icon

Kto so mnou začne so zmenou?

dievcatko_123
28. sep 2013

Kto so mnou začne so zmenou? Spoločne sa nakopávať do cvičenia?

Strana
z3
luslus
11. okt 2013

@dievcatko_123 ja nemam ani chut. tiez v robote, stahujeme firmu, manzel neni doma, furt nejaki lekari...tak som uplne znechutena zo vsetkeho

dievcatko_123
autor
11. okt 2013

@luslus úplne chápem.. ja som mala takéto obdobie cca pred 2 týždňami... stále len stresy, s priateľom sme si podávali kľučku - keď prišiel domov z práce už som spala a keď som odchádzala z domu do práce ja tak ešte on spal... je to nanič nemali sme čas na nič a tým pádom som nemala ani chuť cvičiť

ccaro
15. okt 2013

Ahojte baby, tak ako pokracujete s cvicenim a chudnutim? Mne sa zatial dari ako tak nepapat sladke :( Ako ste spokojne s cvicenim s Jillian Anderson? Dnes som si objednala nejake DVD, tak som zvedava, co ma caka.

ccaro
15. okt 2013

Opravujem sa 🙂 S Jillina Michaels, nie Anderson.

dievcatko_123
autor
5. nov 2013

@ccaro Ja som s Jillian začala cvičiť cca v marci, ale potom prišli rodinné problémy tak som sa na to vykašľala, no teraz ma to mrzí, lebo naštartovaná som bola poriadne 🙂 A s cvičením som veľmi spokojná, po pár odcvičených dňoch badám na sebe prvé zmeny k lepšiemu 🙂 Aké konkrétne DVD si si objednala? Ja mám od Jill mnoho cvičení

dievcatko_123
autor
5. nov 2013

@luslus Ahoj, ako pokračuješ s chudnutím?

kotuliatko1990
5. nov 2013

Aj ja sa rada pridám..🙂 už je nutné aby som niečo začala robiť..a inak baby ktorá je s Hliníka nad Hronom a chodieva alebo by chcela so svojou postavou niečo robiť budem rada ak sa mi ozve moje číslo je 0944/024 696 nechce sa mi a ani by ma to nebavilo chodiť behávať sama.🙂

luslus
5. nov 2013

@dievcatko_123 ahoj, teraz nepokracujem nijak, som po laparoskopii slepeho creva tak este 2 tyzdne mam zakaz sa namahat. ale vcera som prisla do praci po PN a mi kolegyne povedali, ze som schudla, len neviem z coho, sice som v nemocnici 3 dni nejedla ale zato som to doma dobehla :D

dievcatko_123
autor
5. nov 2013

@kotuliatko1990 Vitaj 🙂 Nech sa Ti dobre cvičí a chudne 🙂

dievcatko_123
autor
5. nov 2013

@luslus Moja, tak skoré uzdravenie prajem, ja som po chrípke 🙂

kotuliatko1990
5. nov 2013

Ďakujem ti veľmi pekne🙂 u mňa je veľký problém sladké milujem sladké a počas tehotenstva som sa naň naučila najviac ako sa dá..a druhý problém je že sa nejako neviem donútiť alebo dotiahnúť k tomu aby som cvičila keby som mala s kým tak by to bolo super.a určite by som bola odhodľaná najhoršie je že žijem tu len 3roky a nemám moc času a hlavne keďže tu nežijem dlho nikoho tu až tak moc dobre nepoznám čiže nemám tu žiadnu kamošku☹

ccaro
5. nov 2013

@dievcatko_123 No objednavala som si 30 day shred, potom yoga meltdown a este no more trouble zones. Tebe sa ktore lubi najviac? Musim sa priznat aj ja, ze namotivovana som este stale, ale nejak prejde den bez toho, ze by som sa k tomu dostala tiez. :( Nejak mala nesuhlasi s tym, aby som cvicila :D Ale tak aspon som na plavanie zacala s nou chodit. Davnejsie som aj behavala, a to bolo uplne super, telo spevnene, a kila isli dole jedna radost. Ale ako sme sa prestahovali, tak moja oblubena bezecka draha je prec :(

dievcatko_123
autor
5. nov 2013

@ccaro Mne osobne sa páči 30 day shred ale aj 6 week 6 pack a killer buns and thighs... Každé má niečo do seba 🙂 Tebe sa čo pozdáva?

dievcatko_123
autor
5. nov 2013

@kotuliatko1990 Tak sladké, to je aj u mňa samostatná kapitola.. Niekedy bez sladkého vydržím aj týždeň a inokedy ani jeden deň... A k tomu cvičeniu.. Ja tiež nemám v okolí nikoho, kto by bol rovnako nadšený ako ja.. Tak som začala sama, a na fb patrím do skupiny báb, ktoré cvičia Jillian tak aspoň tak si to vynahrádzam.. Skúšala si už Jillian?

luslus
2. dec 2013

och baby, konecne ked som sa dala dokopy po operacii, tak som musela letiet na pohotovost so seknutym krkom. a stale ma to boli, takze zajtra zas idem k Dr. nech mi s tym daco robi. Takze z cvicenia zase nic nebude kym mi to nepovoli :(

dievcatko_123
autor
28. dec 2013

Ahojte baby, tak čo ako po Vianociach?

bianca2
28. dec 2013

Ahoojte baby. dievcatko_123 rada by som sa k vam pridala.vidim ze si plna nadsenia a mne chyba sparing partner ze by som mala lepsiu motivaciu aj vydrz 🙂 Chcem zhodit 7-8 kg, na svoju predporodnu vahu 61 kg. Hoci som uz pomaly 2 roky po porode este som ju neschudla. Teda mala som uz pomedzi najprv 74 kg, zislo pekne na 64, ale zas som na 68 a chcem to zastavit. Mam 175 cm a spokojna som na tych 61 kg, u mna sa spokojnost odvija aj od cvicenia, predtym sme s muzom cvicili pravidelne a po porode uz nie je cas. Tak moj hlavny problem je kde zaradim cvicenie. Doma samej sa mi nechce,byvame na dedine,rozmyslam ze budem chodit na spinning len s cestou to budu dobre 2-2,5 hodky a neviem kto mi dcerku postrazi,obcas muz alebo asi starka. Fakt by som uz chcela zacat cvicit,potrebujem to. Tu Jillian nepoznam, je to dobre? Predtym sme zvykli cvicit v posilke alebo kangoo aerobic je super, zumba sa mu zdala malo narocna ale 2,5 roka necvicenia a mozem zacinat s kondickou. U mna je zaklad vysadit sladke,co je moja zavislost a jest pravidelne, vtedy nemam problem s vahou. Len ked nestiham pravidelne jest,som prilis hladna a vtedy priberam. Tak sa pridavam k vam, v juni chceme ist na dovolenku tak ze budem fit do plaviek 🙂 a potom dalsie babatko ale najprv musim mat spat svoju vahu.

gzzzl
8. jan 2014

Ahojte maminy, ktora ma zaujem ponukam e-booky - povodna cena 14,90. Celkom su 4 v PDF formate za 2,-
http://www.cojestpocviceni.sk/
Z fitka do kuchyne, alebo čo jest po cvičení a nepribrať - 68str.
Hriešne dobré a zdravé sladkosti 31 str
Zdravé fitness polievky 23str
Vianočné dezerty bez výčitiek 31 str
info v IP

dievcatko_123
autor
12. jan 2014

@bianca2 Ahoj, Jillian je super na tvarovanie postavy... Skus na zaciatok pozriet toto

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

toto je vhodne tak pre zaciatocnikov ale ma mnoho workoutov staci si len vybrat 🙂

monyz
17. jan 2014

https://www.facebook.com/groups/383267455143342/ pridajte sa aj k nam 🙂 vzajomne si poradime, vymenime skusenosti, motivujeme sa. Spolu ide chudnutie lahsie 🙂

Strana
z3