Liek Adipex Retard
Ahojte, Ak mate skusenosti s tymto liekom na vlastnej kozi, poradte. Citala som vela vela diskusi ale stale neviem preco niektori nadavaju a iny ho chvalia,, A keby bol taky nebezpecny snad by sa nepredpisoval...
@nadena1506 ja sa nerobím múdra. Viem čo viem. Ak máš velkú nadváhu, oslov nejakého dobrého a overeného poradcu zdravého stravovania, alebo choď priamo k diabetologičke. Urobí ti všetky potrebné vyšetrenia a predpíše lieky, ktoré robia skoro to isté, čo Adipex ale s niekolkonásobne menšími nežiaducimi učinkami. Pod lekárskym dozorom je užívanie takých liekov málo problematické, ale užívanie Adipexu bolo problematické aj pod dozorom lekárov. Nenič si ty (ani vy ostatné) zdravie niečím, čo tak ovplyvní vašu nervovú sústavu, že sa z vás môžu stať krypli na celý život.. Pokial si myslíš, že sa tu len hrám na múdru, tak si to mysli, ale zdravie máš len jedno a ty sama by si mala mať záujem si ho chrániť.. Ja sa snažím chrániť všetky mladé blbé baby, ktoré čítajú aj toto forum a vidia, že "predsa ten adipex nie je až taký zlý, keď tamtej pomohol".... Omyl.... teraz pomohol a za 5 rokov zistíš, že máš nevyliečitelný následok jeho užívania... ☹
@zuzana581 ja som nenapsala že jsem ho kupila bez receptu,takže zakazany to liek nebol ,no a skorej než niečo napišem tak si prečti moje zpravy jinak by si takuto blbost nenapisala a myslim si že je každeho vec co si zobere do ust ..mne osobne nezajima co si ty strkaš do ust..každa ho vec tak ludi neodsuzuj ale zamysli sa nad sebou. co tu pišeš
@zuzana581
@gangula Zamylieť by si sa mala ty!!!!!! Na SK je Adipex zakázaný!!!!!!!!!!! Si na slovenskom koníkovi a ospevuješ tu zakázaný liek!!!! Žiješ v ČR? Absolvovala si všetky potrebné vyšetrenia a liek užívaš pod lekárskym dohladom? Tak to treba napísať!!!! Adipex bol na SK zakázaný ešte pred tým, ako ČR vstúpilo do EU. Je len otázka času, kedy sa zakáže aj tam.
@nadena1506 máš pravdu, že aj ibuprofén je škodlivý - keby ľudia vedeli, že po týždni užívania ibuprofenu sa už tvoria trhlinky v žalúdočnej sliznici a permanentné užívanie vedie ku krvácaniu do žalúdka, tak by sa tým asi toľko netlačili, alebo by aspoň spoznali dôvod svojich žalúdočných problémov. Ale toto je na inú debatu. Adipex je však ešte oveľa nebezpečnejší, lenže tiež sa o tom tak masívne verejne nehovorí a naviac, takéto príspevky "Adipex mi pomohol", ho ešte propagujú. Ja by som diskusiu o takýchto liekoch úplne zrušila. Ak sa má viesť, tak len pod dohľadom lekárov a na iných fórach.
Kazdy ma svoj nazor jedna povie dobre jedna zle takze dakujem a odchadzam s tejto doskusie pretoze sa toci otom istom a nikomu to nepomoze ten jto chce ho vezme ci ma alebo nema vplyv na jeho zdravie a je zby pekny dentocne ze my o tom diskutujeme
@nadena1506 odchádzaš, lebo nemáš ďalšie argumenty. Ja ti poradím. Študuj viac, keď sa chceš zapojiť do tém, ktoré vyžadujú nielen vlastný názor, ale aj odborné vedomosti. Prajem ti pekný deň.
@miskap2111 moja pekna nie ze nemam argumenty ale mam aj ine povinosti ako sa tu dohadovat s nejakymi mudrlantkami ktore si myslia ake su studovane ja som k tejto teme napisala co som potrebovala a nepotrebujem tu stravit cely den ak ty nemas co robit tak prosim ale ja mam a myslela som ze mas viacej inteligencie ale po tomto poslednom komentary o tom pochybujem dovidenia rieste najprv seba a potom druhych
@miskap2111 Kašli na to.. Vieš ako sa hovorí: najlepšia obrana je útok... ☹ Nemajú argumenty, a ani odpovede, lebo vedia, aké to je svinsto. Dúfam, že sa vymažú všetky témy o adipexe, ale než sa tak stane, tak napíšem skúsenosť mojej známej, ktorá to brala, taktiež nelegálne a dostala z neho ťažké depresie a dlhodobú nespavosť.. Či je v poriadku to neviem, lebo už som ju nestretávala.. Na internete je plno osobných skúseností, kde ludia popisujú neskutočné suchoty aj cez to všetko, že vypili za deň aj 3 litre vody.. Búšenie srdca.. Dokonca môže tento liek spôsobiť aj plúcnu emboliu.. Jedno jediné je pravda, že každý si zoberie do úst aj tak čo chce.. ale ak sa to prestane rozoberať a nebudú tu na to ludia písať pozitívne ohlasy, tak sa to medzi mladé dievčatá nebude rozširovať a nebudú hladať cesty, ako schudnúť bez roboty.. Lebo nič nie je zadarmo.. všetko si v živote musíme vydreť.. Niekto menej niekto viac.. Keď ale stratíme zdravie, tak nemáme nič...
@zuzana581 máš pravdu. Ja už som si stokrát povedala, že už do týchto tém nebudem vstupovať, ale nikdy mi to nedá, lebo mnohé z týchto žien ani nemajú páru, čo berú. Vidia len okamžitý efekt a ten naozaj je. Ale ako píšeš, s ďalšími následkami- hlavne nespavosť a depresie, ak sa nepridružia ďalšie, hlavne kardiovaskulárne potiaže. A kto si už raz narušil nervové receptory, tam sa už rovnováha ťažko nastoľuje. Tieto baby majú doma malé deti.. Ale nevadí. Je to ich problém- my sme spravili, čo sme mohli. Tak zatiaľ ďakujem a chudnime zdravo!! 🙂
@tinka351351 Ahoj, čítala som, že budeš užívať Adipex. Vieš mi prosím ťa poradiť odkiaľ to zohnať? Ďakujem.
Ja som to užívala voľakedy dávno, našťasie mi nič od toho nebolo.Ale teraz by som potrebovala. Ešte raz vďaka za odpoveď.
Fuuuha tak presne pre toto som nechcela o tom ani pisat len som chcela nejake tie rady, sto ludi sto chuti.. Ja viem ze vela ludi to odsudzuje a sama viem ze to urcite nie je ta naj alternativa ale bohuzial zvitazil u mna pocit ked som sa opät vpratala do mojich oblubenych rifli, a viem ze niekto mal aj problemy ale taketo lieky treba uzivat z rozumom,, Nikdy by som si predsa vedome neublizovala,, beriem to len jednorazovo a dost pretoze to sa ani nema brat dlhsie ako 3 mesiace... MRZI MA ZE TU VZNIKOL TAKY SPOR, ale beriem k srdcu kazdu radu ci uz dobru a ci zlu, kazdy mame predsa svoj nazor 🙂 🙂 🙂 su aj horsie veci co ludia beru ako nejaky adipex,, nemysim ze som zly clovek ked ho uzivam....
A este odkaz pre tych co stale nevedia pochopit rozdiel medzi na slovensku nepredajny ale predpisatelny,, mne ho predpisal lekar na SVK bez toho aby som ho vobec potrebovala a na druhy den som ho vybrala v cechach.... a nebol ziadny problem a este som mala aj pekny vylet do ciech 🙂 😎
@tinka351351 ja som adipex brala pred 8 rokmi. nemala som žiadne vedľajšie účinky a som zdravá. pomohol mi schudnúť, ale nakoľko ja som nepotrebovala veľa schudnúť, tak som vybrala len 10 tabliet a to tak, že prvé tri dni som brala po jednej a potom až každý druhý alebo tretí deň. Ešte mi pomáhal aj zvládať bez únavy nočné. Jediný nežiadúci účinok bol smäd, ale ja bežne vypijem 3 litre tekutín, takže nič strašné. držím palce a dúfam, že si pekne schudla.
@tinka351351 a odkial si ho objednala a kolko stoji?
nebudte blaznive, moja spoluziacka to brala a uplne jej z toho prepinalo, ale v hlave... na vyvolanie anorexie, cele dni nic nejedla, nepocitovala hlad, potom jej tak svihlo, ze zacala pouzivat aj prehanadlo, ktore jej uz ani neucinkovalo na pol flasticky, takze baby, spamatajte sa a radsej chudnite prirodzenou cestou, ako nejakym svinstvom
@lucia1205 Ahoj Lucka, prosím ťa mohla by si mi prezradiť, kde si kupuješ Adipex? 🙂
Nho...! Ja som Adipex brala red 4 r. ked som este pracovala v Cechach ( kde som si ho rychlo zohnala) jasne! V hrudniku som pocitovala tlak, busenie srdca, nespavost.. hoci toto vsetko bolo v neziaducich ucinkoch, bolo to neprijemne! schudla som 8kg za 3 tyz. bola som spokojna. Teraz ked som doma (na SK) s malickym mam kila spat, ale je to mojou vonou, nakolko v jedle sa neviem ovladat, nemam nijaky rezim v stravovani a pohy 0 bodov!!!! som proste plch! Ak by som jedla s rozumom a aspon 2x do tyzdna cvicila vsetko by ostalo postarom! Chcem ich vyskusat opat! Je to tazke, nikto v CR mi ich nepredpise, no u nas sa zjaviila stranka adipex.sk kde ich ponukaju za vybornu cenu, iba ma znepokojuje to ze ked je u nas zakazany ako ho sk.stranka moze predat? je to vobec mozne? K tomu nikde nemaju uvedeny kontakt, nijaky mail, tel.c. adresu! preto mam pochybnosti! prosim vas, ak uz niekto objednaval adipex cez tuto stranku dajte mi vediet mail jana42@post.sk Dakujem 😲
Ahojte, ja sa chcem sa opýtať tiež na tú stránku http://adipex.sk/objednavka/ ako v príspevku nado mnou. Či má niekto skúsenosti s objednávaním.... Bola som rozhodnutá to objednať, ale to, že tam nie je nijaký kontakt na predajcu, ma trochu odradilo.... a taktiež tie referencie, ktoré tam sú... že prečo sa na tej stránke nemôžu vyjadriť aj iný a pripojiť sa do diskusie... Ďakujem za odpovede 🙂
ahojte, skúšala som objednávku cez tú stránku bez udania mojich údajov, iba e-mailovej adresy a prišiel mi takýto automaticky vygenerovaný e-mail:
Údaje objednávky
Vážený .......!
Údaje objednávateľa pre doručenie sú nasledovné
Meno: .......
Adresa: 00000 ............... ....................
Telefónne číslo: 0000000000
Platba: Vopred
Pravdepodobná cena za doručenie 5 €
Ako postupovať pri prevode na účet:
Vašou jedinou úlohou je previesť platbu za Vašu objednávku a platbu za doručenie (5€) na nasledovný bankový účet
Vážený zákazník!
Jediný odkaz na oznámenie na webových obsadenie, v rovnakom poradí, VLASTNÉ meno a číslo COMMAND vstúpiť do neho. Názov produktu žiadnom prípade!
Prosím, vždy požiadať o číslo účtu, môžete sa! Možno ste zmenil do tej doby!
Prenáša dáta:
Medzinárodná (Transfer) Prevod prípad:
Meno príjemcu: (príjemca):
FUT-LOG-MED KFT
IBAN: HU19-10300002-10579110-49020014
SWIFT: MKKBHUHB
BANK: MKB BANK ZRT.
BANK ADDRESS: HUNGARY,1056.BUDAPEST.VÁCI U 38.
Náklady na postúpenie z vašej banky zaplatiť!
Môžete zistiť, prosím, odkaz na oznámenie len zadať svoje meno a PSČ! Názov produktu žiadnom prípade! Na tomto základe môžeme identifikovať dokonale!
Ako referenčné je prijatý, vyššie uvedeného dňa, zašleme vám prioritu produktu v diskrétnom balení.
Ďakujeme, že ste si vybrali nás!
PROSÍME ABY STE DO SPRÁVY PRE PRIJÍMATELA UVÁDZALI VÝLUČNE MENO OBJEDNÁVATELA A POŠTOVÉ SMEROVACIE ČÍSLO, NÁZOV PRODUKTU V ŽIADNOM PRÍPADE NEUVÁDZAJTE!
Prevod sa nám pripíše na náš účet maximálne do 2 dní, po pripísaní dostaneme SMS oznámenie o prevode a naša firma okamžite ešte v ten deň odošle objednané produkty. Tovar býva doručený obvykle do 2-3 dní.
Hlavne, že na stránke je uvedené, že cenu produktu je potrebné zaplatiť kuriérovi a doručenie máte do 24 hodín..... niekto sa chce asi na zúfalstve a nešťastí iných z toho ako vyzerajú pekne nabaliť...neviem no.... môj názor...
Dlho som váhala, či sem napísať svoj názor, ale nedalo mi to, mamičky, vážne by som vás všetkých varovala, ak už nastúpiť na liečbu nadváhy takýmto spôsobom - liekmi, tak jedine pod lekárskym dohľadom. Netýka sa to všelijakých voľnopredajných preparátov, ktorý majú v podstate len placebo efekt, ale myslím lieky typu Adipex. Som mamou a síce nemám nadváhu, ale nešla by som do žiadného rizika prostredníctvom liekov, ktorý mi nepredpísal lekár a už vôbec by som neverila cez internet objednaným "liekom", ktoré ani nemusia obsahovať tú účinnú látku. Nehovoriac o tom, že lieky viazané na lekársky predpis nemajú byť objektom internetového predaja. Čo sa týka Adipexu (fentermin) je to derivát amfetamínu, líši sa od neho iba jedinou metylovou funkčou skupinou (pre chemikov) a podobne naň vzniká tolerancia a fyzická závislosť, pozor na vysoký krvný tlak a podávanie spolu s niektorými antidepresívami, tam totiž hrozí hypertenzná kríza! Mám priame skúsenosti z rodiny, moja známa ma tiež nepočúvala, jojo efekt a závislosť, pretože sa od Adipexu veľmi dobre a rýchlo pracuje, necítila únavu - tak sa k tomu vracala dlhé roky. Toľko som vám chcela napísať, nech zvíťazí zdravý rozum a veľa síl vám prajem do chudnutia cvičením🙂
@lara75 ja absolútne s tebou suhlasim. Asi v 10 prispevkoch (viď strany predtým) som sa to snažila týmto babám vysvetliť, ale ako vidno, sú absolútne hluché a musím bohužiaľ použiť aj viac expresívne slovo - hlúpe. Verím, že aspoň tvoj príspevok v nich zarezonuje. Podľa mňa by túto diskusiu mali admini úplne uzavrieť, lebo sa tu hazarduje s vlastným zdravím. Už som viackrát na nebezpečenstvo tohto produktu poukázala, ale bohužiaľ to zostalo bez odozvy.
@kacmarka neber to a prečítaj si príspevky, ktoré hovoria o tom, aký je tento prípravok nebezpečný. Na internete sa dá dnes nájsť úplne všetko, takže nebuď naivná. Adipex sa predáva ilegálne.
Adipex bol kedysi na predpis ale predpisovali ho len dietologovia pri velkej obezite, aj to len opatrne, lebo ma neskutocne negativne ucinky (taka HAK je nic proti tomuto svinstvu)....a na ciernom trhu by som si ho nekupila uz len z toho dovodu ze nikdy nevies co je tam primiesane.....resp cez net by som nikdy nekupila ziaden liek kt. je na recept....
miskap2111 ... ja viem, je to svinstvo, ale mna uz trapia depresie zo seba ... niekedy rozmyslam, ze sa skor polozim s depky ako z liekov! Ja vam neviem, stale vaham! ja proste nedokazem schudnut inou cestou! Moj zivot, rezim v nom je uplne na hlavu! Potrebujem pomoc! mam 26 rokov a pri vyske 155cm 76kg! Urcite som viac nervozna z pohladu na mna ako s Adipexu pred par rokmi! nemam cez den ani pol hodku volnu na cvicenie, NIKDY!!!

@nadena1506 ja mám 30 kíl nadváhu a dala som sa na chudnutie zdravou stravou. Od začiatku roka mám 6 kíl menej. Bez liekov a ani necvičím výrazne /iba cez víkendy výletiky s rodinkou/. Tých 30 kíl ani nerátam, že schudnem všetky, ale takých 20 by som chcela, za dva roky. Mám plán, ktorý plním, mám svoje zdravie, ktoré si vážim....