Ktorá z vás drží diétu?
ahojte maminky od dnes som zasa na mojej oblubenej a osvedcenej diete 🙂 ak niekto drzite dietu tak napiste budem rada 🙂 podrzime sa pokecame a tak tesim sa 🙂
@mimirinko ja 10kg, pri tehu som dala 26hore, a este mam 4, no mam plan dat tych 10, nech sa citim ako ked som mala 18 🙂 ani ja nie som ten typ, ale s malymi zhreseniami sa tato da zvladnut .. a zacnem s mamou od februara plavat, tak to pojde hadam rychlejsie 🙂 kolko si pribrala pri tehu?
ženičky ja som sa dnes najedla do štíhlosti...xixi znova sa vraciam k tejto diete, hoci som za mesiac schudla len 3 kg, ale po 4cm zo všadiaľ-pas, boky,nohy,ruky. začala som minule tu dukanovu ale nevyhovuje mi stále jesť mäso, hoci ja som dosť mäsová...a začala som aj cvičiť...🙂
@zuzu007 viac som nestihla nebol cas tu mas recept na lievance
1 makky tvaroh,1apol zlateho klasu 2 vajička vsetko vymiesat a robit lievance na suchej panvici
a nezabudni na tvaroh lepsi je hrudkovity zmiesat s otrubami ale davaj pozor aby bolo vsetko s obsahom tuku co najmenej ale co NAJVIAC bielkovyn aby tam bolo
normalne cele
@zuzu007 http://tv.sms.cz/televize/STV1/20111123/1420293...
tak tu o nej hovoria ja si dam svoju a potom pojdem na dukanovu 🙂
@zuzu007 dakujem za pochvalu to su povacsine fotky ete predtim a ko som musela skoncit z behom a sportom 🙂 a hlavne po tehotenstve som rychlo stracala vahu ani neviem ako iba som jedla a kazdy vecer 45 minut behala 🙂 chcem sa dostat naspat a hlavne my chyba beh velmi a mam plnu skrinu krasnych handier co neobleciem
@risolino ahoj ty sa pochval ???? 🙂
ja teraz neviem mam vahu iba u svokry takze az za tyzdnen sa chcem od vazit potom budem informovat 🙂 om
ale musim povedat ze vcera mi vecer bolo sialene zle taketo stavy som nepocitovala ani ked som to drzala predtim posledny den bolela ma hlava a vsetko ☹ a skoro vobec som nespala ale vydrzala som a uz mi je super 🙂 ete ked som bola behat som padla tak som vecer behala s obkladmi ladovimi 🙂
@poprad v tejto diete sa jedia prevažne potraviny, ktoré sú zásadité....veľa zeleniny hlavne prvý týždeň- mrkva, brokolica, fazuľové struky, jablka, červená repa. Je to chutné všetko sa dusí a jedáva so syrom alebo vajíčkom. Je k tomu kniha a v nej všetky recepty a rozpísané ako pripravovať.
@ywaywa
@poprad
@zuzu007 caute baby, ja som držala dukanku pred svojou svadbou a podarilo sa mi dosť rýchlo schudnúť päť kíl čo som vtedy aj potrebovala 😀 celkom pekná diskusia na túto tému je na mojasvadba.sk, baby tam boli super vždy ochotné poradiť, odporúčam 🙂 mafinky sú oki, keď miesto múky používaš otruby, totiž pointa je že vylúčiš okrem bielkovín a zeleniny (aj to nie vždy) všetko - sacharidy, cukor bohužial aj ovocie. .. vlákniny nahrádzaš otrubami, aby fungovalo trávenie.. držím palčeky nech sa vám s tou dietkou daí..

ja drzim najnovsie dietu brusny virus...tak sa bojim nieco zjest, aby to neslo zase hned het..