Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon
Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
@rajna určite ti nemusím písať, že tá váha je k výške ok. Tvoja postava možno pôsobí chudo preto, lebo si ochabnutá, nepružná. Po tehotenstve sa zmení mnoho v hormonálnom fungovaní, pokožka v oblasti brucha a hrudníka vyzerá inak. Chcelo by to proste cvičiť, spevniť, vyformovať. Nič iné na to nezaberá a z chudej postavy sa cvičením stane štíhla. Pri jednom dieťati sa to dá, ja mám dve a cvičím. Všetko ostatné sú len výhovorky, lenivosť a nulová vôľa.
ahoj ja mám 166cm a 84 kg . Ja som slon. Už sa ani nepokúšam to zmeniť vždy sa kg vrátia . Beriem veľa liekov možno je to tým 😉
veru, ako ti kocky radili, mala by si navstivit psychologa, ked mas naruseny vztah k sebe samej.
@mikys1 nedavaj si vyhovorky ze lieky 😪 Ja robim trenerku este zatial a vela mojich klientiek ma zdravotne problemy a beru lieky treba vsetko spravne nastavit a pojde vaha dole a nic sa nevrati. Ak nasadis "casopisove diety" vzdy sa to vrati to mas pravdu ale na vypicet stravy a kolko mas prijat kcal za den su presne prepocty a nikdy ma nesklamali 🙂
Ja partim do kategorie slonov...ale tych stastnejsich.Pred 5 mesiacmi som mala 102kg.Teraz mam 87,5 a dufam,ze este to co dam dole ale dufam aj v tom,ze mi z mozgu ubudat nebude.Vidim to okolo seba,zeny co chudnu,dietuju a zrazu im v hlave prepne a nech aj dosiahnu svoj ciel,tak stale budu mat zo sebou problem.To uz nie je ani zdrave ani normalne a tam sa uz treba zamysliet nad tym ci je to psychickeho povodu,alebo fakt len potrebuje pocut dennu davku pochvali aka je uzasne nadherna.mne osobne sa stihle zeny nepacia...nie som chlap,ale zena moze mat tak isty nazor a vkus co sa jej paci.Ak mas 175 cm a 57 kg a postava je len stihla,bez formy,ani prsia ani zadok...len kus " rebrika" tak nie si moj typ zenskej krasy....ale 100 ludi 100 chuti.Ja som tucna a bola som uz kvoli vahe v depresiach a tiez som si uvedomovala zdravotné riziká.Ak telo nema z coho chudnut,tak chudnut nebude.Ja dam dole 2kg jak nic lebo mam kopu zasob.U teba sa tvoje telo brani,lebo tvojich vysnivanych 55kg ti môže zničiť zdravie na cely zivot a ani krasne ani sexi to nebude.
@mikys1 Ospravedlňujem sa, že trochu mimo témy. Ale ak sa môžem spýtať - aké lieky berieš? Lebo vždy sa to dá ak sa chce a je pevná vôľa..... 😉 Súhlasím s @angels23. Ja som to "dala" aj bez osobnej trénerky a už vyše pol roka "len" udržiavam - kde tu si doprajem a väčšinou si dávam raz týždenne "cheat day" a super to funguje. A samozrejme cvičím - ale už nie tak intenzívne a spevňujem telo. 🙂 Ono je samozrejmé, že ak sa dáš na nejakú diétu - čo je kravina - tak potom ak s ňu prestaneš tak sa dostaví opačný efekt.
@evittam ja neviem co sa to deje,ale v mojom okoli znamych,kolegov,rodiny....vsetci co chudli ci chudnu presli fazou,kde im to fakt pomohlo a vyzerali super...krivky ostali,ženskosť sa zachovala ale oni idu dalej a ako si aj pisala saty zrazu zacnu visieť na cloveku,kupuje si mensie ba detske velkosti,prsia zmizli,zadocek zmizol,tvar vpadnuta,vrasky sa akosi zacali viac objavovat,oci vpadnute nevyrazne....ach a mam to na ociach kazdy den ako sa jedna krasna zena moze takto donicit.Ja som sa sice tiez donicila,ale mne zasvietila kontrolka Stopu.Kedy zasvieti tymto zenam?
Ja mam 168cm a 57 kg.dwa mesiace po porode.a brala by som aj wiac 🙂 radsej mat trochu viac a vyzerat zdravo ako malo a vyzerat ze mi doma nedavaju papat 🙂
@cmulinko Tak to je na každom z nás - a bohužiaľ niekomu tá kontrolka nezasvieti. Ja som tiež spokojná sama so sebou - síce som riešila do nedávna tú váhu, ale naozaj mi nikto neverí, že toľko vážim pri tom ako vyzerám a už kašlem na ručičku váhy - hlavne, že som ja spokojná a úplne mi to stačí - nie som ani štíhla, ani tlstá - som tak akurát a to, že konečne po vyše 10 rokoch oblečiem nohavice veľkosti 38 je pre mňa super úspech. 😉 Tiež som mala obdobie (a niekedy aj mám), že sa stále obzerám a "bojím" sa, že priberiem....ale už sa smejem sama zo sebe, že či som normálna a keď "nadávam" že koľko pekných vecí mi je veľkých tak mi môj chlap povie - no tak priber a hotovo. 😀 😀 😀 😀
@evittam ja cely zivot bojujem s nojim telom.Bola som tucne dieta a uz ako 8 rocna som mala 45kg.V rodine to nikto neriesil,vsak vyrastie.Som odchovanec dedinskych zabijaciek a to vysvetluje vsetko.Zdrave jedla som videla len v telke,ale nie u nas doma.Ked som zacala viac vnímať seba a svoju zenskost,tak som sa chcela pacit aj ja.Mat pekne saty.Bola som na intraku a kupovala som si saty z vreckoveho a tym oadom som nekupovala jedlo.Schudla som tak,ze som mala 170cm a 55kg fakt kocka,ale take zdravotne problemy a problemy vo vztahu az som skoncila v nemocnici.Novy vztah,pohoda,pokoj,ale aj ine návyky,tehotenstva,dojedanie,nejedavanie,nespanie priniesli svoju dan vo forme 102kg.Mam zriedkavu chorobu.Draslik v tele mi sposobuje paralizu cize jest zdravo je casto u mna najest sa do paralizy,lebo hlavne zelenina,ovocie,hnedé celizrnne pecivo ma vysoký obsah draslika.Moje svali nefunguju normalne.Pri namahe ochabuju a dostavam sa do paralizy.Az teraz,ked mi zistili co mi je tak vdaka liekom prejdem aj 6km a som v pohode.Pre mna je to uspech ako nikdy predtým.Viem co je ti byt v depresiach kvoli vahe a ked citam taketo prispevky,tak by som chcela potriast tou osobou nech sa jej kotuce v mozgu dostanu na spravnu polohu kym nie je neskoro.Nie je hanba si to priznat,nie je hanba ist a vyhľadať pomoc Mnoho krat to okrem zdravia zachráni aj jednu zenu,matku,manzelku a celkovo manzelstvo a rodinu.
@rajna ja ti tak trosku rozumiem, tiez som stihla, ale po porodoch som postupne nabrala cca 4 kg naviac a potvorstvo, skoro vsetko do brucha a bokov. Sice tabulkovo vaha stale nebola zla, ale nezmestila som sa do starsich gati a nepacilo sa mi to.
Pomohlo mi, ked som sa prestala vecer prejedat a zacala som cvicit, tieto cviky mi vyhovuju, lebo som s nimi raz-dva hotova, mrkni sa na ne:
http://plus.sme.sk/c/20145372/kompletne-cviceni...
Drzim palce.
Ja som vyssia a vazim rovnako. Si chuda. Ved aj na profilovej fotke si kost a koza. Ak sa necitis dobre, zaci sa hybat. Nie na schudnutie, ale na spevenie. Ak ti to nepomoze citit sa lepsie, navstiv psychologa.
fííííííha, ja mam 178 cm a 73 kg a hovoria mi,ze som chuda.....tak teraz neviem ??????
Nechcem ťa s tým uraziť ale slon určite nie si. Pozri moju fotku výšku mám 172 a mám 65kg, mám dve deti, domácnosť ale vždy nájdem čas na cvičenie a dodržím stravu. Ak nie si spokojná sama sebou urob si preto. Radšej chod zacvičiť ako seď pred MK a zbieraj názory lebo tučná určite nie si. A nepozeraj váhu len centimetre svaly sú ovela tažšie ako tuk.
Mám 174 a 66 a cítim sa výborne......
@rajna povodne som chcela pisat o BMI, atd. atd... ale medzitym mi tu napisala kamoska, ktora je na dne, lebo jej pred takmer rokom v naruci zomrel mesacny syn a dalsie dietatko neprichadza. Takze som si spomenula na to moje v nebicku a 3 roky snazenia. A ak je najvacsi problem 2kg na chudom tele navyse, tak aj ja chcem byt slonica.
Ahoj. Citim sa podobne. Mam 173 cm a vahu bezne okolo 52 kg. Po prvom porode som sa dostala spat (mozno este o kilecko nizsie😊), potom vsak nastali zdravot problemy a vaha sla nahor. Citila som sa hrozne. Po druhom tehu (pocas tohto tehu som pribrala len 6 kg!), avsak vaha sla uz len na 55 kg😠 Znovu som mala zdravot problemy,tentoraz sa vsak uz tym zacali aj lekari zaoberat, momentalne som 2 mes po vysadeni liecby a vaha je 67 kg. Hrozne. Chodim vsak na rehabilitacie a pevne verim ze kila pojdu postupne dole. Zdielam podobny nazor ako katarinamarkova.. .skor si myslim ze by si mala spevnit iste partie....inak si uzasna 😇 ver mi
@anjelicek26
Lepšie by som to nedokázala napísať 🙂 🙂
Ale mali by sme sa držať toho, že.... len aby to nebolo považované za blbý komentár 🙂 .
Radit niekomu psychologa podla jedneho prispevku je skvela rada.vsetky vystudovane odbornicky sa stretli na modrom koni,baby zalozte si online poradnu ;)
Cítiš sa pri tejto výške a váhe ako slon???? Veď medzi výškou a váhou máš 18. To máš super. Ak sa necítiš dobre, tak len z toho, že po pôrode je telo ochablejšie. U teba žiadne diéty netreba, stačí si trocha zacvičiť, prospeješ telu a hlavne bude myslieť pozitívne.
@rajna no ale ani tych 55neni malo.tak nebedakaj ale zacni sporyovat.rano nalacno 45 min beh.poom si daj az obed a veceru a das to dole a nebudes ako slon
@alicina ahoj ja som cvicila tiez.ale mam pocit ze z cvicenia rastu svaly.aj ty mas troskka svalnate nohy.no mne sa praveze pacia stihlke nohy.take ako maju modelky.moje sestry zdedili super nohy po otcovi ja mamzialbohu po mame a ani behom sa nejak nezmenili.boli sice chudsie ale troska take svalnate a to nemam rada...
@rajna nuž, na štíhlej postave aj 2 kg vidno a človek sa cíti ako slon. Tiež mám ten typ postavy, keď priberiem 2 kg, nájdem si ich pekne krásne na bruchu a tam to skutočne nevyzerá dobre. Keby som pribrala rovnomerne na celom tele, vôbec mi to nevadí, ale vyzerať ako hajzlový pavúk sa mi veľmi nechce. Preto tiež cvičím, chodím do posilky, nie som ženský typ postavy, skôr mám športovú postavu, takže keď nechcem byť mlandravá a ovisnutá, snažím sa pohybovať a cvičiť. Ak budeš mať telo pevné, pružné, budeš sa cítiť oveľa lepšie, ale nepíš, že nemáš čas. Čas sa vždy nájde, len si to treba rozumne zorganizovať.
@lucinka511 veď ja chcem byť svalnatá preto cvičím 😀 mňe vôbec nepáčia chudé modelky
Ja tiez by som chcela este vyzerat ako v 17stich.vtedy som mala 48kg dnes uz 60kg a vyska 162cm.no chyba mi motivacia odhodlanie.vtedy ma sralo ked som mala priatela ktory mal 50kg aj s topankami a tak som zacala ze brutal cvicit a dost obmedzovala jedlo.dnes po 4 porodoch brucho jak pneumatiky nohy jak valce zadok jak zahumienka.no ale to mega odhodlanie furt chyba.

ked nebudes mat cas riesit kila a vahu, tak sa budes citit lepsie 🙂 zamestnaj sa. inak ja mam 172 cm a 57 kg a stale mi hovoria ze som chuda, co aj som, takze ty musis vyzerat este horsie 🙂