Kto práve drží diétu a ako vám to ide?
Ako vam to ide. Ako dlho drzite ? Z akej vahy idete ? Poprosim reagovat len tie ktore chudnu nie mudrovat ako je to spravne ci nespravne. Chcem aby sme sa trochu podporili
Neviem či diétu,ale vrátila som sa späť k tomu,že nejem žiadne sladké a chlieb.
Sú to dve veci,ktoré mi vôbec nechýbajú a cítim sa bez nich lepšie.
Rátam tie malé 🐷 čo v noci lozia do skrine a prešivaju veci aby boli stále menšie 😂 ale neberiem to ako diétu ale spôsob ako neskoncit v rakve XXXL 😂
Ja držím diétu vo forme -nežer sladkosti, nežer večer, bepi sladké vody a jedz len to, čo tvojmu telu niečo dá.
Ja drzim, uz mam dve kila dole za 3 tyzdne
@katka533 a aku drzis ?
@mamickalisticka a dari sa ide vaha dole ?
Ja držím diétu celý život 😂😂😂 niekedy sa opustim 😂😂
Momentálne z 83kg som išla na 78.
Obmedzenie sladkosti, aj keď je to pre mňa príliš ťažke.
Skor su to zmeny v stravovaní. Nejem cukor, len jedna lyžička do kavy ráno, potom neskor ranajkujem, jem veľa bielkovin, zeleniny, malo peciva, mam také tie fresh dzusy , a male porcie, ak je to nieco kalorickejsie. K masu si robim salaty
Vratila som sa ku KT, kedze dlhsie stojim s vahou. Jem vsetko, tak neviem ci to rata za dietu, ale sledujem kcal a mala by som popracovat na zvyseni proteinov, lebo je to bieda, ale ide to. Som vo faze "preplesk", ze som zistila, ze jem viac ako som si priznala (klasicke samoklamstvo, ved nejem az tak vela a hybem sa) 😂
A pomaly sa rozbieham 😊 plan je -15kg do konca roka.
ja drzim od januara, KT ale uz dlho jem intiutivne. zatial mam dole 10.5kg
@banalu a z akej vahy ides ?
88
Zatiaľ držím cca dva týždne. Nevážim sa, ale skúšala som si jedny nohavice a sedia mi lepšie. Teraz mám ešte jedny rifle, ktoré ledva dopnem, tak hádam na konci septembra budú sedieť ako uliate
Od začiatku roka som schudla asi 5 kíl, ale nedržím žiadnu špeciálnu diétu. Iba sa snažím jesť zdravšie, viac zeleniny a hýbať sa.

Celý život bodovú diétu a dieta je vždy nesprávna a už máš prvé mudrovanie