Máte skúsenosť s Acai Power?
Mam na plane si to objednat, predtym chcem ale pocut aj nazory tych co to vyskusali.
Ranking tabliet na chudnutie http://tabletkynachudnutie4u.sk/ranking-tablety/
Dnes som si dal tu namahu preverit acaipower.net ktory ponukaju tieto produkty o ktorych a na ktore sa pytate. Mnoho ludi, v nadeji ze schudnu, sa ani nesnazi zistit ci informacie uvedene na stranke su pravdive alebo nie. :D
Acaico ako take je ok i ked nema az taky vplyv na chudnutie ako pohyb a ine obmedzenia.
Co je ale dolezite!!!!
Ako to tu niekto uz spomenul, cele je to len o marketingovych trikoch a vytiahnuti penazi z nestastnych ludi!!!!
Totiz neexistuje ziaden Mark Evans a John Meyer reps. existuje John Meyer ale je to hudobnik a nie nejaky expert na chudnutie :D Rovnako neexistuje ani nikdy nebol ziaden Genetics Turn Galavecer. Ti sikovnejsie si to urcite vygooglili sami. Ti menejsikovny si to vygooglite...
Tu je odhalenie diety Acai Power v anglictine 🙂
http://www.powersupplements.com/blog/656/disgus...
Vysledky pre Genetics Turn Gala:
https://www.google.sk/search?q=Genetics+Turn&ie...
Ak si niekto mysli ze schudne bez pohybu resp. cvicenia tak je na velkom omyle 😀 😀 😀 😀 😀
@ametyste dievcata, je to len dalsi obchodny tah,, zazracna tabletka neexistuje. Ale na podporu uvediem toto. Moju kamosku svoja vaha tak nastvala,ze sa dala na plovicnu davku stravy. To znamena jedla z maleho taniera a za par mesiacov som ju nemohla spoznat. Nic nejde rychlo. Neznamena ze zjem tabletku a na druhy den mam kilo dolu.. logicky rozumne, ved to tak nikdy nemoze byt . Takze ak pojdes na obed urobi si stredom taniera ciaru a zjedz len polku.. tak ako to robila ona, potom presla na maly tanier. Par dni budes bojovat, ale keby si bola hladna napi sa vody a potom to uz pojde super.. a vaha tiez. Drzim palce. Diety su na nic a Acai tiez
Dá sa schudnúť aj bez pohybu, mám to odskúšané na vlastnej koži, 80% je strava!!!
@tajomnicka nevrátia Ti peniaze, ja som im písala po mesiaci email, nereagovali vôbec, tak som im po dvoch týždnoch písala ešte raz..... dodnes som nedostala reakciu a preto uvažujem, či to nechať tak, alebo zverejniť to do médií....
s acai nie ale toto si prečítaj 🙂
http://www.zdravie-aloe.sk/blog/schudni-zbav-sa...
@dzipsi ale nezabudni vela piť,vodu nie ochutené...ja akurát dokončujem prvu várku...mala som dosť problematické obdobie... ale lepšie spávam,možem spať aj na chrbte/čo som nemohla min.25rokov kvoli bolestiam/...rifle už nemám na stehnáh nabombované,brucho je menšie a ešte 2 dávky a michelinka na drieku tiež pojde preč...ja to vždy beriem 3 mesiace a potom si dám pauzu...začnem ked ma zas chytí chrbtica to je tak cca rok.Držím ti palce...hlavne ber život pozitívne...
ahojte.prave som objavila stranku kde ponukaju acai power.zaujimalo by ma ake mate skusenosti ale s originalnym vyrobkim lebo pisu ze je vela podobnych ale lacnych a ze nemaju skoro ziadne ucinky.mate niekto skusenost?tento original ma stat cca 37euro za 30tabliet cize na mesiac.budem vam vdacna ak sa ozvete
mne najviac pomohol Lean pred jedlom mám 10kil dole
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/uprava-hmotnosti/
Položka Kód - Sku Množstvo Medzisúčet
ACAI 100 mg 100 kapsúl Acai01 1 12,90 €
Medzisúčet 12,90 €
Poštovné a balné 2,90 €
Celkový súčet 15,80 €
to,je rozdiel v cene?rozkutrala som sa troska
eShopu Zdravím k Úspechu
neobjednavaj si to, som uz bola zufala, ze sa mi zrazu zastavil metabolizmus a pri dvoch malych detoch som prestala mat cas chodit cvicit, ci si kontrolovat stravu tak som siahla po niecom inom. Neverim takymto produktom, ale aj napriek tomu som sa zlakala a teraz som zvedava ako idem vybavit vratenie penazi. 69 euro je v dnesnej dobe dost. Tablety som brala poctivo. Vybrala som jeden a pol balenia a nic. Absolutne ziadna zmena. Takze nekupuj, radsej si uprav jedalnicek a sem tam behni do posilky alebo skus iny sport. Su to vsetko bludy, to co clovek nevydrie tak nic neprinesie zazraky. Takze stara dobra metoda u mna znovu vyhrala. Strava a fitko od 01. deti strazi manzel 🙂
acai je jeden podvod , ako sú všetky prípravky na chudnutie. Neschudla som po využívaní celej dávky ani gram.
@tajomnicka kde ste si kupovali accai beryy na akej stránke ? 🙂 ak sa môžem opýtat 🙂
Magda 15.
Je to super prípravok .Celkom to dobre ide dole, iba musíš kúpiť ten správny výrobok, lebo je veľa špekulantov, ktorí vedia Ti predať napodobeniny. Hlavne prestaneš mať chuť na sladké a nepociťuješ hlad ako predtým.
po uzivani Acai Power som za dva tyzdne pribrala 2,5kg. Moja matka za dva tyzdne 2kg. Uzasny vynalez naozaj ako osklbat ludi. 😠 😠 😠
aa ak sa smiem opýtať tak kolko balení potrebujem aby to malo niejaký efekt alebo respektíve kolko mesiacov musím brať acai- berry aby to pomohlo ?
lula463@azet.sk
Tak ja som vybrala celu skatulku liekov acaipower bolo tam 30 kapsuli a co poviem? Neschudla som ani gram. Mala som rozhadzany tlak, a povedala som ze uz nikdy ziadne lieky na chudnutie. Neverim Len ma to stve, ze zaruka vratenia financnych prostriedkov je v cude. Kazd ypoviem, ze raklamovat tam, tam je aj na to reklamacny papier ale neviem to najst. Moja skoda. Tak to je moja skusenost.
Acai power predam 2 balenia po 30 tabliet dostala som ich, zial nemozem ich uzivat. Cena je 30 eur. 0908 144 671, tutka@centrum.sk
Kapsule Acai power sú absolútne neúčinné a sú to zbytočne vyhodené peniaze. V reklame sa píše že netreba nič robiť, zdravo sa stravovať a schudnete bez cvičenia....to je blbosť a je to klamstvo. Ja to užívam vyše mesiace a neschudol som ani deka a pritom sa stravujem zdravo a mám aj dostatočný pohyb zabezpečený. Takže je to reklamný ťah a vyťahovanie peňazí od ľudí...neverte reklame "Acai Power" - je to klamstvo!!!
Po Dvoch mesiacoch ani deko dole......zatial...
totálna kravina, ani kilo a ešte ani adresa na vrátenie nie je známa čo sa týka acai power
Toto som citala--->Nečakajte od Acai zázraky na počkanie, ani nemožné do troch dní. Acai nie je všeliek a pokiaľ máte veľmi nezdravé stravovacie návyky, bez vášho aspoň minimálneho pričinenia vám schudnúť nepomôže. Pokiaľ budete o polnoci vyjedať chladničku a potom si dáte Acai, beriete ho zbytočne. Stačí ale, aby sa vaše stravovacie návyky znormalizovali. Ak k tomu začnete aspoň trocha cvičiť, výsledky sa dostavia ešte oveľa skôr. Acai Berry vám pomôže zrýchliť metabolizmus a z jedla, ktoré prijmete vylúčite viac tukov, ktoré by sa vám inak veselo ukladali do podkožia. Chapete?

ahojte...ja som si kupila acai power.. uzivala mesiac a ani gram som neschudla skor naopak. Takze moje skusenosti pozitivne nie su...