icon

Má niekto skúsenosti s meningeómom?

25. aug 2026

Ma.s tým niekto skusenosti, dnes mi ho diagnostikovali a mam dosť mam ho na vrchu na mozgovych obaloch, je malicky 6mm. Citam na neteae chcem realne skusenosti.

lienocka2808
Včera o 09:11

@anonym_autor je to nezhubný nádor. Mal ho môj otec. Po operácii normálne fungoval. Myslím, že nebola potrebná žiadna liečba, on ho mal však veľký ako pomaranč. Neviem, či 6mm operujú. Indikovali vám operáciu, alebo máte iba pozorovanie? Ako vedia, že je to meningeóm, bez vykonania biopsie?

autor
Včera o 09:12
@lienocka2808

@anonym_autor je to nezhubný nádor. Mal ho môj otec. Po operácii normálne fungoval. Myslím, že nebola potrebná žiadna liečba, on ho mal však veľký ako pomaranč. Neviem, či 6mm operujú. Indikovali vám operáciu, alebo máte iba pozorovanie? Ako vedia, že je to meningeóm, bez vykonania biopsie?

@lienocka2808 tak mam napísané v správe,cakam na neurologa, a ocko s tým žije v pohode?

lienocka2808
Včera o 10:24
@anonym_autor

@lienocka2808 tak mam napísané v správe,cakam na neurologa, a ocko s tým žije v pohode?

@anonym_autor jemu to diagnostikovali v r. 2004 zomrel v roku 2008 na niečo úplne iné

autor
Včera o 10:35
@lienocka2808

@anonym_autor jemu to diagnostikovali v r. 2004 zomrel v roku 2008 na niečo úplne iné

@lienocka2808 aha tak to mi je luto, a robili mu biopsiu ci hneď mu povedali nezhubny,lebo čítam ze mozu byt aj zhubné.prepac ze otravujem ale som v soku