Kto drží low carb diétu?
Ako velmi low carb? Ja som dva roky roky držala 150g sacharidov denne ale žiadny cukor. Schudla som 18 kg
@petra151515 ja, ale už skôr len zo zvyku, ako životný štýl, nie kvôli chudnutiu 🙂
Ja Paleo… nieje to loď carb ale je to podobne
Ja sa dlhodobo stravujem naopak high carb a low fat, pretože mi to tak vyhovuje. Ovela spokojnejšia som ked jem sacharidy, je to vlastne najdolezitejsi zdroj energie pre telo 🙂 zial zerem stale aj sladkosti, s cim by som chcela prestat, ale s vahou problem nemam. Pocas materskej som vazila 47-48kg, teraz pocas prace (sedave zamestnanie a žiadny pohyb) vážim 50-51kg, rovnako ako pred tehotenstvom...
Co tym chcem povedat, len ze ak ti sacharidy chutia, nemusis si ich odopierať. Potrebujes najst iba spravny balans a počúvať svoje telo 🙂 neprejedat sa a jest vela zeleniny a ovocia
Ja som ju držala.ked som sa išla vydávať horko ťažko som schudla 8 kg. No moja sestra schudla 30.takze záleží asi od tela a od čestnosti 🙂
znama ju drzala asi dva tyzdne a prestala ze je to nezmysel, no asi je to individualne.
@petra151515 ja sa stravujem LC už viac ako rok, za 3 mesiace som schudla 18kg a váhu si držím, zo začiatku to bolo skôr Keto stravovanie, sacharidy max. 20g denne a do toho silové cvičenie 3-4krát týždenne, preto to tak rýchlo išlo dolu. Teraz sa stravujem max.50-60g sacharidov denne, stále cvičím a váhu udržujem. Pre mňa to už je životný štýl, nie diéta.
Ďakujem veľmi pekne ja držím dietu necelý mesiac no beham skoro 2 mesiace kazdy deň po pol hodiny a schudla som 4kg je to velmi malo si myslim a toľko námahy, budem vam vďačná za každú radu kde robím chybu, este k tejto diet ako je to s mličnymi výrobkami, ktore su vhodné ?? Mozem ich jest na na večeru? Ďakujem
@petra151515 ja som to dodržiavala veľmi striktne, stiahla som si kalorické tabuľky a všetko som zapisovala, aby som mala prehľad. Treba vyradiť sacharidy, to znamená, múku, zemiaky, ryžu, cestoviny, dokonca aj niektoré ovocie a niektoré druhy zeleniny. Pozri si na nete Low Carb povolené potraviny a študuj. Mliečne výrobky sú povolené, okrem mlieka, ja pijem mandľové.
@petra151515 4 kilá za mesiac je super. Keby si zhodila naraz veľa, akurát si uženieš zdravotné problémy.
@petra151515 a koľko by si za mesiac chcela schudnúť ? Veď to je až až
@modrakengura na večeru co jedavate
@petra151515 ja teraz jem mäso zeleninu, žiadny chlieb a prílohy, obmedzujem sladké. Som ale nervózna. Neviem prečo. Od pôrodu je to rok. Schudla som za rok 10 kg. Mala som 79, teraz 69kg...Pred pôrodom som vážila 49kg, pribrala som ako slon, veľmi mi chutilo jesť, tak ako nikdy, ozaj som všetko vychutnávala. Teraz do leta by som chcela aspoň na 60kg, tak som začala jesť všetko bez prílohy, miesto sladkého ovocie, ale som veľmi nervózna. Neviete niekto prečo?
@alka234 niektorí ľudia to nezvladaju lahko aj ja mam niekety take stavy ale vydržím
@modrakengura dakujem ano to vsetko nejem co ste pomenovali, vaha sa mi zastavila uz niejako nechudnem aj beham a stále nic, pijem cca 3L vody, neviem kde robim chybu
@denda007 ďakujem a co ste jedavali na večeru mozem aj syry
@nely1704 je to dobre len sa mi vaha zastavila a neviem prečo
@petra151515 pri AKEJKOLVEK DIETE / chudnutí sa váha na istý čas zastaví , pretože telo si musí zvyknúť na aktuálny stav a oddýchnuť si 🙂 telo oddychuje aj 3 týždne aj mesiac
@petra151515 odporúčam napr.stránku lowcarbposlovensky, jidelniplan.cz, paleosnadno...je toho dosť, a keď človek získa trošku cviku, nie je to o utrpení a odopieraní 😊
@petra151515 tretí rok, ale s prestávkou počas druhého tehu, teraz som si to upravila, lebo som schytala alergiu na vaječný bielok 🙈 LC nie je diéta, je to životný štýl pre mňa
@petra151515 syr, mäso (ale nie sálamu) slaninu áno, vajcia, zeleninu. Ale nie všetku... Ovocie vôbec nie myslím že len bobuľové.
@denda007 a strukoviny? videla som recept, kde pridali konzervovanu fazuľu a kukuricu
@denda007 prosim vas a pouzivate psylium?? Ak ano tak kde dakujem
@petra151515 strukoviny sú zakázané, nevedela som nájsť či sa môže jest sója a tak som nejedla ani tofu. Zo psylia som piekla chlieb, ale nebol nejaký úžasný.

Známa schudla za 2 roky 13 kg, ale iste ako vieš, čo tá diéta obsahuje- nejedla zemiaky ryžu, pečivo, banány, samozrejme žiadne sladkosti a neviem čo všetko ešte....