Máte skúsenosť s trénerom P. Palenčárom?
Maže osobnú skúsenosť P.Palenčár tréner je na FB a IG ? Lebo výsledky má dobre len či aj reálne
@1angelika tak ale nejak sa nikto neozyva 🙂 na fb a IG pripne len fotky kde sa tých dotyčných nedá nič spýtať 🫣
@katarina789 tak potom skuste radsej napr ssspolu sme silnejsi, alebo jozef pacovsky.klienti majh super vysledky a foto realne, plus mozte aj komentovat a spytat sa;) teda ak hladate niekoho na jedalnicek, ale asi aj cviky poradia.
@1angelika tak skúste nap ako sa vám darí či to ozaj funguje 😍
@katarina789 zatiaľ prešli len 2 týždne tak ešte sa nevážime, neneriam 🙂
@1angelika dobrý večer, schudli ste? 🙂
@slecnazkosic áno schudla som koľko som potrebovala
@1angelika a po vysadení diéty nepribrali ste?
@slecnazkosic to nie je diéta ale spôsob stravovania na ktorý si treba zvyknúť. Kto sa vráti do starých koľají priberie naspäť na 100%
@katarina789 mám reálnu skúsenosť a nikdy viac.
@perthes prečo?
@slecnazkosic ja hovorím čisto za seba
Lebo keď vidím tie príbehy čo dáva, tak som asi jediná ktorá má opačný názor. Tie ženy ho chvália do nebesie, ale ja som a tým.nebola spokojná..
Ahojte. Mam skusenost, nie dobru. Velke nevydrzatelne bolesti po ketodiete. Skoncila som na gastre problemy so zaludkom a pankreasom. Spustacom bola ketodieta. Nie je to pre kazdeho hoci kazdemu dava rovnaku dietu - zeny maju rovnaku a chlapi rovnaku. Komunikuje s tebou pocas celej diety. Lekari len krutia hlavou, ze dokedy si nedame povedat a naletime marketingovym tahom. Predava aj jedlo a ta dieta je vlastne reklama na jeho menu, ktore Vam nuka na cely den..najskor zarobi na materialoch, ktore ani nezmeni a dava kazdemu rovnake ...jeho sikovnost nasa hlupost...potom predava jedlo. Nie je to o diete je to o drzani prerusovaneho postu a postacia ti kaloricke tabulky... priberies spat pokial nebudes navzdy dodrziavat jedalnicek alebo sa k nemu pokazde vracat ale to uz nebudes chciet... u mna a kamaratky, ktora tiez zakupila kedze podpisete zmluvu o mlcanlivosti a nemozete nic sirit lebo Vas premelie potom vo svojej skupine na fb ako najvacsiu spinu a bude Vas menovat urobil tak s mnohymi zenami tak ich strapnil... je to jeho sikovnost ze tymto jednym materialom prerazil no je az smiesne... ze to nemozete zdielat pritom to vlastni cely vychod. Bez cvicenia nenabudnete svalovu hmotu a to schudnutie co dosiahnete nejedenim lebo je to o tom ze dojde k tomu ze jete iba raz na den, nie je trvale. A je jasne ze ked nejete tak chudnete ...no podla neho jete ale telo chudak cely cas vyhladovane caka kym "naraz zozeriete" celu davku.Drzim prsty verim, ze schudnete ci s Petrom alebo bez...
@barbyebye ahoj, napísala si to perfektne a pravdivo. Ja patrím tiež k tým naivným hlupanan ktoré sa nechali ním zlákať a jemu cinklo na účet 400€. Pekne na nás zarába, na našej hlúposti a každému preposiela to isté. Ja som mu v polovicke premeny napísala že končím, je to čistý blud.
@1angelika dobrý, dobre som pochopila? schudli ste bsz ketózy, tým že sa stravujete 16/8? Ďakujem
@perthes prečo 400€? najlacnejšia služba 80€ stojí
@slecnazkosic nie len tým ale aj sledovaním kalorickú h tabuliek
Cca
@slecnazkosic áno, ale ja som bola taká hlúpa, že som mu má to všetko skočila aj s navyjskom. Zaplatila som si,e mi ja,sú deň písal svoje ujoviny. Ani nech em na to myslieť a ľutujem tie ženy ďalšie ktoré obalamuti a. On riadne vymyva mozgy
@slecnazkosic áno tak som schudla. .oka mamka má 69 a schudla na 16/8 12 kíl a drží sa
@slecnazkosic ano no stacia iba kaloricke tabulky a nastavit si 1400 kcal ... v kalorickych tabulkach Vam vypocita kolko kcal mate zjest na den no on proste stanovil 1400? Schudla som aj vdaka jeho diete (vela vela vajec a ketozu ani nespominam) no aj poskodila si svoje zdravie...Pre vsetky zeny stanovena jedna hodnota ...zena 155 cm aj 175 cm a jedia rovnako? Lekarske vyjadrenia a otazky dehonestuje nakoniec ma iba on pravdu...
@katarina789 Áno aj ja som cez neho "chudla" Mne to nevyhovovalo. Človek schudne, Ale taky prijem bielkovin mne to nerobila dobre. Hned po par dnoch som zacala hnackovat , v rezime 20//4 co zjedla aj vyvratila. Samozrejme keď som mu to napísala to není z toho. Nie nič iné nejem len vajce a údeniny, ale nebolo z toho. Môj menštruačný cyklus 14dnovi opäť nie není mozne následok toho. Gól bol pre mňa to, že po 2 mesiacoch som program ukončila, keďže človek tam podpisuje zmluvu tak ja som zaplatila aj 3 mesiac, popravde nechcelo sa mi snim natahovat ja som tie peniaze videla aj uvidim, ale už nedostala všetky informácie + jedálniček za celý program a udrziavanie po programe. Takže ja som zaplatila všetko on už nemusel poskytnúť informácie do konca programu.
Keďže pan ma očividne problém prijať kritiku a všetci čo si dovolíme napísať negatívnu recenziu sme zly, lebo sme si dovolili sa inak vyjadriť na jeho program ako ho vychvalit.
Nie na každého je na to vstavaný, a každému to vyhovuje. Poznám ľudí z môjho okolia pani problém s obličkami, kŕče a podobne, len málokto sa mu to odváži napisat, alebo pre pokoj mu radšej nepíše.
Do konca života sa nedá fungovať na fastingu a samozrejme človek ak prida niečo navyše okrem toho co jedol za 3 mesiace priberie.
Takže za mňa tento program nie!
@perthes nepovedala by som, že zdierac každá vstupuje do programu dobrovoľne. Mne išlo len o ten princíp proste nevyhovovalo mi to, nevedela som sa stravovať tie práškové kase a dookola variť stravu z "10" surovín. Ide len o to, že ak mu to človek napise prijmem to s pokorou a nezaspamujem si celý profil ako ho každý ohovára, ako sme preafektovame a podobne..
Ženy krásne schudli bodaj by nie, ale fungovať dO konca života na 1400 kalórií nebude nikto.
@bubli1989 je zdierac a za tým si stojím. Každému posiela to isté, poznám x žien ktoré dostávali tie isté správy
.pre neho sú tí ľudia zdroj príjmu a neprijme kritiku. Je to o hladovani a v tom.peopade schudne každý. Od zdravej výživy je to ja hony vzdialené a tí ľudia keď sa pozriem na tie fotky mi pripadajú ako bez života. Tie jeho príspevky na FB. "Priidaj sa, načo čakáš schudnes bez cvičenia..presne toto chcú počuť ktorym sa nedari schudnúť. A už vás má, dostal vás a víno 400€ na účet a pošlem to isté čo som poslal kaDemu pred tým...zobuďte sa ľudia..dostane sa vám do hlavy a by ho nasledujete ako zmagoreni