Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon
Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
@rajna nechcem davať blbe komentare, nechcem aby si to tak pochopila, ale poviem ti rovno, riešiš to zbytočne. Pri takej výške a váhe maš super postavu. Ja mam 166 cm a ledva 50 kg, a každy gram oslavujem ked mam naviac. Ked si myslíš že pri tej výške a váhe si slon, davaj len pozor aby si si neuhnala anorexiu a aby to nebolo psychyckého pôvodu ale to myslím v dobrom nie že ti tu idem nadavať. Zamysli sa. Maš kg tak akurat. Jedine čo ti môže vadiť je to, že môžeš mať po pôrode ochabnuté svaly a vačšie brucho a nevyzera to najlšpie. Tak začni cvičiť na spevnenie. Nechudni, nedrž diety, nič, len cvič na vytvarovanie postavy. Určite budeš spokojná. Vychrtliny nie su pekné viem o čom hovorím, všetko na mne vysí. A vezmi si, že ja mam 166 cm 50 kg (aj to som pribrala 3 kg iba posledne mesiace) som chudááá ale brucho mám, nohy by mi trebalo spevniť tiež atd. Čiže myslím, a verím v to, že tebe až tak tie kg neprekažajú, skôr to ako su rozložené a nie sú vyformované 🙂 a celkový dojem. Ale ak si fakt myslíš že si tučná a trvaš na tom a držiš nejake zakerne diety, vyhladaj odborníka hned na začiatku. Čiže prossiiiiim žiadne diety len pocviť na spevnenie 🙂 držím palce
@katrin21 sa čuduješ prečo sa pustili prave do teba.no preto že viacerym tu ležíš v žalúdku.nie iba nam trom..niet mudrejšej ženy na MK ako si ty!pamätam sa ako si konkrétne mňa presviedčala o pohlaví môjho vtedy ešte nenarodeného dieťaťa.z jednej UTZ fotky si mi "vyveštila"čo budeme mať.vtedy si sa oháňala tým že ty na 100% čakaš chlapca lebo podľa čisiel ti to vyšlo.a kde ma ten tvoj chlapec pipik?podľa viacerych niesi kompletna..
@ivanka152 aj som teba presviedcala podla fotky? a preco by som to robila? mozno si sa pytala, ze co si myslime,ze tam je a mozno na to som napisala svoj nazor. inak nemam podla coho, ja nie som vestica....
a ked niekto lezi niekomu v zaludku, tak to je dobre.. lebo ak sa niekto paci vsetkym, asi niekde robi chybu.
a to ze mne jedna povedala, ze budem mat chlapca, ale hold sa sekla, za to ja uz nemozem 😀...vobec podla ziadnych cisel to nebolo, to si s niekym pleties... uz v tretom mesiaci nam na sone potvrdili dievcatko 🙂 a toho sme sa aj drzali.
@rajna chuda moje .... nedokazala soms a preluskat na 1.x celou tou mega diskusiou 🙂 ale teda si dopadla. Taka jednoducha otazka a take blaboly a hadky ..... 🙂 pomoooc 🙂 tak ja Ti teda odpisem,skusim 🙂
Ked sa pozrieme len na fakty a cisla - vahu mas uplne v pohodicke, niekto by povedal, ze mozno aj pod standartom 🙂 Podstatne je ale uvedomit si, ze aj chudy clovek nemusi byt spokojny so svojou postavou -ked je neforemna, ochabnuta, ovisnuta...logicky, ze? Navyse 1kg tuku je objemovo ine ako 1kg svalov. pozri fotky pre ilustraciu toho co pisem 🙂
@karin21 ja ti poviem len jedno nebudem to tu rozvyjat ale kvoli tebe sa vytvorila nova stranka kde pre tehulky a mamicky ..aby tam neboli tvoje jebnute komentare ktore len demoralizovali nastavajuce mamicky takze troska nad tym popremyslaj preco asi...nieco nieje v poriadku nemyslis? A viacere na konika nechodia uz vobec kvoli tebe..
tak druhy pokus a dopisujem - moje sikovne dieta mi to odoslalo skor ...ooops
Takze len v skratke. Vyvazena strava -teda 5 jedal denne, vela zeleniny, ovocia, bielkoviny ale AJ SACHARIDY Ti neuskodia. V kazdom pripade, nedrz diety, nemyslim, ze s takou vahou to potrebujes. Skor by som sa zamerala na cvicenie a mozno po vyrysovani tela budes prekvapena, ze mas o 2kg viac ako dnes a o 1konfekcnu velkost menej 🙂
Urcite sa netrap a neries svoju postavu az privelmi.... niekedy potom clovek vie prepnut aj podvedome na mentalnu anorexiu..to ozaj nepotrebujes. Takze daj dake posilovacky - momentalne vydala Zuzka Light knizku, popripade kratke videa co ma na youtube ak nestihas ....
Vahu mas krasnu, vysku mas krasnu a urcite je toho na Tebe krasneho viac 🙂
Zelam krasne leto ! 🙂
@mirandina ano, v 13tt povedal, ze na 80% je do dievca, ze to ale potvrdi na 100% v 16tt a potom v 20tt, a tak aj bolo... Predstav je. To dr. Ilavsky a on je na toto odbornik, chodia k nemu aj ine mamicky.. a potom sa mi to potrvdilo aj z Trisomy testov. Nie je to vobec na smiech, krasne sa mala ukazala uz v 13tt, jasne mi to ukazal.... nie je to nic vynimocne
@brblicka88 to snad nemyslis vazne, ze kvoli mne 😀 😀 som sa dobre zasmiala.. pokial viem, nova stranka sa roozvija preto, lebo tu zacali vo velkom nejake baby blokovat a boli tu hadky ... a to tu bolo odjakziva, teraz ako sa zmenilo vedenie, tak sa to babam nepaci a tvoria si novu stranku... Ale pobavila si ma, sklamem ta, az taka dolezita ja nie som :D_ 😀 a ja sem tak malo prispievam, ze ak by sem niekto nechodil kvoli mne, tak by som sa fakt cudovala 😀 😀 jaaaaj, toto si moc nevyslo...
@brblicka88 a este zaujimavejsie je, ze som tu druhu stranku videla, mohla som na nu normalne prijat pozvanie, ale nechce sa mi byt na x strankach 🙂 .. ale super, ze vsetky pisete k veci v tejto teme 😀
@rajna Ahoj, možno to nie je len dvoma kilami, ale možno len tvoje telo zadržiava veľa vody. Mala by si detoxikovať a uvidíš, že sa budeš cítiť lepšie, možno aj tie dve kilá pôjdu dole. Mám super produkt pre detoxikáciu a tiež na celkové odkyslenie organizmu. Kyslé prostredie je zodpovedné za veľa problémov.
@katrin21 no len sa smej ..aj tak nas nenajdes ..to keby si tam mohla prispievat aj ty by bola pohroma 😂 si asi mylis stranku neviem co si videla ale urcite to nebola ta nasa . A ked skoro 6000 prispevkov co si napisala je podla teba malo tak mas asi rozdvojenu osobnost a to tvoje druhe ja tu vypisuje 😂
@brblicka88 vsimni si rok registracie a potom posudzuj pocet prispevkov... a hlavne, ked vacsina je inde, nie v temach....
a co je na tom? je to x bab, co maju viacej prispevkov ako ja.. za tie roky...
mimochodom nemam zaujem sa niekde inde registrovat, bud kludna.. mas aj nocne mory zo mna? 😀 mozno by sa to dalo liecit.... uz som fakt ironicka teraz, lebo je mi to smiesne, co tu pises.
@ivanka152 hm, zvlastne, pozerala som vsetky fotky z UTZ, co tu mas, aj v skupine a nic take som tam nenassla, nevadi... maj pekny den.
@katrin21 neeee to si robis prdel ze posielas ty na liebie mna 😂 ojojooooj nebudem uz komentovat lebo skoncim jak ty..zivot=modry konik maj saaaa
@katrin21 chcela si byt v tej skupine ale zhodli sme sa ze to bude lepsie bez tvojich prispevkov 😉 ono je fajn citat studovat ist do jadra....ale netreba sa hrat na vsade bola vsetko videla a vie....mna si presviedcala ze nemam migrenu ale je to z krc.chrbtice 😃 to bolo este v tehu....ale nevadi ja beriem kazdy nazor. A velmi rada citam tvoje prispevky vela krat ma velmi pobavia 😉 peace and love
@brblicka88 ciaoooooo.... mimochodom, moj zivot je doostatocne pestry uz vobec nie je zavisly na MK... 😀 😀
@ivanka152 tak pozriem, co ti to tak klalo oci 😀
@llienkaa ja som chcela byt v nejakej skupine? to je nejaka novinka.. neviem o tom 😀 fakt nie, prepac... nemam problem, ale fakt som nemam zaujem byt v dalsej skupine a ani som ziadnu taku snahu nevyvinula, takze, toto uz je vazne velky nezmysel., prepac...Nema toto zmysel.... lebo sa tu dozviem pomaly, ze sa ja inak volam, alebo co...
a nikoho nepresviedcam o nicom.... zasadne... ked sa bavime o nieco, tak napisem, co si myslim k danej teme... ak si pisala o migrene, diskutovali sme o tom,co to moze sposobovať, napr. u mna toho fakt z krcnej chrbtice v tehu a pomohla mi masaz... preto som vychadzala z toho... tomu sa hovori diskusia....
Idem radsej upratovat.
caute.
@ivanka152 fakt som v soku.. ja som zla a negativna? fakt nechapem... ved nikoho neurazam, ani som neni vulgarna, ako tu niektore pisu aj s nadavkami ... ale co uz.. nevyhovies kazdemu....jedine negativne ste tu teraz vy, ako ste otocili celu tuto temu a nechapem preco sa tu do mna navazate.....
kludne sa vyzurte, ja znesiem ... prave preto, ze NIE SOM NEGATIVNA a vzdy sa snazim ludom pomahat..ale nevadi.... a to vie o mne aj moje okolie... nemaj strach.
@zuzi241 plati aj pre teba.
@katrin21 ale chcela si sa pridavat,to viem aj ja.len asi si nepamatas ;) lebo zjavne ani nepamatas,ako si mnohe kocky kritizovala,alebo si zneprijemnovala svojimi dobre myslenymi komentarmi tehotenstvo..ja ti nenadavam,len uz sa neda citat co pises do kelu.tu sa chce niekto motivovat a ty ho uplne demotivujes!zamysli sa nad tym,ako vyznievaju tie tvoje dobre mienene rady
@brblicka88 mia cara Barbora T... , io lo so , chi sei tu.... allora niente di segreto per me....
Non ho assolutamente l´interesse diventare un membro del vostro gruppo .. fattene anche mille... con calma 🙂
ciaoooooo

@xxxxxnnnnn vážená adminka prosím o uzamknutie diskusie ako ste to aj Vy určite všimli tuto už ide o zase niečo iné a nie k téme. Za vybavenie ďakujem.