Mám 17 rokov a rada by som schudla aspoň 15 kg
Dobrý deň, mám 17 a veľmi rada by som schudla aspoň 15kg. Máte nejaké rady poprípade konkrétne cviky
Je tu XY tém s touto tematikou. Skus si prečítať staršie diskusie, tam nájdeš do pár minút kopec rád.
A kolko vazis momentalne? Na chudnutie - kaloricky deficit - vyssi vydaj/nez prijem
kalorický deficit jedine kolko mas kg teraz aká si vysoká????
@anonym_autor uprava stravy a pohyb, ak nic bezne nepomaha, hladat aj zdravotnu pricinu, sestra nemoznostou schudnut a stalym naberanim prisla na problemy so stitnou zlazou
Radí sa nie podla rokov, ale podľa váhy a výšky.
Napis nam co si uz skusala a s akymi vysledkami. Mozno mas inzulinovu rezistenciu a tu treba riesit....Hlavne nejest nic co ma sladku chut. Ak citis slaku chut (je jedno ci sladidlo, alebo cukor, med...) tvoj organizmus zacne vylucovat inzulin. Inzulin hovori tvojmu organizmu - spaluj cukry a ukladaj tuky. A ak naozaj nieco sladke musis, tak nejedz tuky aspon par hodin pred a par hodin po sladkom. Najlepsie sa poradit s dietologom....
dalsia vymyslena tema?
ludia, cele dni sa tu riesi energosek, pankreas , Ozempik a MOunjaro, chudnutie.
Vazne?
autorka, mas svojpravnu maminu ci kamosky? alebo ak vies ako funguje Modry Kon, preco nejdes na Gugl?
@anonym_autor jedz kazde 3h v malých množstvách to ako jediné funguje… neskúšaj hladovať, že nič nejdes hlavne !!
@anonym_autor ak chceš poradiť napíšem ti ☺️
@anonym_autor napíš akú maš váhu. Podla toho zistíme ako sa treba snažiť a poradíme ti.

Kalorický deficit.