Máte niekto skúsenosť s jedálničkami Ivany Máhelovej?
Máte niekto reálnu skúsenosť? Ste spokojný? 80 eur na mesiac sa mi zdá veľa. Viem, že sú tu diskusie, ale všetky stare
Mam a schudla som 6kg za mesiac...jedla velmi chutne, rychlo pripravene..
@macik34 nie, nebola, jedla som 5x do dňa, keď bolo málo, mala som ešte 6. jedlo (druhú večeru), ale tú som teda nepotrebovala... mne zostavila jedálniček tak, aby som nemusela variť každý deň, ale každý druhý... dá sa s ňou úplne v pohode dohodnúť..ale tak jedlá do 30 min hotové, takže aj pri deťoch nebol problém navariť... a áno, keď som si za to zaplatila, tak tých 30 dní som poctivo držala bez prehreškov..
ona dost odporuca zo svojej stranky ako aj z kniziek, ale na druhej strane jedalnicek je na mieru, a odpoveda na mail, ked nieco potrebujes vediet...
https://www.mizulifestyle.sk/ dievcata, staci sa prihlasit a v sekcii FREE m mate k dispozicii aj material na stiahnutie zadarmo, je tam vyzivovnik, kde su priamo zdrave potraviny, z ktorych si viete vyskladat nakupny zoznam, rozdelene do zakladnych skupin - bielkoviny, sacharidy a tuky. takze si len kombinujet. okrem toho su tam aj rozne tipy a napady, 30 dnova vyzva, velmi postupna, ziadna agresivny, krok za krokom ako menit svoj zivot k zdravsiemu
@ludka111 väčšiu časť treba vážiť...ako zemiaky, cestoviny, ryžu a všetky tieto prílohy..jogurt do kaše...zelenina bola neobmedzene, ovocie bolo na ks (napr. 1 banán, 2 jablká..), aj pečivo bolo na ks...rôzne semienka boli na počet lyžičiek...
Ale časom som už aj vedela odhadnúť, že napr. 2,5PL bolo cca 70g jogurtu.. alebo že 2 zemiaky určitej veľkosti je cca toľko g, koľko mám určené...takže už potom som veľa vecí nevážila.. nebolo to tak striktné ako je pri kalorických tabuľkách...
Dobrý deň prosím vás ako ste si zostavili jedálniček z kníh sami? Resp. koľko by sme cca kcal mali prijať na raňajky, obed, večere. Môj príjem kcal na chudnutie je 1550
https://www.mizulifestyle.sk/ dievcata, staci sa prihlasit a v sekcii FREE m mate k dispozicii aj material na stiahnutie zadarmo, je tam vyzivovnik, kde su priamo zdrave potraviny, z ktorych si viete vyskladat nakupny zoznam, rozdelene do zakladnych skupin - bielkoviny, sacharidy a tuky. takze si len kombinujet. okrem toho su tam aj rozne tipy a napady, 30 dnova vyzva, velmi postupna, ziadna agresivny, krok za krokom ako menit svoj zivot k zdravsiemu
@siu7 a kde je ta sekcia Free? Ja ju tam nevidím

mam skusenost, ale tiez spred par rokov. jedalnicek bol fajn, schudla som za mesiac asi 4-5 kg. recepty si vies pozriet na nete. pripadne si mozes kupit jej knizky a varit podla nich, su tam aj jedalnicky.