icon

Máte skúsenosť s doplnkami na chudnutie pri bolestiach chrbta?

31. jan 2025

Zdravim. Síce už teraz viem že ma tu 99%z vás ukrizuje ale ..... Ako každý človek, aj ja som si dala od nového roka predsavzatie. A síce schudnúť. Vysadila som sladké, pečivo a snažím sa jesť menej a zdravšie. Za mesiac -5kg . Aktivita? Dve malé deti;čiže pohybu celkom dosť. Snažila som sa aj cvičiť,no bolo to dosť ťažké a nepohodlné,keďže mám už asi 6 rokov poškodenú krížovú čas chrbtice. A pravdu povediac,večer keď dávam deti do postieľok,tak som rada že má nesekne. Tak sa chcem spýtať, či má niekto nejakú dobrú reálnu skúsenosť s doplnkami na chudnutie ktoré tomu všetkému trošku vedia ešte pomôcť. Za každú radu vopred ďakujem 🙂

januska12323
31. jan 2025

5 kíl za mesiac je viac ako dosť, koľko by si chcela schudnúť za mesiac? 0,5kg za týždeň je odporúčané tak aby ti váha aj ostala dole, rob čo robíš doteraz a nepotrebuješ žiadne doplnky.

malinka03
31. jan 2025

Ja som teraz za poslednych 10 dni schudla 3 a pol kila bez cvicenia.Uzivam Ozempic.

buberova
31. jan 2025

@malinka03 je to vtip či naozaj?

adulka07
31. jan 2025

Ozempic je na predpis a nemyslím si ,že je to zdravá forma chudnutia...

malinka03
31. jan 2025

@buberova .Ano je to naozaj

malinka03
31. jan 2025

Ved ja to mam na predpis od doktora.

malinka03
31. jan 2025

Ja by som ti poradila liecive meditacie a terapiu telovymi svieckami.

autor
31. jan 2025

@januska12323 no mala som 95 teraz mám 90 . Podľa mňa to išlo dole tým že som úplne obmedzila pečivo, čo som nedávala každé raňajky, oveľa viac vody pijem, menšie porcie a viac zeleniny. A večer ak mám chuť na sladké tak si dám ovocie

lujza123
31. jan 2025

Na chrbát jedine cvičenie, vhodne cvičenie - pilates, SM systém, plávanie … tých 20 minút denne si nájdeš a víkend odovzdaj potomkov mužovi a chod plávať aspoň hodinu … Ak ti je 20 min príliš začni s 10 min, cielene cviky na chrbát, pilates si stiahni appku každý deň ti ukáže nejaké cviky

To je úplne jedine co naozaj pomáha, ak mas nadvahu, necvičíš a ešte si to aj zhoršujes dvihanim detí ten chrbát ta veľmi rýchlo dobehne

Kašli na doplnky, také neexistujú. 5 kg za mesiac je super, nemáš sa kam ponáhľať, ide to dobre. Len to cvičenie pridaj, nie koli chudnutiu ale koli chrbtu, nemusíš to hrotit každý deň čosi

Prosimta hlavne necvic ziadne Hiit ani workouty, jasne ze je to nepohodlne a hlavne škodlivé pre ľudí co majú chrbát v pr*eli. A peniaze za nefungujúce prášky radšej investuj inde. Je to placebo všetko

miruska20
7. feb 2025

@malinka03 len ten nezískam len tak to je na cukrovku