Mám 175 cm a 76 kg. Je to veľa?
Kedze sa tu dnes s tymito temami roztrhlo vrece, zacala som tak rozmyslat, je podla vas pri vyske 175cm 76kg uz velmi vela?
Viem ze muzovi sa uz nepacim, furt do mna len husti ze mam zacat cvicit, pri tom vie velmi dobre ze mam problemy zo stitnou zlazou, hormonmi, vidi ze sa ani neprejedam. Od zaciatku vztahu som pribrala za 3 roky 14kg. Myslite ze to niekedy pochopi?
ci to pochopi? rozpravali ste sa o tom? stitna zlaza je jedna vec, ale ak mas spravne nastavenu liecbu, tak potom vaha nejde viac hore a schudnut je otazka tvojej vole. ty sa ako s tymi kilami citis? ked na seba pozries, si spokojna alebo aj ty citis, ze par kil by bolo fajn zhodit? pre chlapa to nerob, motivacia je najsilnejsia ked vychadza priamo z nas a je hlbsia ako “vyhoviet muzovi”. co citam, tak je v kurze vychudnutost, co podaktore pisu ako dobra vaha pri tych vyskach tak len pozeram…ja mam menej, 171cm, ale v uplne chudom obdobi, ze vsetko na mne vyselo, som mala 52kg. dnes mam cca 57 a citim sa dobre, cvicim, takze mam aj pevnejsie telo a svaly
Ja mám 180 cm a takúto váhu som mala možno niekedy na strednej a hej, bolo to veľa ak na moju výšku. Rozkladá sa mi to presne tak ako tebe a necítila som sa dobre. Na výške som potom mala tých 72 kg a to už bolo lepšie, ale stále nič moc. Teraz mám 67-68 a konečne sa cítim dobre váhovo, ale aj tak by som chcela hlavne spevniť a ešte trochu schudnúť by bolo v pohode podľa mňa. Akože ak to je fakt kvôli štítnej, tak je to od chlapa dosť necitlivé, mohol radšej navrhnúť, aby ste začali robiť nejaký šport alebo ti navariť zdravý obed. Kvôli chlapovi by som určite nechudla, jedine kvôli sebe, aby som sa cítila dobre a bola zdravšia.
Ty musis vediet. A hlavne to ako sa citis s tymto telom.
Ja mam 178 a momentalne 66 kg. Chcem dat 1-2kg dole. Alebo aspon si to takto udrzat.
Mam 176cm.ked som mala 20r vážila som 60kg.vsetci ze preboha aká som vychudnutá, bola som fakt kosť a koža. Ešte aj chlapi mi to hovorili. Teraz mam 75kg.necitim sa vôbec tlstá ale za mňa tých 68-72kg by bol pri našej výške ideál. Snažím sa trosku schudnúť (upravený jedálniček, 3-4x do týždňa chodím behať) ale nejako sa nedarí. Snažím sa ale kôli sebe(obtiahnute veci nech bruško po pôrodoch netrci, či boky) Manžel ani slovo a to si ma bral s 65kg. Páčim sa mu aká som.
Noo a v neposlednom rade treba podotknúť, ze je úplne jedno kolo kg máš!! Celé je to o vyžarovani, upravenosti, sebavedomí a spokojnosti so sebou a svojim životom. Považujem sa za veľmi peknú ženu aj s touto váhou kde všetci pisu, ze áno je to veľa!! Komplimentov dostávam mnoho a pravidelne nielen od mužov ale aj od žien, ako super vyzerám. To mam tesne pred 40. Minule dokonca neznáma žena na ulici v meste (mladá 25-30r) mi dala spontánne kompliment, keď išla okolo. ☺️
Ja mam 174cm a ked som otehotnela (8r dozadu) mala som 57kg a ked sa spatne pozeram na fotky, tak som bola ozaj moc chuda...aj mi to kazdy hovoril. Teraz mám 64kg a som celkom spokojna...len by som potrebovala trosicku zhodit z brucha a aj zo zadku a spevniť. Ono vseobecne velmi na tej vahe nezalezi, lebo kazdy vyzera inak pri tej istej vahe a vyske. Ja osobne si neviem predstavit, ze by som mala tvoju vahu. To by bolo na mna velmi vela. Zalezi vsak od kazdeho, ako to vnima. Ja akoze aj chapem tvojho muza, ze ma nejake poznamky, lebo 3roky nie je dlha doba a pribrala si dost, aj ked mas problemy so stitnou zlazou, ty sama musis vediet, ci to je naozaj sposobene len nou. Ja ti hlavne zelam, aby si sa citila ty dobre a bola si spokojna sama so sebou 🙂
A ešte dodám ze minule som bola na Slovensku na jednej akcii. Ženské 20-40r postavicky ako lusk. Ale neupravené, škarede, zamračené. No co im pomôže ta ich super ideálna postava, keď si nevedia ani obočie upraviť ci vlasy pekne nastylovat?? Ci pekne sa obliecť? Nehovoriac o nechtoch?!
kazda z nas je ina. Niektora ma 70 kil a peknu postavu, ina pri rovnakej vahe a vyske nemusi mat peknu postavu. Ja mam 170/50, ale zas ziadne prsia a dost velke brucho🙂. Pred tehotenstvami som mala dokonca obdobie, ked som mala 45 kil.
@janinka007 paradne vyzeras! 🙂 toto je podla mna dokaz, ze je jedno, kolko kil mas, na kazdom kila vyzeraju inal

Pre kazdeho je vyska vahy ina, za mna je to extremna vaha na taku vysku je ideal 60 kilo, ja mam 177 a 59 kilo a teda, ked mam 58 som za mna ideal, a preco necvicis ja pri dvoch detoch doma makam na trampoline 2 krat do tyzdna treba sa trosku aj o seba starat