Má vôbec zmysel skúšať doplnky na chudnutie?
Už mám dlhšie obdobie, keď fakt neviem, čo ešte zmeniť. Jem menej, snažím sa hýbať, chvíľu niečo schudnem a potom sa to zase zastaví. A vtedy už rozmýšľam aj nad spaľovačmi, tabletkami na chuť do jedla a podobnými vecami :-/ čisto zo zúfalstva :-/
Skúšali ste niečo, čo vám aspoň trochu pomohlo? Nečakám zázrak, len by som rada vedela, či má niečo z toho vôbec zmysel.
Niekde nejaky dietolog hovoril, ze so vsetkych supplementov funguje akurat creatin a kofein ... Plati iba fyzika, co nezjes a co vypotis, to pojde prec.
@anonym_d7e220 creatin ale nie je na chudnutie
Ja mladá hlúpa lenivá som raz vyskúšala chilli burner keď mi tiahlo na 70kg a asi zabralo, schudla som, aj keď nie na ideálnu váhu, a udržala som si to, utlmilo mi to evidentne jedenie ale som sa ani nerozjedla späť. Ale zas keď som skúsila druhý balenie časom tak mi to už dráždilo žalúdok a známa kvôli tomu skončila v nemocnici 🤷♀️ píšeš že ješ menej, ale ak si fakt nezapises každy ml oleja a každý oriešok čo zjes, tak reálne nevieš či si v deficite. Ja som si hovorila že toto počítanie kalórií pre mňa nie je a nikdy to nebudem robiť, lebo mi to prišlo zložité keď ja veľakrát varím od oka a experimentujem, ale cez gpt je to fakt v pohode, ešte má aj podporí 😀 alebo mi dá návrh na večeru aby mi vyšlo kaloricky a bielkovinovo.
@anonym_d7e220 creatin ale nie je na chudnutie
@13uzivatelka11 ale zaver je ten, ze ak funguju iba tie dve, tak spalovace nefunguju ... Max nejake supplementy na baze chromu, co potlacaju chut na sladke.
@13uzivatelka11 ale zaver je ten, ze ak funguju iba tie dve, tak spalovace nefunguju ... Max nejake supplementy na baze chromu, co potlacaju chut na sladke.
@anonym_d7e220 ani chróm nefunguje
Nie je len dolezite kolko jes, ale aj co jes. Kilo zeleniny ti da viac ako 300g rezen.
Vyskúšaj výrobky Herbalife, funguje to sto percentne.
Doplnky nefunguju, to by boli vsetci stihli. Co funguje, je glp-1. Inak treba len vydrzat, chudnutie nie je linearne, ide to vo vlnach, tak to netreba vzdavat prilis skoro.
Nie je len dolezite kolko jes, ale aj co jes. Kilo zeleniny ti da viac ako 300g rezen.
@anonym_629167 to nie je tak celkom pravda 😉 na chudnutie musí byť v kalorickom deficite a môže zjesť aj kilo zeleniny (aj keď aj príliš veľa vlákniny môže spôsobiť zápchu) ale potrebuje aj bielkoviny, tak ak si urobí aj občas ten rezeň a započíta si do denného príjmu kcal olej, alebo ho urobí vo friteze, tak si kľudne môže dať aj rezeň.
@anonym_autor vôbec nie, zbytočne vyhodené peniaze, iba si pokaziš žalúdok. Treba dodržať určitú disciplínu v stravovaní. Inak to nepôjde.
Aj tí, čo schudli na ozempicu, čoskoro naberú
na váhe.
@nastaaa Keby tie detoxikačné náplasti naozaj vyťahovali z tela toxíny, tak ich v nemocnici lepia pacientom namiesto dialýzy a ďalších život zachraňujúcich postupov. Ale jasné, pár náplastí na chodidlá to vraj zvládne cez noc.
Črevá sa bežne nepotrebujú „čistiť“ od parazitov. Ak má človek skutočne podozrenie na parazity, má sa spraviť vyšetrenie stolice alebo iná cielená diagnostika a potom použiť konkrétny liek podľa nálezu. Náhodne užívať rôzne „antiparazitné“ bylinky, tinktúry či kúry môže skôr podráždiť trávenie než niečo odstrániť.
Vyskúšaj výrobky Herbalife, funguje to sto percentne.
@anonym_c39c5e

@anonym_c39c5e
@anonym_6322a7 Čo sa smeješ?
Píšem reálnu skúsenosť, švagriná s tým schudla.
Po dvoch pôrodoch nedarilo sa jej schudnúť, skúšala všetko možné, neúspešne. Až natrafila na výrobky Herbalife, keď to začala piť mala vyše 100 kíl a schudla behom roka 40 kíl. Teraz má medzi 60-70 kíl a je spokojná.
Nie, keby niekto vymyslel nieco co realne funguje, tak je bohatsi ako Musk
Nie, keby niekto vymyslel nieco co realne funguje, tak je bohatsi ako Musk
@anonym_232e1e už sa to vymyslelo. Volá sa to GLP-1. Teda Ozempik, Wegovy, Mounjaro, Reta...
Zbytočne to neskúšaj, nepotrebuješ to, ak si zdravá. Každý sa pýta, čo pridať, ak chce schudnúť – ale predsa ak chceš schudnúť, treba ubrať kalórie. Dni bez pohybu a tréningu uber sacharidy. Dni s tréningom a pohybom naopak – uber tuk a pridaj sacharidy.

Niekde nejaky dietolog hovoril, ze so vsetkych supplementov funguje akurat creatin a kofein ... Plati iba fyzika, co nezjes a co vypotis, to pojde prec.