Ktorá z vás drží diétu?
ahojte maminky od dnes som zasa na mojej oblubenej a osvedcenej diete 🙂 ak niekto drzite dietu tak napiste budem rada 🙂 podrzime sa pokecame a tak tesim sa 🙂
ok, som za .. a aky mate ciel baby?? ja mam teraz 63, cize 53 kil 🙂
ja by som sa chcela tiež pridať...v decembri som držala dietu od A.Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti a schudla som tri kilečka za mesiac. Od januara som chcela na tu dukanovu no neviem asi som zle začala, lebo mne už žiadne kila nešli dole ako písali iné...neviem už aku mam držať dietu asi sa dam na 90dňovku ale aj ta norbiho sa mi pači, len škoda,že my tu MI nemame ich predajňu....
ahoj, ja som dnes zacala norbiho dietu
@ywaywa tak ja mám veľmi rada mlieko... niekedy sa ho neviem dopiť... ale takúto diétu nemôžem držať, lebo kojím... ja som pred sviatkami trošku začala cvičiť a po 17-18 nejesť a schudla som 3,5kg za 9 dní... a teraz som začala znova to dodržiavať, takže dúfam, že to pôjde ďalej dole... do mája by som chcela -10kg minimálne 🙂
@ywaywa ahojky, ja nedrzim ziadnu, preto som tu, ze aby ma niekto na nejaku navnadil 🙂 a ty si uz schudla s touto mliecnou dietou? nema to jojo efekt? mlieko velmi lubim 🙂
@helimama a to co je ta dukanova dieta? a co ta ocistna kura? diky
@zuzu007 polievkova dieta? to som este nepocula. o co ide? diky
@mimirinko ja som nemala nikdy jojo efekt i ked som teraz nabrala ale bolo to dosledkom hormonalnych liekov a zakazu cvicenie a vacsej fyz. namahe a musim uznat ze som si nadavala moc pozor co jem 🙂
som rada ze mam prvy den za sebou ale je to velmi tazke ja som ju naposledy drzala pred 5 rokmi a mala som pokoj az do teraz 🙂
@mimirinko to nie je ziadna specialna, len jedavam polievky ako hl. jedlo .. cisto len zelenina vo vode ..to som zacala praktizovat, ked sa mi necelo pre seba varit (ja moc nejedavam, co manzel ) 🙂 ..tak popri malej obede som si robila polievky a stiahol sa mi zaludok, co je u mna podstatny zaciatok pri diete ;) ale dnes zacinam s tou dukanovou, nepridas sa k nam?
@mimirinko no ja ho drzim trinast dni presne tak ako to je napisane az na to mliecko ktore nelubi tom mi moj trener nahradil dzusom 100 percentnym alebo acitkom 🙂 potom vraj mozes jest vsetko ja ked som to drzala na posledy som nejedla po skonceny vsetko ja som obmedzila polievky so smotanou, vysmazane veci a hlavne sladkosti i ked niekedy som si dopriala a pravidelne som cvicila 🙂
@ywaywa mýliš sa... nepatrím k tým šťastným :( nejdú dole, dokonca som za 3-6mesiac pribrala 5kg :( teraz si už dávam pozor, takže to nejde hore... keby nie, tak idú hore ďalej.... dávam si pozor na stravu a to večerné nejedenie zaberá... predvčerom 500 g dole a včera 800g... jupíííí, aj tak ďalej 🙂
@risolino no poznam to a teraz viem o com hovoris 🙂 ja som si vsade vylepila fotky modeliek na chladnicke v kupelny vsade 🙂 kukala som ze ty mas Samka aj toto meno sme chceli len mama moja nechcela 😒 tak sme hladali dalej 🙂 ja sa nevazim kazdy den dokonca sme vahu odniesli k svokre a odvazim sa az na konci 🙂
@ywaywa 🙂 vzdy ked chcem nieco zobnut, tak sa pozrem do zrkadla.... a prejde to 🙂
@laurika173 😀
@mimirinko www.dukanovadieta.com, www.neera.sk - prepáč, že len takto, ale mala som už napísané asi pol strany odpovede pre teba a všetko som si zmazala 😒 😒 😒
prvvy den za mnou, hladna som jak vlk, dam si pohar mlieka a vypijem liter zeleneho caju, nech ma to naplni 🙂

ok zaciname