icon

Ktorá z vás drží diétu?

ywaywa
16. jan 2012

ahojte maminky od dnes som zasa na mojej oblubenej a osvedcenej diete 🙂 ak niekto drzite dietu tak napiste budem rada 🙂 podrzime sa pokecame a tak tesim sa 🙂

stardust
17. jan 2012

ja drzim najnovsie dietu brusny virus...tak sa bojim nieco zjest, aby to neslo zase hned het..

zuzu007
17. jan 2012

@mimirinko ja 10kg, pri tehu som dala 26hore, a este mam 4, no mam plan dat tych 10, nech sa citim ako ked som mala 18 🙂 ani ja nie som ten typ, ale s malymi zhreseniami sa tato da zvladnut .. a zacnem s mamou od februara plavat, tak to pojde hadam rychlejsie 🙂 kolko si pribrala pri tehu?

helimama
17. jan 2012

@mimirinko prvý raz, trochu mám z toho obavy, či to vydržím, no veď uvidím

ywaywa
autor
17. jan 2012

@helimama
@zuzu007
@mimirinko

ako sa vam baby dari 🙂

sketrins
17. jan 2012

ženičky ja som sa dnes najedla do štíhlosti...xixi znova sa vraciam k tejto diete, hoci som za mesiac schudla len 3 kg, ale po 4cm zo všadiaľ-pas, boky,nohy,ruky. začala som minule tu dukanovu ale nevyhovuje mi stále jesť mäso, hoci ja som dosť mäsová...a začala som aj cvičiť...🙂

poprad
17. jan 2012

@zuzu007 davas si do jogurtu otruby? nezabudaj na nich ja som dnes zjedla 1 velky jogurt a 4 pol lyzicepsanicnych otrub a 2 litre zeleneho caju 4 kavy a 7 hodin odrobených na hokeji KHL

zuzu007
18. jan 2012

@poprad za cely den len jogurt?? to je dost malo ..potom, ked zacnes jest viac,aby to hned nevybehlo .. vcera som na ne zabudla, ale dnes si ich supnem do jogurtu .. a zeleny caj bol aj u mna 2,5 litra 🙂

zuzu007
18. jan 2012

@ywaywa prvy den zvladnuty uspesne 🙂

zuzu007
18. jan 2012

@sketrins 3 kg za mesiac je super, ideal je 0,5kg za tyzden 🙂 ja viem ale, ze sme narocne, chceme hned vysledok :D

poprad
18. jan 2012

@zuzu007 viac som nestihla nebol cas tu mas recept na lievance
1 makky tvaroh,1apol zlateho klasu 2 vajička vsetko vymiesat a robit lievance na suchej panvici
a nezabudni na tvaroh lepsi je hrudkovity zmiesat s otrubami ale davaj pozor aby bolo vsetko s obsahom tuku co najmenej ale co NAJVIAC bielkovyn aby tam bolo

poprad
18. jan 2012

@sketrins nemusis jejst meso su tam syry, tvaroh, jogurty, mlieko, palacinky, lievance a pod,

zuzu007
18. jan 2012

@poprad vajicka cele, ci len zltka?? mnam mnam, bude sladky obedik 🙂

poprad
18. jan 2012

normalne cele

mimirinko
18. jan 2012

@ywaywa ja som este nezacala.

@zuzu007 pribrala som nejakych 14 kg.

@helimama ved toho sa aj ja bojim.

zuzu007
18. jan 2012

@poprad oki

zuzu007
18. jan 2012

@poprad nemam zlaty klas, co miesto neho? :(

ywaywa
autor
18. jan 2012

@poprad
@zuzu007 baby aku dietu drzite ????

zuzu007
18. jan 2012

@ywaywa dukanovu 🙂

ywaywa
autor
18. jan 2012

@zuzu007 http://tv.sms.cz/televize/STV1/20111123/1420293...
tak tu o nej hovoria ja si dam svoju a potom pojdem na dukanovu 🙂

zuzu007
18. jan 2012

@ywaywa kuknem 🙂 inak, som si mrkla tvoje albumiky a si dost stihla, kolko chces schudnut? ci to mas skor ako taky zivotny styl?

risolino
18. jan 2012

@ywaywa ako to ide s váhou?

ywaywa
autor
18. jan 2012

@zuzu007 dakujem za pochvalu to su povacsine fotky ete predtim a ko som musela skoncit z behom a sportom 🙂 a hlavne po tehotenstve som rychlo stracala vahu ani neviem ako iba som jedla a kazdy vecer 45 minut behala 🙂 chcem sa dostat naspat a hlavne my chyba beh velmi a mam plnu skrinu krasnych handier co neobleciem

@risolino ahoj ty sa pochval ???? 🙂
ja teraz neviem mam vahu iba u svokry takze az za tyzdnen sa chcem od vazit potom budem informovat 🙂 om
ale musim povedat ze vcera mi vecer bolo sialene zle taketo stavy som nepocitovala ani ked som to drzala predtim posledny den bolela ma hlava a vsetko ☹ a skoro vobec som nespala ale vydrzala som a uz mi je super 🙂 ete ked som bola behat som padla tak som vecer behala s obkladmi ladovimi 🙂

risolino
18. jan 2012

@ywaywa vlastne áno, spomínala si, že sa nevážiš každý deň 🙂 včera dole 100g... nebol to až taký pokles, ale hlavné je, že aspoň niečo...

ywaywa
autor
18. jan 2012

@risolino kazdy gram sa pocita len tak dalej 🙂

sketrins
18. jan 2012

@poprad v tejto diete sa jedia prevažne potraviny, ktoré sú zásadité....veľa zeleniny hlavne prvý týždeň- mrkva, brokolica, fazuľové struky, jablka, červená repa. Je to chutné všetko sa dusí a jedáva so syrom alebo vajíčkom. Je k tomu kniha a v nej všetky recepty a rozpísané ako pripravovať.

poprad
18. jan 2012

@zuzu007 no neviem robila som z neho

ywaywa
autor
22. jan 2012

@poprad
@zuzu007 baby poslete mi jedalny listok na tu vasu dietu ci to si musim kupit tu knihu???,

poprad
22. jan 2012

@ywaywa nemusis daj si cez google dukanova dieta je to tam aj recepty ak nebudes vediet napis

ywaywa
autor
23. jan 2012

@poprad ahojj ja som si to dala do google nasla som vela informaci aj nejake jedalne listky ale zda sa mi to divne ze sa jedia maffiny v diete a ine veci 😒 jedli ste to tak aj ty???

zabka88
23. jan 2012

@ywaywa
@poprad
@zuzu007 caute baby, ja som držala dukanku pred svojou svadbou a podarilo sa mi dosť rýchlo schudnúť päť kíl čo som vtedy aj potrebovala 😀 celkom pekná diskusia na túto tému je na mojasvadba.sk, baby tam boli super vždy ochotné poradiť, odporúčam 🙂 mafinky sú oki, keď miesto múky používaš otruby, totiž pointa je že vylúčiš okrem bielkovín a zeleniny (aj to nie vždy) všetko - sacharidy, cukor bohužial aj ovocie. .. vlákniny nahrádzaš otrubami, aby fungovalo trávenie.. držím palčeky nech sa vám s tou dietkou daí..