icon

Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon

rajna
23. júl 2016

Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.

Strana
z11
sono2
28. júl 2016

@alicina 27? Ja že 45😯😯

alicina
28. júl 2016

@sono2 ďakujem za kompliment 😀

sono2
28. júl 2016

@mirandina chcem ostať V intimite, nemám potrebu sa tu vycapovať pred celým svetom. Ale môžem ťa uistiť, že som fešanda😀

@rajna strapňuješ sama seba. Neviem, čo chceš počuť. Ja už tak nedávam na postavu pozor, nebaví má to. Mám pri výške 178 cm 63 kilo. Je to najviac, čo som doteraz mala A pri váhe 57 som mala miery miss čiže 85,60,90. Ty chceš cca to isté, si o pár cm nižšia.
Pri 57 kg vyzerám ako chrt, to môžem povedať, takže nechápem, čo riešiš A ešte sa rovnaš so slonom.

dankaa78
28. júl 2016

@rajna pri 181 cm ked som mala 64 kg -som bola ako kost a koža ..teraz po dvoch porodoch mam 78 kg a citim sa sexi 🙂 ...je to o psychike a je dobre ze mas zaujem o tomto diskutovat🙂

rajna
autor
28. júl 2016

@sono2 prosim ta nenavazaj sa do každého. Ak si fesanda ako tvrdis tak hud prosim ta aj inteligentna fesanda a nepodceňuj inych a neurazaj. Ďakujem

erika272
28. júl 2016

@alicina super tá postava je dobrá nemáš sa zaco hakbit aj keby sinsem dala foto s holou chacharou :D ser na také kravy ako je tu pani najmudrejsia
@sono2 neviem o čo ti ide aké asi si spatna jak noc keď sem ani svoje foto nevieš dať možno sa máš zaco hambit .... sama máš komplexy a strašne veľké radšej sa chod pozrieť do zrkadla len pozor aby ťa nevysmialo...

erika272
28. júl 2016

@rajna skus začať chodiť na piloxing keď cítiš že nie si ok... Pomôže ti to aspoň spevniť postavu a možno ti tak bude lepšie... ja idem od stredy a tiež dúfam že sa mi podarí schudnúť....

jana_eyre
28. júl 2016

kokos zeny, ja byvam niekedy /alebo casto/ alergicka na urazky na modrom koniku, ale tato diskusia ma tak hrozne bavi 😀 😀 😀 pripomina mi to zakladnu skolu, to sa baby vedeli dourazat na takej urovni ako vy tu teraz.. 😀 😀 😀

rajna
autor
28. júl 2016

@sono2 prosim ta nenavazaj sa do každého. Ak si fesanda ako tvrdis tak hud prosim ta aj inteligentna fesanda a nepodceňuj inych a neurazaj. Ďakujem

rajna
autor
28. júl 2016

@erika272 rada by som len mne nema kto ostat s malou icko je skoro stale v praci a babky este pracuju. Zacala som chodit s malou na zumbu to ju bavi a ja si ako tak pocvicim aj ona si poskace. Ale dakujem

erika272
28. júl 2016

@rajna vsak piloxing je skoro to iste... Lenze tu este viac kalorii spalujete a tak isto sa to robi na hudbu je to pilates a box s tancom spojeny...

erika272
28. júl 2016

@mirage preco by bolo nieco zle ze je v cipkovom pradle ? mam ti tu vyvesit moj zadok ? tiez sa za nho nehambim :D

mirandina
28. júl 2016

@sono2 že miery miss ty kks 😀 fuh aka môžeš byť zakomplexovaná pani MISS 😀 to ma pobavilo na dobrú noc jaaaaj 😀

mirandina
28. júl 2016

@erika272 ja na pláži sa opalujem bez podprdy dám aj ja foto čo myslíš? 😀 nech nebudeme vypadať ako kyslé uhorky 😉

alicina
28. júl 2016

@erika272 ďakujem 😉

erika272
28. júl 2016

@mirandina hej no :D :D :D trebalo by to tu rozprudit :D :D
Lebo su tu podaktore asi z klastora :D

Strana
z11