icon

Máte skúsenosti s 28-dňovou výzvou od Barbary Svěženy?

28. okt 2023

Ahojte, máte niektorá skusenosť s týmto programom. Prosím o recenzie. Ďakujem.

cecilia29
28. okt 2023

Pripnem sa

feeewa
28. okt 2023

Baby ja nemam, ale riesili to v jej skupine na fb…

https://m.facebook.com/groups/356064902506824/?...

Pozrite

autor
4. nov 2023

Výzva začína už v pondelok. Stále žiadne recenzie?

suezana
5. nov 2023

Ja som v ňom bola, mne to nepomohlo, hoc sa mi to celkom páčilo.... Aj som si myslela, že som to pochopila, že to bude ok, ale .... Zas a znova som v tom kolotoči chudnutia a priberania 🙈

autor
5. nov 2023

@suezana už som sa prihlásila 🙈

autor
Autor odpoveď zmazal
suezana
6. nov 2023

Ver, že to môže byť tvoja cesta, nikdy nevieš, ja verím, že jej slová majú veľký zmysel. Tebe môže úplne zmeniť život. Daj do toho všetko a napíš , som zvedavá, čo povieš 😘😘

autor
6. nov 2023

@suezana určite idem do toho s nasadením. Ja som už v cykle chudnutia a priberania asi 20 rokov. Naposledy som držala kalorické tabuľky takmer rok a zhodila 25 kg. Ale po tehotenstve som opäť všetko nabrala späť. Som už zo seba zúfalá a unavená. Toto je asi moja posledná šanca pochopiť o čo to tu u mňa vlastne ide.

feeewa
6. nov 2023

Aj ja som sa prihlasila a tiez som v kolotoci chudnutia/priberania uz roky… ako keby si opisala moje pocity… tak nam drzim palce teda 😊

avonladyba
6. nov 2023

@feeewa no baby rovnako to mám 20 rokov chudnem 😢 schudnem, držím 2 roky, priberiem 😢 nonstop mám cykly 2-3 ročne a váha v rozmedzí 30 kíl.

autor
6. nov 2023

@feeewa @avonladyba ❤️ tak držím nám palce teda. Ja už som taká polorezignovaná celá z toho. Nie je normálne mať raz 90, raz 60. To moje telo musí byť z toho mimo. A o psychike ani nehovorím. Ja si dávam asi poslednú šancu, že ma osvieti, alebo čo...

avonladyba
6. nov 2023

no rozmyslam ci si to aj ja mam kupit

autor
6. nov 2023

@avonladyba neviem, či je možné sa ešte prihlásiť. Dnes beží prvý deň. Ak by si si rozmyslela, môžem sa opýtať na FB v skupine, či je ešte možné sa zapojiť. Zatiaľ to vyzerá zaujímavo. Úlohy sú zatiaľ stavané na také hľadanie podstaty v samom sebe. Hodnotím to pozitívne, najvyšší čas sa v sebe trošku povŕtať ešte pred štyridsiatkou 🤣

feeewa
6. nov 2023

Aj u mna je to uz posledna sanca… ja som na tom fakt velmi zle 😞 prezieranie/dieta a dokola… ale uz dnesok mi velmi vela dal, tak dufam, ze nam ti pomoze ❤️

avonladyba
7. nov 2023

@feeewa ahoj, dáš prosím info ako sa Ti bude pozdavat dnešok? Dá sa k tým videám vrátiť? Napríklad že prejde tyzden, bola som na dovolenke, pozriem si ich spätne?

autor
7. nov 2023

@avonladyba ahoj, videá sú prístupné 3 mesiace. Ale všetko máš v pracovnom zošite, ktorý si môžeš vytlačiť. Videá sú komentáre k úlohám z toho pracovného zošita.

avonladyba
7. nov 2023

Aha super 🙂

autor
7. nov 2023

@avonladyba a tá dnešná úloha nadväzuje na včerajšiu. Zatiaľ ešte neviem, či ma to niekam posúva. Musí prejsť viac dní.

avonladyba
7. nov 2023

Nie sú to také úlohy ako píšu všade? Napríklad viesť si denník? Ísť na prechádzku? Cvičiť jogu?

autor
7. nov 2023

@avonladyba no zatiaľ nie 😀. Zatiaľ sa hľadá skutočná vnútorná motivácia.

because
10. nov 2023

Kočky, pozrite si web o poruchách príjmu potravy chutzit.sk