icon

Ľudia, ktorí schudli aspoň 10 kg. Ako vám to zmenilo život?

22. sep 2020

Je tu niekto kto schudol?
Aspon 10+kg
Boli by ste takí láskavý a napisali v kratkosti ako vám to v dobrom zmenilo život....
Zaberie vam to max.2 minutky aj menej ale dodáte mi silu a motiváciu pokračovať a nevzdavať sa. Prosim🥺

Strana
z2
kolieskova232
31. dec 2020

@cuvienka vies co ja som si to nakoniec nasla, aj som si to uz zaplatila, uz mam aj nejake tie videa za sebou a paci sa mi to akym stylom je to robene, konecne som hadam nasla sposob jak sa dokopat do cvicenia, predsa len ved ked som si to uz zaplatila uz to nemozem len tak nechat 😀

mariska1989
31. dec 2020

Po prvej dcére -12 kg držalo sa to ako kliešť tak som sa nasrala v lete začala behať a šlo to dole raz dva .až to každému hneď bylo do očí že som chudá a že až moc pritom to bola váha akú som mala pred tehu .po druhej dcére som bola na váhe +24kg ako to už bol extrém fakt mi to prekážalo vrazila som 74kg fuj hnus niečo .tak tiež beh moc som nejedla trvalo to ale dlchšie dcéra keď mala 2a pol a ja váhu 54/55kg a držala som sa .nepribrala nič ak by niekto že Jojo efekt ..no a teraz po 3 dcére ktorá má 8 mesiacov mám dole 7 kg ..mala som 70 kg necítila som sa dobre .také nekonfortne všetko malé .musela som kupovať nove vecí 🙈 teraz je to už lepšie ale ešte idem ďalej .bez cvičenia ,nekojim, len menej jem .pohybu mám dostatok tak som rada že sem tam si dokážem sadnúť

bogierka
1. jan 2021

@kolieskova232 kedy si sa do toho pustila? uz si aj nieco schudla? a kolko je tam tych videi?

darinagod
15. jan 2021

ahojte, date mi info o niecom kde sa da cvicit potrebujem zhodot par kil po sviatkoch a moj trener nerobi online videa

tapala
18. jan 2021

@darinagod skus nieco najst na youtube tam je vela cviceni aj silove cvicenia aj kardio

Strana
z2