icon

Má maderoterapia efekt aj na brušný tuk?

31. mar 2025

Ahojte. Dievčatá čo hovoríte na madero ? Chodíte niektoré? Ja som bola minulý rok par krát a krásne mi to rozbilo celulitídu na stehnách a zadku tak idem aj teraz pred letom. Rozmýšľala som kúpiť si valček aj domov na brucho. Bude to mať podľa vás efekt aj na tuk alebo je to zbytočné? Nemám ho veľa tak akurát 😃

eternity24
31. mar 2025

Naozaj ti to pomohlo s cellu? Rozmýšľam nad madero uz pol roka, no neverím, že to pomôže. Kíl po tehotenstve som sa zbavila lahko, ale toto zostalo 🙁

ivik4
31. mar 2025

S madero vedia byt krasne vysledky, moje klientky ich vzdy mali

autor
31. mar 2025

@eternity24 ja som mala po 2 procedurach na jednej strane úplne rozbitu celulitídu a to ako vážne. Nemám ju síce nejakú brutálnu ale je ju už vidieť. Mierne. Len brucho nezvládam na terapii lebo som síce už 10 rokov po abdominoplastike ale mam mrtve brucho takže mi to je brutálne neprijemne. Ale sama by som si to zvládla valčekovať.

elviku11
31. mar 2025

Ja som bola raz. Celkom príjemne. Lenže tá pani mi povedala, že musím prísť tak 10 až 15 krát, aby to malo viditeľný výsledok. A tuším že jedno sedenie bolo za 45 eur, tak som sa na to vykašľala.

autor
31. mar 2025

@elviku11 už nás je jedno 24 eur 40 minútové. . Mne stačia 5 úplne takže som na to dala 🙂

eternity24
31. mar 2025

@elviku11 áno, tak 😂 chcela si zabezpečiť biznis .

eternity24
31. mar 2025

Dakujem, asi to vyskusam, ja tiež nemám nijako extrémnu, aj cvičím, ale som z nej nešťastná.

lindusss2016
1. apr 2025

@eternity24 nechcela si zabezpecit biznis. Naozaj to je tak a na madero nestaci ist 1-2 x. Je potrebnych aspon 10 procedur.

lindusss2016
1. apr 2025

Madero ta tuku na bruchu nezbavi, na to potrebujes upravit stravu. A sama sa nevies valcekovat tak, aby to malo efekt, tam treba aj zatlacit, to sama nedas.

taktotedanie
1. apr 2025

Skor mi to “zmensilo” brucho opticky
S celulitidou neviem, mala som fakt malicku celulutitfu a akonahle som schudla zmizla sama takze neviem

hopsas
1. apr 2025

Áno má. Chodila som pravidelne a už po 4. madero som videla brutálny rozdiel. Ale keď chodiť prestaneš nastane jojo efekt. Čiže ja chodím len pred letom. 😄

nikitka444
1. apr 2025

Baby neviete či sa dá chodiť na madero na brucho keď mám diastazu?