Tolerujete takéto správanie muža?

2. jún 2023

Tolerujete takéto mužské správanie? Je to v poriadku? Je to v pohode vo vzťahu? Čo si myslíte? Idete s Vašou láskou, polovičkou, ktorá sa usmieva doprava, či doľava na cudzie ženy. Robí to chytre. Pustí Vás dopredu, keď idete s dieťaťom. On ide tesne za Vami. Oproti Vám ide žena, všimnete si, že sa usmieva na pána za Vami. Otočíte sa, je to Vaša polovička so širokým úsmevom, ktorý venuje tej dáme. Cestujete s autom. Sedíte vzadu s malým dieťaťom, ktorému je nevoľno. Parkuje Váš manžel a všímate si okolie, lebo čoskoro vystupujete. Cudzia žena sa usmieva smerom k Vášmu autu. Prečo? Lebo sa Vaša láska usmieva na ňu. A podobné príklady. Žiarliť? Nežiarliť? Tolerovať? Alebo nie? Ako správne reagovať? To mám aj ja sa usmievať na cudzích chlapov teraz? 😅
Čo mi poradíte?

viestta
2. jún 2023

Kym len pozera a usmivas sa nic sa nedeje. Radsej budem mat usmiateho chlapa ako kakabusa co na vsetko zazera. A poradim ti, nestriehnut na vsetko ako dracica. Bude sa ti lahsie dychat

pribinak
2. jún 2023

Začať sa zoširoka usmievať na pánov ktorí sú dookola, sem tam sa aj veselo zasmiať a uvidis reakciu tvojej polovičky

Ale si trochu viac žiarlivá ako je zdravé

ckocka
2. jún 2023

Usmievaj sa aj ty. Vedci dokázali, že fyzický prejav - úsmev, hoci nasilu - ovplyvňuje psychiku a zadováži ti lepšiu náladu.

0silvia0
2. jún 2023

Moj zazera ako Rumburak, takze tohoto sa ja neobavam.
Neviem ako by som sa citila v tejto situacii, ale ako sa poznam, bolo by mi trapne aj za neho. Vycierat sa na kazdu zensku, co ti ja viem... Keby sa vycieral na kazdeho, zena, muz, dieta, starec, starenka, znelo by to ovela lepsie ako vycierat sa len na zeny, predpokladam, mlade a pekne...

ariannazara
2. jún 2023

@0silvia0 mij tiež na každého čumí😅 ešte aj v reštaurácii si musí sadnúť aby na každého videl 😂

autor
2. jún 2023

@0silvia0 Noo, presne! 😅

autor
2. jún 2023

@ariannazara Aj sa usmieva so zubami vonku ? 😃

autor
2. jún 2023

@pribinak Počkaj, ja cirkus mu nerobím. Len sa pýtam, že ako to vnímajú ostatné ženy.

autor
2. jún 2023

@viestta 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😅
Že kakabuša 😆
Tak dobre som sa zasmiala, díky 😂

viestta
2. jún 2023

Autorka, je uplne jedno ako to vnimaju ine zeny. Dolezite je ako to vnimas ty. Ak ti to vadi, tak si to vydiskutuj. Ci to pomoze neviem, ale bolo by dobre ak by aj on vedel, ze ty osobne mas s tym problem.

autor
2. jún 2023

@viestta Nebudem diskutovať, ale usmievať sa! Minule bol pekný mladý chlap na kúpalisku v šatni. Prezliekal sa tak, že mal bimbasa vonku. Ehm, boli tam kabínky, ale prezliekal sa vonku. Môj k nemu nabehol, že nech používa kabínky 🤣🤣🤣
Chalan sa pozeral na neho nechápavo.
😅

syslik81
2. jún 2023

tak ukazovat bimbasa a usmievat sa su dve rozdielne veci-aj mne by vadilo vidiet naheho chlapa ak tam behaju i deti .. a ze sa usmieva a co? o nieje flirt .. aj sa sa rada usmejem .. ci na zastavke na ludi alebo chlapa niekedy aj zenu .. proste su ludia co su zamraceny a ludia vysmiaty ... nezacal to robit zo dna na den - iste to mal v povahe aj predtym,tak ak ti to nevadilo doteraz tak co riesis? snad mu doverujes nie..

autor
2. jún 2023

@syslik81 Cca 22 ročný muž, bol zohnutý. Dal si dole mokré gate a ihneď dával si suché. Nie, nepredvádzal sa, že by bol vystretý, že aha kukajte všetci na mňa. A nie, nevadil mi. Ba ani deti si ho nevšimli, skôr môj si ho všimol 😂

sajmonka_1216
2. jún 2023

no mne to nepríde v pohode ani náhodou..

0silvia0
2. jún 2023

@ariannazara to je v pohode, to je pozicia strazneho psa, vsetko musi vidiet a mat pod kontrolou.
Len tuto panko od autorky zuby ceri len na zeny ako som pochopila.

anonymanonym
2. jún 2023

Rozdavat radost aj cudzim okoloiducim ludom (muzom, zenam, detom, to je fuk) v podobe usmevu je za mna super vec 🙂 Ale keby moj chlap cielene na siroke usmevy vyhladava len mlade zeny, ktore sa mu pacia, tak mi to zrovna vhodne nepride.

tosomja
2. jún 2023

To v šatni mi nepríde vôbec vtipné, ani porovnávať sa to nedá s usmievaním.
Ja sama by som mu povedala, že vedľa sú kabínky resp wc, nech ide tam.
A s tým usmievaním, keď to robí zámerne že chodí mimo teba aby mohol, asi by som mu priondila jednu. Ak to robí lebo je taký, usmievavý, milý, veselý, tak by som sa pridala.

panelacikova
2. jún 2023

správanie tvojej polovičky je mimoriadne zvláštne. v celom kontexte tak, ako uvádzaš.

anonymanonym
2. jún 2023

A celkom by ma zaujimalo, ci by v tej satni tak upozornil aj zenu...

denuss
2. jún 2023

Porozpravat sa. Ako o vsetkom, co je vo vztahu problemom. Je to normalne, ze ti to vadi. Aj mne by to strasne vadilo, neviem si to ani predstavit. Nastastie sa mojmu muzovi pacim aj po 16tich rokoch a ine zeny ho nezaujimaju. A je to vzajomne. Mozno si tvoj neuvedomuje, ze to vnimas a vadi ti to... Ja by som sa okrem ineho za takeho chlapa aj hanbila, je to trapne vidiet zadaneho chlapa, otca rodiny co sa vyskiera na druhe zeny.. Prepac mi moju uprimnost, ale ked sa pytas...

danica2711
2. jún 2023

určite to nezačal robiť včera, bol taký viac-menej vždy. Napriek tomu si sa zaňho vydala a urobila si si s ním dieťa. Prečo ti to teda zrazu začalo vadiť?

panelacikova
2. jún 2023

@danica2711 nemusel byť taký vždy. stačí, že im niečo vo vzťahu škrípe a on ju takto provokuje, aby ju dohnal do hádky a aby mal časom zámienku na rozchod (neustále hádky a výčitky)

viestta
2. jún 2023

ja sa v tom stracam. Vadi, ze sa usmieva na cudzie zeny, vadi, ze si vsimol naheho chlapa na kupku.

betulinka1
2. jún 2023

Osobne celkovo neznasam, ked je muz so zenou a cumi hore dole na ine zeny s tym, ze vyhľadáva pohlad z oci do oci. Neznasam to. Minule jeden v restike so zenou kokos a furt mi cumel do oci. Nevedela som sa nikam pozerat, lebo stale vyhľadával pohlad. Alergická som na to.

autor
2. jún 2023

@anonymanonym Ženu by neupozornil. Presne toto som mu hovorila.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. jún 2023

@viestta Nie viessta. Ten jeho úsmev sa pýtam, či je v poriadku? Ten chlap, ktorý sa prezliekal v tej šatni, vadil môjmu chlapovi. On(môj chlap) k nemu išiel a povedal, nech sa prezlieka v kabínke. On(ten cca 22 ročný) tam bol so svojimi kamarátmi. Tí boli už prezlečení, čakali na neho. No a my sme práve “vbehli” , keď bol zohnutý a dával si suché gate. Tu bola pointa v tom, že ho upozornil. A ženu by podľa mňa neupozornil, keby sa prezliekala z plaviek.

e_lienka
2. jún 2023

@jabadabadu veď skoro každy aquapark aj napr. V Poľsku

anonymanonym
2. jún 2023

A mne by to vadilo. Nie som vcerajsia. Viem, ze aj zadani muzi (a hej, aj zeny) kukaju na ine zeny, aj porno si pozru, atd. V pohode. Ale to co opisuje autorka by mi prislo ako keby mam vedla seba nevybureneho pubertiaka, ktory sa nevie ovladat. Vyspely muz sa sprava v mojich ociach inak.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz