icon

Máte skúsenosti s chudnutím pomocou BODYEMS oblekov?

lubka_001
Dnes o 16:55

Ahojte. Možno ste za posledný mesiac aj pol všimli také obleky na chudnutie. Chodí na to mi vkuse reklama na FB to tam vyskočí a že ako aktívne rýchlo vie dopomôcť k chudnutiu. Chcem vedieť či to aj reálne niekomu pomohlo . Ďakujem prikladám foto

Máte skúsenosti s chudnutím pomocou BODYEMS oblekov?
anonym_cac5e4
Dnes o 16:59

Oblek za teba ani neodcvici, ani nesposobi, ze ti bude menej chutit. To uz rovno ozempic. 🙂 Cvicit, vela sa hybat, strava bohata na bielkoviny, kaloricky deficit, nechrumat vzdy, ked pride mlsna. Najlepsie sa chudne v tychto horucavach, iba pijes a nechuti ti ani jest.

rozculena
Dnes o 17:04

@lubka_001 ceny si si pozrela?
kúp si to a na jedlo ti už neostane

patrike
Dnes o 18:29

Ak chces schudnut z penazenky, tak na to ides dobre. Ak naozaj, tak cvicit a nezrat, nic ine nefunguje.

lubka_001
autor
Dnes o 19:23
@anonym_cac5e4

Oblek za teba ani neodcvici, ani nesposobi, ze ti bude menej chutit. To uz rovno ozempic. 🙂 Cvicit, vela sa hybat, strava bohata na bielkoviny, kaloricky deficit, nechrumat vzdy, ked pride mlsna. Najlepsie sa chudne v tychto horucavach, iba pijes a nechuti ti ani jest.

@anonym_cac5e4 ja viem že takto to treba ja som chcela len viac podporiť trocha dopomôcť nič viac

lubka_001
autor
Dnes o 19:23
@rozculena

@lubka_001 ceny si si pozrela?
kúp si to a na jedlo ti už neostane

@rozculena áno videla som ja som len chcela dopomôcť viem čo treba robiť proste len podporiť aby to šlo ľahšie