icon

Máte skúsenosti s 28-dňovou výzvou od Barbary Svěženy?

28. okt 2023

Ahojte, máte niektorá skusenosť s týmto programom. Prosím o recenzie. Ďakujem.

cecilia29
•
28. okt 2023

Pripnem sa

feeewa
•
28. okt 2023

Baby ja nemam, ale riesili to v jej skupine na fb…

https://m.facebook.com/groups/356064902506824/?...

Pozrite

autor
•
4. nov 2023

Výzva začína už v pondelok. Stále žiadne recenzie?

suezana
•
5. nov 2023

Ja som v ňom bola, mne to nepomohlo, hoc sa mi to celkom páčilo.... Aj som si myslela, že som to pochopila, že to bude ok, ale .... Zas a znova som v tom kolotoči chudnutia a priberania 🙈

autor
•
5. nov 2023

@suezana už som sa prihlásila 🙈

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
suezana
•
6. nov 2023

Ver, že to môže byť tvoja cesta, nikdy nevieš, ja verím, že jej slová majú veľký zmysel. Tebe môže úplne zmeniť život. Daj do toho všetko a napíš , som zvedavá, čo povieš 😘😘

autor
•
6. nov 2023

@suezana určite idem do toho s nasadením. Ja som už v cykle chudnutia a priberania asi 20 rokov. Naposledy som držala kalorické tabuľky takmer rok a zhodila 25 kg. Ale po tehotenstve som opäť všetko nabrala späť. Som už zo seba zúfalá a unavená. Toto je asi moja posledná šanca pochopiť o čo to tu u mňa vlastne ide.

feeewa
•
6. nov 2023

Aj ja som sa prihlasila a tiez som v kolotoci chudnutia/priberania uz roky… ako keby si opisala moje pocity… tak nam drzim palce teda 😊

avonladyba
•
6. nov 2023

@feeewa no baby rovnako to mám 20 rokov chudnem 😢 schudnem, držím 2 roky, priberiem 😢 nonstop mám cykly 2-3 ročne a váha v rozmedzí 30 kíl.

autor
•
6. nov 2023

@feeewa @avonladyba ❤️ tak držím nám palce teda. Ja už som taká polorezignovaná celá z toho. Nie je normálne mať raz 90, raz 60. To moje telo musí byť z toho mimo. A o psychike ani nehovorím. Ja si dávam asi poslednú šancu, že ma osvieti, alebo čo...

avonladyba
•
6. nov 2023

no rozmyslam ci si to aj ja mam kupit

autor
•
6. nov 2023

@avonladyba neviem, či je možné sa ešte prihlásiť. Dnes beží prvý deň. Ak by si si rozmyslela, môžem sa opýtať na FB v skupine, či je ešte možné sa zapojiť. Zatiaľ to vyzerá zaujímavo. Úlohy sú zatiaľ stavané na také hľadanie podstaty v samom sebe. Hodnotím to pozitívne, najvyšší čas sa v sebe trošku povŕtať ešte pred štyridsiatkou 🤣

feeewa
•
6. nov 2023

Aj u mna je to uz posledna sanca… ja som na tom fakt velmi zle 😞 prezieranie/dieta a dokola… ale uz dnesok mi velmi vela dal, tak dufam, ze nam ti pomoze ❤️

avonladyba
•
7. nov 2023

@feeewa ahoj, dáš prosím info ako sa Ti bude pozdavat dnešok? Dá sa k tým videám vrátiť? Napríklad že prejde tyzden, bola som na dovolenke, pozriem si ich spätne?

autor
•
7. nov 2023

@avonladyba ahoj, videá sú prístupné 3 mesiace. Ale všetko máš v pracovnom zošite, ktorý si môžeš vytlačiť. Videá sú komentáre k úlohám z toho pracovného zošita.

avonladyba
•
7. nov 2023

Aha super 🙂

autor
•
7. nov 2023

@avonladyba a tá dnešná úloha nadväzuje na včerajšiu. Zatiaľ ešte neviem, či ma to niekam posúva. Musí prejsť viac dní.

avonladyba
•
7. nov 2023

Nie sú to také úlohy ako píšu všade? Napríklad viesť si denník? Ísť na prechádzku? Cvičiť jogu?

autor
•
7. nov 2023

@avonladyba no zatiaľ nie 😀. Zatiaľ sa hľadá skutočná vnútorná motivácia.

because
•
10. nov 2023

Kočky, pozrite si web o poruchách príjmu potravy chutzit.sk