Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon
Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
@ivanka152 tak som tu fotku nasla... uplne normalna diskusia, kludne to sem mozem okopcit.... ja som akurat napisala ze podla mna to vyzera na dievcatko 🙂 a ty si na to napisala, ze si na videu videla pipika...
a mas dievcatko..
tak nechapem, co je na tom akoze,co ti vadilo.. nevadi... ved v tej teme sme vsetky diskutovali o takych veciach, co kto bude mat, radili sme sa , co kde kto vidi apod... akoze potom nechapem zmysel takych skupin, ak toto je problem.. zase som v soku. neda mi to.. som velmi prekvapena, ze toto niekomu akoze vadilo... ak ano, tak prepac....
pride mi to ako hon na carodejnicu.. toto je fakt " zakerne a zle", taketo komentare, vid foto.. o ci vam ide?
baby, je mi z vas smutno.. co uz...
uz viacej nereagujem.. fakt to nema vyznam, len som chcela vidiet , co som take hrozne napisala... a este som aj mala nakoniec pravdu, lebo sa narodilo dievcatko, ale to je uplne nepodstatne.. aj keby to bol chlapec.....
Podla mna ste zlomyselny vy a je mi to luto, lebo ste uplne vedla... co uz.. stava sa.
@rajna ja mám 176cm a vždy som mala okolo 65kg a vtedy som bola akurát. Teraz po dvoch pôrodoch dvoch kojeniach a polroku cvicenia mám 72kg cítim sa síce dobre, ale brala by som pôvodnú váhu všetkými desiatimi... Tak uvidím čo so mnou spraví tretie bábo... Podľa tvojich fotiek,keby som ťa stretla,povedala by som že si moc vychudnutá...takže objektívne -slon nie si určite...skôr by som ťa nazvala špageta, ale pokiaľ sa necitis vo svojej koži,zacni cvičiť a popracuj na svojom sebavedomí.
Čo to tu zas vzniklo pod príspevkom jednej ženy s komplexom ... :D:D
@katrin21 jasne ja sa nudim a preto nonstop nieco riesim na MK ako ty ze? Sa pozri kolko prispevkov a fotiek tu mam ja a kolko ty ty pani najmudrejsia...
@lubkavargova1 mňam
@andreamikoczi to je nejake meritko, ked ma niekto fotky?? take co nemaju casto ani profilovku,byvaju najhorsie..... schovavat sa za anonymitu a pisat hocico.. na to netreba odvahu.
a mimochodom doteraz ste ani jedna nepochopili, ze ten komentar k tej fotke som myslela v dobrom, ze je skoda, ked sa takto odofotila,lebo inak by lepsie vyznela ta postava.. BOze, co vam vsetkym sedim na kabli?
@monilik ked donesies findzu aj kavej dostanes ku kolacku 🙂 🙂 🙂
@zuzi241 ja uz viem, co myslis... to je ta skupina na FB.. pytala som sa na nu, ked ste ju zalozili, ved to nebolo tajomstvo , ale to je vsetko. aj tak by som tam nechodila, nevidela som zmysel v tom, mat dve rovnake skupiny aj tu aj tam... dvojmo.....
Myslela som, ze riesite este dalsiu na inom fore teraz. preto som stale nechapala, ze kam som akoze chcela ist... no,nechcela veru.......
@lubkavargova1 saliek mám plny kredenc takže ma čakaj 😀
@katrin21 no my vieme o tom ze chcela ale to je jedno... ta skupina je uplne o niecom inom ako tu na MK ;)
ja nezhanam tiez vobec lajky.. absoultne.. to robia len ludia s nizkym sebavedomim vacsinou...a fotky si davam, lebo ja som extrovertny typ cloveka. kazdy sme iny.
@katrin21 bravissima !come dice il mio marito ..ai matti si da sempre ragione 😀 buona vita
@brblicka88 infatti, hai ragione Tu ...
@brblicka88 vies co je zaujimave? ako tvrdis, ze sa kvoli mne vytvorila ina skupina na FB... no, preverila som si data a akosi to nesedi... skupina sa tvorila v novembri a ja som nejake clanky o noseni babatiek apod zacala pisat az asi pred mesiacom ...mozno mesiacom a pol- dvoma, odkedy som mala tu knihu k dispozicii... takze, akosi ti nevychadza,,, a dovtedy som akurat tak riesila SVOJE zle tripple testy, ale to som tam nebola jedina tam a navzajom sme si porovnavali vysledky, co povazuje za uplne normalnu vec.. Zato , ze vy tri ste sa tu nasli a zacali rypat a ze vam nieco vadilo, ze som davala informacie , ktore sa mi dostali pod ruku, tak za to ja nemozem.... nikomu som v zivote nevynadala, ani som nepisala, ze ma niekto jebnute komentare, ako ty, alebo ine baby tu ... Nemozem za to, ze vam nieco vadilo a fakt ako som si presla tu skupinu, ziadne take clanky, co by nasvedcovali tomu, ako niekoho " kritizujem" alebo co, tam nie su... Zaujimave, ze len vam 3 , ci kolko sa vas tu zislo / asi ste sa zvolali na podporu / nieco vadilo... ostatne maminy mi praveze pisali a ziadali ma o pomoc, radu, castokrat aj cez IP... PIsala som bezne veci, neriesila som vtedy prakticky nic , akurat tu genetiku na zaciatku .. to je vsetko...
Do nikoho som sa nenavazala, nikoho som nekritizovala / neviem, naco by som to aj robila/ a vzdy sme normalne diskutovali o beznych veciach.
Kazdopadne clovek nikdy nevyhovie vsetkym, to je jasne. Ale vyprosim si, aby ste tu prezentovali mna , ako nejaku sibnutu doru, ktora nevie napocitat do 5 a napriek tomu mudruje... a este je aj " zakerna a zla"..
Nechapem, co tym sledujete , ale je to cele strasne nafuknuta vymyslena bublina.
hough.
@katrin21 moja zlata katarina f. Mas uplnu pravdu ty nikoho neurazas ani nekritizijues..vobec si v tomto prispevku nenapisala jednej chudnucej mamicke ze sa hrozne tvari ma hroznu postavu a nech sa odfoti nejak normalne atd..no proste uplne si ju znicila ale chapem to si nebola ty ...to to tvoje druhe ja ..ta bosorka co lieta nad nami a vidi veci co my nechapame ...neboj raz,mozno az v druhom zivote, ale predsa len sa konecne uvedomis ... ja ti zelam ze to bude co najskor
@brblicka88 😀
@katrin21 teba keby sa niekto pytal ci jej svedci bluzka tak ju dojebes za suknu, topanky, spiralu, ruz a skratka cela zla by bola
@brblicka88 ja som vysvetlila, preco a co som jej napisala a ocenila som , ako schudla. TO ako si si to ty prekrutila , je tvoja vec.. A ze vies googlit? co na tom? mam padnut na zadok z toho? ale mala som radsej poziadat teba, aby si jej dala par modelkovskych rad... mozno teba take slova znicia, namiesto toho, aby ta niekam posunuli,ale to uz nie je moj problem..
@jana290585 jeeej, dalsia zo svorky prisla. vidim, ze diskusia vam funguje , tak sup, rypni si aj ty . vidim, ze vas to zacina bavit... aspon sa nenudite.
Jasne, ja to bezne robim, to je moje hobby, od rana do vecera hladam nieco take, aby som mohla napisat...
si normalna?
vy ste normalne fakt typicke zakern"konikovske sliepky"..pardo za vyraz, ale iny ma nenapadol . ukazali ste sa teraz strasne.. uz mi je to jedno, vy si aj tak vsetko prekrutite podla seba.
vyzivate sa , ked sa mozete niekde hadat... skvela vlastnost, taka konikovska.....
ze vas to bavi.. uroven MŠ
@katrin21 Prave vdaka tomu ze nie sme konikovske sliepky tak mame diskusiu aj bez teba 😉 ale na tvoje komenty sa reagovat neda aj keb y sme chceli .
A normalne sme myslim my, nie ty.
My si deti pomenujeme podla toho ako chceme, aj sme si ich dvihli ako chceme aj im dovolime kakat kedy chcu oni 🙂
Prijemny dlhy vecer ti prajem, verim ze este ubehne vela hodin kym dopises komentare do vsetkych rozbehnutych diskusii ;)
@brblicka88
@jana290585
tá fotka schudnutej mamičky sa tu pretriasala pár strán dozadu a kopa žien mala taký istý názor ako @katrin21 Myslím, že každý si tu môže povedať svoj názor, pokiaľ ho povie slušne, bez urážok. Keď tu niekto vycapí svoju fotku, nuž musí počítať aj s tým, že nie každý bude nadšene tlieskať. Tu nešlo o riešenie chudnutia, ale o vkusnosť jednej foto...
@jana290585 si normalna? ja nedovolim dietatu kakat kedy chce apod.. ???? co to tu spietas ! aj meno som si dala take, ake chcem......a ake nam vyhovuje.... a ze sme sa riadili tak trochu aj numerologiou pri tom ? no a co! hlavne sa nam ale muselo pacit..to je kazdeho vec, co si spravi...... kazdy nech si veri comu chce, co vas do toho?
vy ste fakt pošahane.. vy by ste mali zacat pisat SCi FI, lebo fabulovanie vam ide perfektne.... budete mat bestseller.
KOncim s vami, mozete ma oznacovat kolko chcete, nebudem viac reagovat na vas, je to primitivne , cela tato komunikacia, ze som sa vobec s vami zahadzovala, vam nieco vysvetlit? nemozne... ani sa necudujem, ze mate svoju skupinku, lebo v normalnom svete ste mimo.... majte sa.
@brblicka88 este ze sme mimo 😅

@xxxxxnnnnn takže už konajte prosím vás lebo to sa už nedá takto furt príde nijaká najmúdrejšia ktorá sa neznestí do kože a začína do každej. Prosíme o uzamknutie