Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon
Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
@rajna este ma napada, aby si sa nesustredila na schudnutie tych dvoch kil, ale na samotne cvicenie a spevnenie svalstva. Kila ti sice ostanu (na vahe) ale tvoje telo bude vyzerat inak a budes sa aj lepsie citit. Vaha je len cislo... ide o to, ako clovek vyzera, ked sa vyzlecie. Stihla obezita je dost rozsirena a nie je vynimka ze z rovnako vysokych zien vyzera lepsie ta, ktora cvici, posilnuje a ma aj o styri kila viac. Styri kila tuku a styri kila svalov, to je velmi velky rozdiel, nieco ako 4 kila peria a 4 kila zeleza.
chcela by som byť taký sloník 🙂
porovnanie kilo tuku a kilo svalu http://supertelocz.s3.amazonaws.com/image/074d5...
@stardust
@zlotazla baby ja sa už nezaraím, je berem že 100ludí 100chuťí, som taká že keď sa my niečo nepáči idem dalej a nekomentujem, nezačnem rozdávať múdrosť ani negenerujem zbytočné urážky ani hádky, nemá zmysel. Mám krásnu rodinu, zdravé a nádherné dcérky, fantastického manžela, super prácu a hlavne som v miery sama sebou... takže ja sa tak rýchlo nezarazím 🙂
@alicina vies, normalne by bola vacsina ludi ticho, len by si pomysleli svoje, ale ked sem napises, ze ti niekto zavidi, tak sa necuduj - v podstate si to vypytala, nadmerne sebavedomie a nulova sebaktritickost nie su tiez dobre, je fajn si zachovat urcitu skromnost a to sebvedomie mat zdrave, nie prehnane
@mirage poniektoré si neuvedomujú, že toto je verejný portál. Že nie preto tu nemáme fotky, že sme trebárs neni fotogenické, ale z iných dôvodov ako je svoje súkromie a ľahké ukradnutie fotiek do PC hocikoho. Tiež nepochopím ako môže niekto dávať na tento portál (a jemu podobné) fotky svojich detí.
Niekomu stačí pochvala od reálnych známych ľudí, niekto potrebuje pohľadkať ego a "pochváliť" sa aj cudzím ľuďom, ktorých v živote nevidela. Zaujímavé je, že ak sa takétoho človeka dotkneš a nedáš mu odpoveď akú čakal, zrazu napíše, že názor takýchto ľudí ju nezaujímajú. Jediné potom nechápem, na čo tie fotky.
Je verejne známe, že fotky sa dajú ľako zväčšiť, stiahnúť, poprípade upraviť do PC hocikoho. Či už aj známeho danej osoby. Suseda, šéfa, kolegu, poštára...atď.
Takže je veľký rozdiel či plavky či spodné prádlo. A aká je postava v tom spodnom prádle.
Mňa by zaujímala len jediná otázka pre všetky či ich manželia vedia, že si takto vystavia a ponúkajú fotky hocikomu na webe. Či už svoje v "dokonalej" postave a v nohavičkách alebo svojich detí?
Lebo toto nie je nič iné len ponúknutie fotiek pre ďalšie zneužitie. Mnohé by boli možno prekvapené kde kade fotky ich deti kolujú a kto si ich nedajbože ešte virtuálne privlastní za svoje.
Potom sa všetci divia, že koľko pedofilov žije medzi nami, keď v podstate stačí ísť na modrý koník a nemusia ani loviť ani hladať vhodné fotky na svoje uspokojenie. A nemusia byť tie deti ani nahaté. Snáď mnohých nenapadne si to dieťa aj reálne ísť pozrieť.
@sasa1310 @mirage @mircalla nechnevaj sa ale podla mná vy žijete úplne inde. Tu na MK sú 1000ky žien ktoré podelujú svoje fotky s verejnosťou aj to je jedna možnosť tejto portáli a je to úplne v poriadku veď keď sú ba nich hrdy prečo nie??? Vy určite sem chodíte len ohovárať a rozdávať múdrosť lebo doma ste potlačené a nemáte kde vybúriť ste smiešné a mohli by ste porozmýšlať sama nad sebou a urobiť si niečo preto aby ste neboli ako kyslé uhorky. Pekný deň
je ale pravda ze kazdy musi skusat co sa da, kazdy organizmus je iny na kazdeho plati nieco ine
@celasapremenim No pri vitiligu ti nepomôže ani ten najlepší lekár zemegule - liečiť sa to nedá - teraz je novinka-laser - ale nechcela by som to - mne to vôbec nevadí, život mi to neohrozuje a čo sa týka estetiky-ako som už napísala mne to nevadí a vôbec sa tým netrápim. 😉 Ale inak s tebou súhlasím v tom čo si napísala - tiež sa čudujem ako niekto môže "vycapiť" takúto fotku na verejné fórum..... 😀
@zuzaneckanr No a teraz už konečne napíš čo si vlastne chcela - ako tebe pomohol len Piperine Forte a ako ho každému odporúčaš....... 😝
@evittam boze ty mas nejake komplexy, vobec o tom nepisem a ty aj tak a vkuse to spominas 🙂
a ano piperine forte mi pomohlo a viem ze ta to boli lebo ty mas nadvahu aj nadalej
@zuzaneckanr Ja? Tak to si teda "netrafila". Ja nemám žiadne komplexy. 😉 Nemám mať aké - našťastie. Len ty všade vychvaľuješ PF, tak čakám kedy to príde aj tu - ideš na to nejak inak - zmenila si taktiku ako čítam. 😀
@zuzaneckanr A to s tou nadváhou patrilo mne?! Tak znovu - sa najskôr pozri do zrkadla a potom niekomu niečo vypisuj a ak ho ešte k tomu nepoznáš....Ja nemám žiadnu nadváhu.....Vyzerám perfektne, mám sa perfektne a som krásna žena a nepotrebovala som k tomu nikdy žiadne prípravky typu PF. Toto si dobre zapamätaj. 😉 A posledné je čo by ma "bolelo" to, že tebe "pomohol" nejaký PF - určite pomohol ale len jediné - odľahčiť ti peňaženku...😀 😀 😀
@evittam fuh aká si ty zakompexovaná perfektne krásne žena 😀 čo tu začínaš zase konflikt? veď už každá sa upokojila, sere na to a ty nevieš ukludniť. Máš krámy? čo do nej vrieskaš? Nič o pf nepísala, mala len jeden koment ani to nie k PF. Aj ja som baculka a nemám z toho žiadne komplex ale vidno že tebe bolí že máš nadváhu, len tu chceš prezentovať že vyzeráš perfektne...
@mirandina Prepáč, ale na teba som nereagovala. Reagovala som na predajkyňu PF, ktorá to tu všade na fóre v podobných témach len a len spamuje. A nie nemám ani MS, ani komplexy a ani nadváhu a ani na nikoho "nevrieskam" a ani nič podobné. Tak sa ukľudni ty a nenavážaj sa do slušných ľudí. Pekný deň ti prajem.
Preco sa vacsina diskusii konci takto ako tato?....

@alicina ale ja naozaj nezavidim. Nemam co. Keby sme sa poznali, poslem ti foto z plaze.. Nepochopila si, o com pisem.