Mala by som schudnúť pri 175 cm a 60 kg?
ahojte mam 175 cm a 60 kg mala by som chudnut? pride mi to vela
Nie, pri danej vahe a vyske si urcite stihla. Mozes postavu vyformovat cvicenim, ak sa ti nepaci, ale chudnut nepotrebujes.
Nie
nie
Musíš byť ultra štíhla,ak nie si športovec vrcholový a máš to v svaloch
ja som vyzerala ok, pri vyske 165cm a mala som 60kg. samozrejme zavisi od stavby tela,mnozstva svalovej hmoty a pod.
Niet čo riešiť. Je to ideál.
@wishes mam viac cm menej kg a ajtak nevyzeram tak dobre🙁snad jedneho dna
Nie, nemáš z čoho chudnúť. Akurát môžeš začať cvičiť a hneď budeš inak vyzerať.
Len vyska a vaha nie su smerodajne ukazovatele toho ako clovek vyzera, zalezi na pomere tukov a svalovej hmoty.
si akurat
Ja mam 168cm,58.kg a obvod pasa 79cm
Takze schudnut potrebujem a to riadne. Daj fotku.
@11bodka11 zajtra pridam
nie, prosim nechudni a nedaj sa presvedcit o opaku. aj keby si mala menej svalov, ktore vazia viac, tak stale predpokladam, ze si stihla
@11bodka11 ja vyzerám presne ako ty..a teda nie som spokojná vôbec..165cm,59kg
Autorka a co je tu zle? 🤯 ja vidím súmernú štíhlu postavu s plochým bruchom a dlhými nohami 👌😍
Autorka, máš nádhernú postavu. Mnohé by za ňu aj vraždili...
Skôr si daj hlavu doporiadku... takto sa dostaneš akurát tak k anorexii.
Chuda,ale nevycvicena. Krasne sumerne nohy btw. Aj keby si neviem ako schudla,nepomozes si ani v hlave,ani v zrkadle. Bude to vyzerat uplne rovnako,akurat par cm menej 🤣
autorka, vyzeráš skvele! Zabudni na chudnutie a teš sa zo svojej postavy
Naopak pribrat
Vyzeras super, ziadne chudnutie nepotrebujes, mat tvoje nohy 😱. Ak mas cas a chut mozes zacat cvicit a mozno budes spokojnesia s postavou. Aj ked za mna vyzeraju chude zeny skvelo aj bez toho, ze by boli uplne pevne a vyrysovane od cvicenia...mne sa paci proste aj prirodzenost. Ale tak sto ludi sto chuti.
@siminka210 ani ja nie som spokojna. Ved je to hrozne. Ale uz na tom pracujem.
mas krasnu postavu. ak mas chut, tak sa venuj spevneniu alebo behat pre kondicku. chudnut nepotrebujes moj nazor
@11bodka11 ty si skoro o 10 cm nizsia ako autorka.
Autorka-mas urcite krasnu postavu. Nepotrebujes chudnut.
Ty by si kľudne mohla aj 10 kíl pribrať. Prečo si myslíš, že musíš chudnúť?

No podla mna urcite nie pri takej vyske, a to ani nemusim vidiet fotku... Je to uplne ok vaha na 175cm. A ak nieco, radsej pocvic, naberies svalovu hmotu. Toto nie je ziadna nadvaha.