icon

Kto drží 90 dňovú diétu?

mya3331
1. jan 2022

Ahojte je tu niekto kto aktuálne drží 90 dňový dietu?alebo niekto kto s ňou schudol?

Strana
z5
majasalvator
13. jan 2022

@lucia851 No čo dievčat ako pokračujete .Darí sa ?

lucia851
13. jan 2022

@majasalvator teraz mam menzes takže tak všelijako ale držím zatiaľ 3,5 kila. Dnes som bola vonku 2 hodiny. Začnem od pondelka chodiť do práce takže nebudem mat čas ani asi poriadne sa najesť

majasalvator
13. jan 2022

@lucia851 No keď si dopredu prichystas jedlo a hlad budeš zahanat ovocím tak je to v pohode.

enusamt
13. jan 2022

Ja som 4 den a ok.. Sice vitaminovy den neznasam, ale prezijem to 😀

lucia851
14. jan 2022

@enusamt koľko si schudla?

enusamt
14. jan 2022

@lucia851 ako vies, ze sa chcem zo zvedavosti odvazit? 😄 Lebo sa vazievam vzdy az po vodovom dni, len teraz som zvedava 🙂
A neviem este.. Musim cakat, kym sa syn zobudi a dostanem sa k vahe 😀

enusamt
14. jan 2022

@lucia851 tak zajtra, zabudla som

andreakukan
21. mar 2022

@mya3331 Dobrý deň, prepáčte že Vás ruším ešte držíte túto diétu alebo držali ste? Ďakujem

majasalvator
22. mar 2022

@andreakukan áno držím .

andreakukan
23. mar 2022

@majasalvator Dobrý večer ,mala by som kopu otázok..Som trochu zmätená čítam kopu článkov ohľadom 90dnova dieta...Zo začiatku som videla samé chvály ohľadom tejto diéty vidím, že aj v staršom veku sa to dá... Čítam všelijaké fóra,diskusie a strašne sa líšia skúseností..Už som raz dopadla nešťastne.. Chodila som do fitka denne dodržiavala som všetko čo som mala dosť obmedzená strava..( kuracie mäso,tvaroh, ryža veľa zeleniny málo ovocia kôli cukru.. atď).. Potom znova prišli zdravotné problémy (s chrbticou trpím už 10rokov..) operácie chrbtice.Z vyrysovanej postavy zrazu stala guľa.. Neviem si na to zvyknúť potrebujem schudnúť.To som tým chcela povedať že najprv som natrafila na články kde je táto dieta písaná najmenšie riziko jo-jo efektu.Dnes samé diskusie staré aj 10 rokov kde píšu že pribrali po skončení veľa.Mozem sa spýtať na Vaše skúsenosti? Ďakujem.

majasalvator
24. mar 2022

@andreakukan Je to ako v každej diéte.Ale máš určity jedálniček ktorý keď si zvykneš tak si v pohode .Samozrejme sladké a iné maškrty treba obmedziť.Nie je to také drastické lebo tu máš povolené jesť aj koláč aj čokoládu.Je to len o zvyku a režime keď to nedodržia tak kilá pôjdu hore .Jedálniček je ale tak pestrý že sa to dá celkom v pohode zvládať aj z rodinnými príslušníkmi.Im tam niečo pridaš a ty môžeš stále ísť svojou cestou.Kludne začni a uvidíš ako sa ti bude dariť.Vzdy to je boj z niečím ale toto je taká jednoduchá dieťa a u mna aj účinná.

andreakukan
25. mar 2022

@majasalvator ďakujem pokračujem iba 5.den hádam vydržím.Dodrziavali ste to striktne? Je to zatiaľ dosť náročné malinký sa mi budí veľa v noci okrem neho ešte mám 2 deti zatiaľ som z tejto diéty dosť unavená.Rano o kolo pol piatej až piatej stáva a cez deň toho tiež veľa nespí.Citam niekde 3 krát jedlo inde zas je aj desiata a olovrant.Dakujem za Váš čas..

majasalvator
25. mar 2022

@andreakukan veď môžeš jesť každé tri štíty hodiny ale len ovocie .Začiatok je tašky ale keď sa naučíš tak to pôjde .Pri deťoch to chce odriekanie veď ako im ukázať že papajte keď mama neje.Nedrzala som úplne striktne a dní som si prehadzovala neboj každá zmena váhy tá posunie vpred.Drzim palce nech to dáš.

Strana
z5