icon

Má niekto skúsenosti s jedálničkom Nešpekulujem od Janka a Lenky?

14. feb 2025

Dobrý deň,má niekto z vás jedalnicek Nešpekulujem od Janka a lenky?
Vyhovuje vám?

jankajanka13
14. feb 2025

Ahoj ano mam, mam ten 2 tyzdnovi jedalnicek plus cbiciaci plan na doma pre zeny. Jedalnicek je naozaj chutny, velmi dobre a normalne potraviny, ziadne drahe blbosti alebo nejake zvlastne jedla. Mala som napriklad den kedy som ako hlavne jedlo.mala cestovinovy salat, kremove rizoto, viem ze je tam aj super vyber ranajok atd, plus vacsinu varim tak ze 2 porcie, cize na obed v ten den a ostane mi porcia aj na obed na druhy den coz je super. Maju tam aj super tipy o vyzive a zivotosprave plus tipy na fajn potraviny 🩷☝🏻

autor
15. feb 2025

@jankajanka13 a nie je tam veľa receptov s masom? Schudli ste už nieco?😊

taktotedanie
15. feb 2025

Vsetko kratkodobe a neudrzatelne

nynia
15. feb 2025

@taktotedanie ako to moze byt neudrzatelne? Jedalnicek ti ukaze ako priblizne sa stravovat ak to nevies ale potom v tom musis zotrvat, ak si myslis, ze potom sa budes moct naspat vratit k svojim starym navykom tak je to uz z principu logiky nezmysel.
autoka ak si sama nevies zlozit jedalnicek a stravovat sa tak ako treba je to super zaciatok a ak nahodou nejes maso alebo mas potravinove alergie, intolerancie alebo len nieco nemas rada a preto to nejes Janko ti vie urobit aj na mieru jedalnicek 😊 je to trocha drahsie ale tam zohladi vsetky tvoje potreby a fyzicku aktivitu

taktotedanie
15. feb 2025

@nynia pretoze to tak je
Dodrziava sa jedalnicek kolko mesiac dva tri a potom sa ppstupne clovek dostane do rutiny
Pokial si nenajde clovek vo svojej kuchyni, vo svojen chladnicke a vo svojej potravinovej rutine to svoje tak darmo ze v hefalnicku bude mat spenat a avokado ked raz ho clovek nema vo zvyku jest tak nebude
Je to blbost, clovek si vie jedalnicek zostavit aj sam ale chapem pre lenivcov, u ktorych to aj tak dlhodobi efekt mat nebude su tu presne tito ludia co si zato nechaju kvalitne zaplatit a pokial su lenivi a k tomu aj hlupi budu si tie jedalnicky kupovat opakovane

nynia
15. feb 2025

@taktotedanie v dnesnej dobe coraz menej ludi vobec vie ako ma spravna strava vyzerat a hlavne mnozstvo. A takym to naozaj moze pomoct nakopne ich to a potom si v tom najdu vlastnu cestu, je jasne, ze clovek nebude jest iba tych par jedal do konca zivota alebo rovno vyuziju moznost zostavenia osobneho jedalnicka. Priemerne u nas sa stravuju stylom 2-3x denne pecivo, obed neprimerane velka porcia najlepsie nech jedlo co najviac prekypuje z taniera a ma aj sladky dezert a z toho clovek len tazko sam najde cestu a bude si vediet zostavit jedalnicek.

taktotedanie
15. feb 2025

@nynia pozri ti co chcu budu vediet, lenivi a hlupi budu vyhadzovat peniaze a aj tak nic z toho a za pol roka budu smazit syr a mastit ho tatarkou

taktotedanie
15. feb 2025

Jednoducho ti ludia z niecoho zit musia
Ludia s vysokym bmi resp ludoch s ppp, emocnym prejedanim sa, ludoch nespokojnych samych so sebou sa zaraba najlepsie lebo ochotne pustaju € lebo sa chytaju aj slamky
Pritom by stacilo malo, za malo €…. 🤷🏻‍♀️

nynia
16. feb 2025

@taktotedanie s tym naozaj nesuhlasim mna taky kupeny jedalnicek nakopol pri schudnuti 20kg a o chvilu to bude rok co mi vaha stoji bez jojoefektu🤷🏻‍♀️ a asi nepoznas ani vobec nesledujes Janka a Lenku maju obaja aj iny zdroj prijmu ako jedalnicky, rovnako Janko ma aj potrebne vzdelanie a skusenosti a zacali to robit najma kvoli velkemu zaujmu od ludi lebo nestihal kazdemu robit na mieru a nie kazdy si to mohol dovolit. Takze vyzili by aj bez toho.

taktotedanie
16. feb 2025

@nynia ale velmi dobre az velmi dobre ich poznam
(Osobne)
Pekny den

jankajanka13
16. feb 2025

Schudla som za 4 mesiace 15kg, plus som ale cvicila plan lahko, sla som z 130kg takze preto asi aj tak viac som schudla, hlavne ale ide o to ze chudnutie ide prirodzene nie drasticky aby si nepribrala znova, ja som jedalnicek opakovala dokola a dokola, recepty s masom su 50/50, lebo sa tam stdieda maso, ryby, bazmasite jedlo atd. Ja som spokojna, pretoze nejem kraviny a viem ze jedalnicek robil clovek ktory naozaj cvici a trenuje ludi, Janko je majster sveta v kulturistike a za par eur je to celkom dobry zaciatok ak sa chces naucit jest normalne... Urcite nepocuvaj dristy toho pouzivatela, co ti tu pise kraviny ako je to neudrzatelne...oni maju jedalnicek nastaveny na normalnych hodnotach a nejes suchu ryzu s masom 3x denne ako ine jedalnicky... Priklad mojho dna je napriklad: ranajky cerealna granola s mliekom, olovrant jablko s orieskami, obed je kuracie kremove rizoto so zeleninu hotove za chvilu, olovrant celozrnny chlebicek s lososom a smotanovou natierkou, vecera napr tuniakove cestoviny so zeleninou a podobne. Plus 2L vody denne alebo ine tekutiny. Ja som spokojna, Janko ma pod sebou vela ludi a urcite verim jemu s mojimi vysledkami ako nejakej influencerke ktora cvici 3 mesiace a robi jedalnicky napriklad. 🙏 Dufam som ti pomohla, ja som ho kupovala ked mali minuly rok aj zlavu cize som spokojna👌🏻

jankajanka13
16. feb 2025

Zabudla som dodat: masko ak tam je tak skor take lahsie recepty na pripravu aj dobre ochutene lahsie masko, napriklad kuracie alebo morcacie maso, mlete morcacie a podobne 🙂

taktotedanie
16. feb 2025

Taky jedalnicek si vies vyskladat aj sama

taktotedanie
16. feb 2025

@jankajanka13 ja som za 5mes schudla 22kg nikto nic nepotrebuje len zapnut hlavu a minut peniaze na kvalitne potraviny a nie jedalnicky
A teda moja povodna vaha bola o dost nizsia nez tvoja

jankajanka13
16. feb 2025

@taktotedanie ty si stale nepochopila to, ze niektori ludia potrebuju k tomuto zivotnemu stylu dopomoct? Ze mozno cely zivot jedia kraviny, od detstva doma nevarili ani rodicia zdravo alebo proste sami zacinaju varit a chcu zacat lepsie jest? Nikoho nezaujima ze ty si to zvladla ,,sama a bez pomoci a este viac kg z nizsej vahy" ved to je super, som rada. Ale niektori ludia potrebuju na zaciatok vzor, inspiraciu, nieco co ich navedie a dodrzia to kym sa to naucia sami..takze toto tvoje hejtovanie chudaka jedalnicka len tak lebo..je uplne zbytocne. Ved baba sa snazi, rozhodla sa nieco robit so sebou a ked nevie, tak si necha poradit aspon..nikdy nevies potom ju to zacne bavit a sama si spravi recepty atd..ale hejtovat len lebo...bizar😂😂

taktotedanie
16. feb 2025

@jankajanka13 vsetko je zadarmo na nete 😂 tiez si to evidentne nepochopila
Presne na takyh ludoch ako ty im cinkaju peniaze na ucte

jankajanka13
16. feb 2025

@taktotedanie moja, ja viem ako to vsetko funguje, ze cviky si najdes na nete, stravu, ake suplemenry mozes uzivat, kedy a ako...ty si nepochopila ze nie kazdy sa vie podla tych xy veci na nete HNED riadit a podobne...co ty vies, mozno si baba kupi jedalnicek, nauci sa nieco nove a potom bude chudnut a zit zdravo uz sama a schudne este viac ako my dve dokopy😉😉

jankajanka13
16. feb 2025

@jankajanka13 zabudla som dodat este: mas tam vypisane aj komplet receptys gramazou atd, plus aj priamo znacku danej potraviny ako priklad a kde ju kupit napr.

taktotedanie
16. feb 2025

@jankajanka13 boze 😂 nonsens toto.. a ze slovac nema peniaze a hla 😂
Nebudem si minat cas na tuto zbytocnost
Pekny den

jankajanka13
16. feb 2025

@taktotedanie ,,nebudem si minat cas na tuto zbytocnost" ale ja som ta priamo nemenovala a pises mi tu poslednych par minut 😘😘 a neboj, slovac ma peniazkov dost..to ze ty nemas 30 eciek na planik neni nas problem😘 Krasny den, chod sa vyvetrat

9nikoletka94
11. mar 2025

Prosím nemáte niekto od nich jedálniček nespekulujem 2 a e-book cvičenie na doma ? Vymením za nespekulujem 1 a cvičenie do fitka. Ďakujem

9nikoletka94
11. mar 2025

@jankajanka13 písala som vám spravu

susana0305
19. jún 2025

ahojte prosim vas schudla ste s týmto jedálnička 1?

adidadi
3. júl 2025

Ahojte, kto ma realne skusenosti? Ktory balik sa mi oplati? Cvicim s fitshaker kazdy den uz viac rokov s tym som spokojna, ale teraz vaha nejde dole som 10mesiacov po porode a neviem si s tym poradit tak hladam nieco... od januara chodim aj behat, kocarujem pohybu mam fakt viac ako ked som chodila do prace a napriek tomu predtym by som takymto usilim schudla uz davno... poradte ci mam investovat

adidadi
3. júl 2025
@adidadi

Ahojte, kto ma realne skusenosti? Ktory balik sa mi oplati? Cvicim s fitshaker kazdy den uz viac rokov s tym som spokojna, ale teraz vaha nejde dole som 10mesiacov po porode a neviem si s tym poradit tak hladam nieco... od januara chodim aj behat, kocarujem pohybu mam fakt viac ako ked som chodila do prace a napriek tomu predtym by som takymto usilim schudla uz davno... poradte ci mam investovat

@adidadi este dodam ze pri tehotenstve som pribrala 15kg a stale mam 9 navyse, nekojim ..

panir
10. nov 2025

ano ja mam cely ten obrovsky balicek kupeny a je to dost dobre 🙂.....ak by si chcela daco vediet napis kludne do spravy a mozme si napisat.