Mám ešte chudnúť alebo stačí spevniť?
Ahojte, mam 168 cm a 60-62 kg, podla cyklu a pod. Schudla som zo 70 kg a neviem, ci mam este chudnut alebo bude uz stacit iba spevnit, co je tiez v procese riesenia. Len ci si mam vahu skor strazit alebo mam byt stale v deficite 🫤 chcem aby to proste vyzeralo dobre 😅... Dakujem za vase nazory.

@libusak tipujem, že ty máš tak 85 kíl a vybíjaš si svoju frustráciu na autorke 😉
@petracandle mne skôr príde, že jediná, kto tu má frustráciu a potrebu reagovať na každú, ktorá nezdieľa rovnaký názor, si ty. Autorka sa spýtala a asi ani sama (narozdiel od teba) nečakala, že tu bude mať samé chvály a ódy na jej postavu. Keďže sa sem rozhodla napísať, asi ani sama nie je so svojou postavou úplne spokojná. Tebe sa páčia krivky, iným sa páčia štíhlejšie postavy. Mne napríklad tiež, to ale neznamená, že autorka nemá peknú postavu, len ja by som sa na jej mieste asi tiež snažila dať ešte pár kíl dole. Nie 10, ale možno 5. Píšem asi, lebo mám úplne iný typ postavy ako ona a pri rovnakej výške a váhe som vyzerala úplne inak (zle). Tak si neviem celkom predstaviť ako by vypadala s cca 57 kg. A nie, každá žena nemusí byť anorekticka, každá nech váži toľko kíl, pri koľkých sa cíti dobre a je so sebou spokojná. A nemáš pravdu ani v tom, že za takou postavou sa obzrie každý muž. Niektorým sa totiž páčia štíhlejšie a niektorým plnšie postavy ako má autorka. A tak je to v poriadku.
@kristiii zlatíčko, ja som so sebou spokojná, ďakujem za starosť 😉
Mňa len fascinuje, aké sú ženy neskutočne kritické na iné ženy 😃 zato chlap nepohrdne žiadnou postavou, ktorá nie je vyslovene obézna
@petracandle tak ty si mala starosť o libusak a jej postavu a ja zas o teba 😉
Prečo by sme boli kritické na iné ženy? Autorka sem sama pridala foto a spýtala sa na názor, tak jej každá napísala ako to vidí, resp. ako by sa s takou postavou ona sama cítila. Či by bola spokojná alebo nie. To nie je žiadna kritika, ale odpoveď na vyžiadanú otázku.

Ja by som asi este kusok pochudla. Ale to je moj nazor. Ak sa citis robre, tak uz netreba