@lucia851 neboj keď bude dole prvých 10 budeš sa cítiť úplne inak a bude motivácia do ďalšieho boja.

lucia851
9. jan 2022

@majasalvator to áno už mám 3,5 kila fuč a každý deň chodím von aj na 2 hodiny

majasalvator
9. jan 2022

@lucia851 super a pocit máš aký?

lucia851
9. jan 2022

@majasalvator výborný, cítim sa lepšie