icon

Ktorá z vás drží diétu?

ywaywa
16. jan 2012

ahojte maminky od dnes som zasa na mojej oblubenej a osvedcenej diete 🙂 ak niekto drzite dietu tak napiste budem rada 🙂 podrzime sa pokecame a tak tesim sa 🙂

poprad
16. jan 2012

ok zaciname

zuzu007
16. jan 2012

ok, som za .. a aky mate ciel baby?? ja mam teraz 63, cize 53 kil 🙂

helimama
16. jan 2012

@ywaywa ďakujem

sketrins
16. jan 2012

ja by som sa chcela tiež pridať...v decembri som držala dietu od A.Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti a schudla som tri kilečka za mesiac. Od januara som chcela na tu dukanovu no neviem asi som zle začala, lebo mne už žiadne kila nešli dole ako písali iné...neviem už aku mam držať dietu asi sa dam na 90dňovku ale aj ta norbiho sa mi pači, len škoda,že my tu MI nemame ich predajňu....

bzuzka
16. jan 2012

ahoj, ja som dnes zacala norbiho dietu

risolino
16. jan 2012

@ywaywa tak ja mám veľmi rada mlieko... niekedy sa ho neviem dopiť... ale takúto diétu nemôžem držať, lebo kojím... ja som pred sviatkami trošku začala cvičiť a po 17-18 nejesť a schudla som 3,5kg za 9 dní... a teraz som začala znova to dodržiavať, takže dúfam, že to pôjde ďalej dole... do mája by som chcela -10kg minimálne 🙂

mimirinko
17. jan 2012

@ywaywa ahojky, ja nedrzim ziadnu, preto som tu, ze aby ma niekto na nejaku navnadil 🙂 a ty si uz schudla s touto mliecnou dietou? nema to jojo efekt? mlieko velmi lubim 🙂
@helimama a to co je ta dukanova dieta? a co ta ocistna kura? diky
@zuzu007 polievkova dieta? to som este nepocula. o co ide? diky

ywaywa
autor
17. jan 2012

@mimirinko ja som nemala nikdy jojo efekt i ked som teraz nabrala ale bolo to dosledkom hormonalnych liekov a zakazu cvicenie a vacsej fyz. namahe a musim uznat ze som si nadavala moc pozor co jem 🙂
som rada ze mam prvy den za sebou ale je to velmi tazke ja som ju naposledy drzala pred 5 rokmi a mala som pokoj az do teraz 🙂

mimirinko
17. jan 2012

@ywaywa a ten jedalnicek je stale taky isty, ako si napisala ty tam hore?

zuzu007
17. jan 2012

@mimirinko to nie je ziadna specialna, len jedavam polievky ako hl. jedlo .. cisto len zelenina vo vode ..to som zacala praktizovat, ked sa mi necelo pre seba varit (ja moc nejedavam, co manzel ) 🙂 ..tak popri malej obede som si robila polievky a stiahol sa mi zaludok, co je u mna podstatny zaciatok pri diete ;) ale dnes zacinam s tou dukanovou, nepridas sa k nam?

ywaywa
autor
17. jan 2012

@mimirinko no ja ho drzim trinast dni presne tak ako to je napisane az na to mliecko ktore nelubi tom mi moj trener nahradil dzusom 100 percentnym alebo acitkom 🙂 potom vraj mozes jest vsetko ja ked som to drzala na posledy som nejedla po skonceny vsetko ja som obmedzila polievky so smotanou, vysmazane veci a hlavne sladkosti i ked niekedy som si dopriala a pravidelne som cvicila 🙂

ywaywa
autor
17. jan 2012

@risolino jasne ked sa koji nemoze byt rec o ziadnej radikalnej diete ale myslim ze ked kojite tak tie kilogrami pojdu dole budem drzat palceky 🙂

risolino
17. jan 2012

@ywaywa mýliš sa... nepatrím k tým šťastným :( nejdú dole, dokonca som za 3-6mesiac pribrala 5kg :( teraz si už dávam pozor, takže to nejde hore... keby nie, tak idú hore ďalej.... dávam si pozor na stravu a to večerné nejedenie zaberá... predvčerom 500 g dole a včera 800g... jupíííí, aj tak ďalej 🙂

risolino
17. jan 2012

@ywaywa inak krásne meno má Tvoj synček 🙂 mám strýka, ktorý sa tak volá 🙂

mimirinko
17. jan 2012

@zuzu007 a co je to ta dukanova?

zuzu007
17. jan 2012

@mimirinko daj si to do googlu a je o tom cela jedna stranka 🙂 myslim, ze zvladnutelna dieta, poial ti nebudu chybat prilohy k jedlam ..

ywaywa
autor
17. jan 2012

@risolino jeeeeeeeeeeeeeeej dakujeme velmi dlho sme vyberali meno 🙂 a 🙂 nam a velmi paci 🙂 🙂

ywaywa
autor
17. jan 2012

@risolino a tesim sa spolu s tebou 🙂 ze kilecka idu dole 🙂 drzim palceky

risolino
17. jan 2012

@ywaywa aj ja sa veľmi teším... dúfam, že to pôjde aj ďalej... ale je drina nič nejesť večer a najmä, keď pozerám telku, ale na druhý deň keď sa odvážim, tak ma poteší klesanie čísel 🙂

ywaywa
autor
17. jan 2012

@risolino no poznam to a teraz viem o com hovoris 🙂 ja som si vsade vylepila fotky modeliek na chladnicke v kupelny vsade 🙂 kukala som ze ty mas Samka aj toto meno sme chceli len mama moja nechcela 😒 tak sme hladali dalej 🙂 ja sa nevazim kazdy den dokonca sme vahu odniesli k svokre a odvazim sa az na konci 🙂

risolino
17. jan 2012

@ywaywa ja mám na chladničke fotky seba, aká som bola pred svadbou a tehotenstvom ... dobrá inšpirácia... a ja sa vážim každý deň, mne to pomáha a pomáha napredovať... 🙂 sem tam zabudnem, tak možno nie každý deň 🙂 My sme sa tiež rozhodovali medzi dvomi menami... 🙂

laurika173
17. jan 2012

@ywaywa 🙂 vzdy ked chcem nieco zobnut, tak sa pozrem do zrkadla.... a prejde to 🙂

ywaywa
autor
17. jan 2012
helimama
17. jan 2012

@mimirinko www.dukanovadieta.com, www.neera.sk - prepáč, že len takto, ale mala som už napísané asi pol strany odpovede pre teba a všetko som si zmazala 😒 😒 😒

mimirinko
17. jan 2012

@helimama tu ocistnu kuru ides drzat prvy krat, ci uz si ju drzala?

mimirinko
17. jan 2012

@zuzu007 idem si to nacitat. uz to drzis? da sa to?

zuzu007
17. jan 2012

prvvy den za mnou, hladna som jak vlk, dam si pohar mlieka a vypijem liter zeleneho caju, nech ma to naplni 🙂

mimirinko
17. jan 2012

@zuzu007 pocuj, nejako sa v tom citani stracam. ako dlho to drzis, ak to teda drzis a napis mi tvoj jedalnicek. Ako dieta to vyzera zaujimavo, len ci vydrzim.

zuzu007
17. jan 2012

@mimirinko prvy den to drzim a idem podla tych faz dukanovej diety.. vely den som jedla len bielkoviny, syr, ryba, jogurt a ja pijem aj 2,5 litra zeleneho caju denne, odvodnuje a je celkovo dobry na organizmus 🙂 kolko chces zhodit?

mimirinko
17. jan 2012

@zuzu007 5 kg, ale keby zhodim aj 7, nehnevala by som sa. a ty? sa trochu tej diety obavam, lebo ja nie som ten typ, co pri nejakej diete vydrzi dlho.