Máte skúsenosti s 28-dňovou výzvou od Barbary Svěženy?
Ahojte, máte niektorá skusenosť s týmto programom. Prosím o recenzie. Ďakujem.
Baby ja nemam, ale riesili to v jej skupine na fb…
https://m.facebook.com/groups/356064902506824/?...
Pozrite
Výzva začína už v pondelok. Stále žiadne recenzie?
Ja som v ňom bola, mne to nepomohlo, hoc sa mi to celkom páčilo.... Aj som si myslela, že som to pochopila, že to bude ok, ale .... Zas a znova som v tom kolotoči chudnutia a priberania 🙈
@suezana už som sa prihlásila 🙈
Ver, že to môže byť tvoja cesta, nikdy nevieš, ja verím, že jej slová majú veľký zmysel. Tebe môže úplne zmeniť život. Daj do toho všetko a napíš , som zvedavá, čo povieš 😘😘
@suezana určite idem do toho s nasadením. Ja som už v cykle chudnutia a priberania asi 20 rokov. Naposledy som držala kalorické tabuľky takmer rok a zhodila 25 kg. Ale po tehotenstve som opäť všetko nabrala späť. Som už zo seba zúfalá a unavená. Toto je asi moja posledná šanca pochopiť o čo to tu u mňa vlastne ide.
Aj ja som sa prihlasila a tiez som v kolotoci chudnutia/priberania uz roky… ako keby si opisala moje pocity… tak nam drzim palce teda 😊
@feeewa no baby rovnako to mám 20 rokov chudnem 😢 schudnem, držím 2 roky, priberiem 😢 nonstop mám cykly 2-3 ročne a váha v rozmedzí 30 kíl.
@feeewa @avonladyba ❤️ tak držím nám palce teda. Ja už som taká polorezignovaná celá z toho. Nie je normálne mať raz 90, raz 60. To moje telo musí byť z toho mimo. A o psychike ani nehovorím. Ja si dávam asi poslednú šancu, že ma osvieti, alebo čo...
no rozmyslam ci si to aj ja mam kupit
@avonladyba neviem, či je možné sa ešte prihlásiť. Dnes beží prvý deň. Ak by si si rozmyslela, môžem sa opýtať na FB v skupine, či je ešte možné sa zapojiť. Zatiaľ to vyzerá zaujímavo. Úlohy sú zatiaľ stavané na také hľadanie podstaty v samom sebe. Hodnotím to pozitívne, najvyšší čas sa v sebe trošku povŕtať ešte pred štyridsiatkou 🤣
Aj u mna je to uz posledna sanca… ja som na tom fakt velmi zle 😞 prezieranie/dieta a dokola… ale uz dnesok mi velmi vela dal, tak dufam, ze nam ti pomoze ❤️
@feeewa ahoj, dáš prosím info ako sa Ti bude pozdavat dnešok? Dá sa k tým videám vrátiť? Napríklad že prejde tyzden, bola som na dovolenke, pozriem si ich spätne?
@avonladyba ahoj, videá sú prístupné 3 mesiace. Ale všetko máš v pracovnom zošite, ktorý si môžeš vytlačiť. Videá sú komentáre k úlohám z toho pracovného zošita.
Aha super 🙂
@avonladyba a tá dnešná úloha nadväzuje na včerajšiu. Zatiaľ ešte neviem, či ma to niekam posúva. Musí prejsť viac dní.
Nie sú to také úlohy ako píšu všade? Napríklad viesť si denník? Ísť na prechádzku? Cvičiť jogu?
@avonladyba no zatiaľ nie 😀. Zatiaľ sa hľadá skutočná vnútorná motivácia.
Kočky, pozrite si web o poruchách príjmu potravy chutzit.sk

Pripnem sa