Liek Adipex Retard
Ahojte, Ak mate skusenosti s tymto liekom na vlastnej kozi, poradte. Citala som vela vela diskusi ale stale neviem preco niektori nadavaju a iny ho chvalia,, A keby bol taky nebezpecny snad by sa nepredpisoval...
necitaj, ale ochutnaj ak ti pride s tho zle tak prestan
@123zuzana123 Zuzi a kde si si ho objednavala??? nechcem kupit fake 🙂
Akurat ze tie ucinky pridu az roky po. Nie pocas.
mne nežiaduce učinky prišli fakt až po rokoch, a to som si ho nasadila druhý krát, až po tom druhom raze, to bol des, nikdy viac...
Ahojte. Už asi hodinu čítam + aj - na AdipexRetard. No neviem čo mám robiť?! Mám 27 rokov. Ešte som nerodila a už vizerám horšie, než matka, ktorá má už 2 deti. Proste fuj! Mala som stále 50 kg - najviac! No odkedy som ochorela na štítnu žľazu to išlo rapídne hore. Vyskúšala som ja už všetko. Dukanovú diétu - bez efektu. Skôr jojo, ako štíhlosť! Tukožrutku - bez efektu! ChiliBurner - bez efektu! HellBrunner - bez efektu! Nehovoriac o tom, že už vyše roka pečivo nejem, po 17.00 hod nejem nič. Cvičila som, jak o život ( spinning ) - bez efektu! . . . atď. Potrebujem najmenej 15kg najviac do 20kg schudnúť. A to urgentne, lebo ..., lebo vizerám otrasne!!!! 😢 ☹ Mala by som užívať Euthyrox 50mg 1 tbl ráno, no ja som to vysadila, lebo mi to nepomáhalo a + som priberala aj od toho. Takže teraz som bez liečby na štítnu žľazu. Vie mi dakto poradiť, či môžem aj tak brať AdipexRetard, keď mám hypofunkčnú štítnu žľazu? Prosím pekne píšte mi na E-maile. Ďakujem.
@zuzana581 Máš pravdu. Ja som mala stále 48 kg - 50 kg. Odkedy som ochorela na štítnu žľazu má m problémy s nadváhou ☹ Momentálne mám už 20kg nadváhy a fakt neviem čo mám robiť. 😢
@garfield05 ja som ho brala je to svinstvo .. strasne nieco ..busenie srdca stala nevolnost ..sucho v ustach ..nie nadarmo je uz ten "liek" zakazany ..ani na to nemysli ...
Ja s kamoskou berieme sibutramin - niekto tu uz aj o nom pisal. Berieme ho viac ako tyzden, vedlajsie ucinky - smad, ale srdce a atd...nic. Zatial ho hodnotim pozitivne - ziadna chut na jedlo, na sladke ani vobec, na prezieranie, uspokoji fakt pohar vody.🙂 uvidime co bude dalej..
@garfield05 ahoj, ak ti môžem poradiť, neužívaj ho, mám s ním osobnú skúsenosť...vedľajšie účinky počas užívania som nemala žiadne, ale neskôr sa dostavili zdr. komplikácie....a hoci som schudla, potom sa mala ale úplne iné starosti
@jespera Ahoj. Napíš mi prosím Ťa, že ako ste dopadli?! Ďakujem, ahoj.
@garfield05 ahoj, ako myslis ze ako sme dopadli - ci nas netrafilo?🙂 ty si co brala - mozno o tom pises ale nechce sa mi citat - adipex ci subitr.? bolo ti z toho zle?schudla si ale...
@jespera Tak Ty si písala, že Ty a Tvoja kamarátka berete Adipex. Zato som Ti písala, že napíš, ako ste dopadli. Či ste schudli, či nie?! Či, čo?!
@garfield05 Adipex je úplne kontraindikovaný pri poruchách štítnej žľazy!!! Ty chceš zomrieť?
To by som nerada. Ale schudnút by som veľmi chcela!
@garfield05 schudneš, to iste...za mesiac sa dá aj 8-10 kg
počas bratia Ti naozaj nič nebude, len pí veľa vody...ale problémy sa dostavia potom...
najprv sa dostaví jojo efekt-to iste a potom tak o dva roky psychické problémy...čo si nebudeš vedieť vysvetliť,
ale potom si spomneš, že si brala adipex a to je z toho...
@garfield05 a co tak jest menej, pravidelne, trocha sa hybat? Ak chces zhodit kila ktore narastali dlhodobo, treba nieco obetovat. Bud zdravie a zivot, alebo trocha volneho casu a sladkosti, hm?
@ververka Moja drahá,pečivo už 2roky nejem. Po 17.00hod nejem už nič. Tak prosím Ťa nehovor mi,že mám menej jesť. Cvičila som,držala som kadejaké diéty. Proste nič! A predpokladám,vôbec nie si tučná,takže nemáš šajnu o tom,aký je to pocit. Byť pred chorobou štíhla a po chorobe pribrať 20kg naviac!
@jazminn Ty si to brala tiež?
@garfield05 brala pred asi dvoma rokmi...
@garfield05 prečo si nedáš do poriadku štítnu žľazu? Jasné, že sa ti ťažko chudne, ak máš túto poruchu. Ale Adipex ti tvoj stav ešte zhorší!!!! A naviac sa dostavia ďalšie a veľmi závažné problémy. Ale rob si čo chceš- mne je to nakoniec jedno. Je to tvoje zdravie- tak si ho znič, ak to tak chceš.
Nakoľko som zdravotníčka, nemaj boj nechcem si kúpiť tie tbl. Ja som chcela len pár názorov si vypočuť. I keď mi srdce pukne keď pozerám fotky s pred 3 rokmi, ale čo mám robiť?! Radšej nech mám i cici i rici, ako voňať fialky v 27- ke 😝
Čo už?! ☹
@garfield05 nechcela som ta urazit. To menej jest znamena aj vyberat si co vlastne jest a kedy jest a hlavne ako casto. Cim si nakopnut metabolizmus, precistit zanesene creva a podobne. Diety len telo spomaluju a potom to nejde.
Je mi to luto s tou stitnou zlazou, ale riesit to zakazanymi a neodporucanymi tabletkami to je naozaj riziko a oberat sa o roky spokojneho zivota kvoli tomuto. Mozno by bolo fajn navstivit dietologa, odbornika na vyzivu a podobne.... treba si urcit priority.
@ververka Ahoj. Ja som chcela,ale keď v tej - prepáč,posratej Rožňave nemáme nič! Vieš aký to je pocit keď voláš o pomoc a nik Ťa nepočuje?! Ja som kedysi cvičila,takže dakde základ mám. Len by som potrebovala dakoho,kto by mi pomohol správne cvičiť papkať. Fakt urgentne potrebujem pomoc,lebo ja už pomaly prestanem chodievať medzi ľudmi.
@garfield05 ahoj, takze ako sme dopadli so sibutraminom - prvy tyzden - obidve - absolutna nechut na jedlo, smad najvssieho stupna, cca 1kg dole. Potom akokeby utalo a doslova to prestalo ucinkovat. Jedna kocka radila dat prestavku a jeden den a zas....prestavku som urobila ale ucinok to potom uz akosi nemalo, tak ja som to prestala brat. A prislo mi to potom aj chore - denne zjest jeden jogurt a takto fungovat. Ja toho sice aj tak nepojem vela - lebo na diety som naucena a tiez sa obmedzovat...takze asi tolko nasa skusenost.
neviete niekto poradiť kde ho zoženiem ..... bojim tak isto objednavať z netu..má niekto dobre skúsenosti..prosím poradte dakujem
Takze baby moja skusenost brala som ho od februara 100 balenie po 6 som nejedla sladke obmedzene pecivo len celozrnne chutilo my jest normalne; tak 2 krat do tyzdna sice nie cvicenie ale som tancovala aj som sa vypotila takze asi to nieco robilo a vysledok 3 kila dole prvy tyzden a potom ...........................................................................................nic ☹ Nechapem