icon

Zarábanie pomocou umelých inteligencií. Má niekto skúsenosti?

ketrynf
13. aug 2026

dobry den, ahojte, v poslednej dobe stale na mna vyskakuju reklamy na zarabanie pomocou AI. Velmi tomu neverim, je tu niekto, kto ma s tym realne skusenosti? dakujem

yonce
13. aug 2026

urcite by som tomu neverila. 🙂

patrike
13. aug 2026

To su vsetko podvody, kde len posles peniaze a nikdy viac ich neuvidis. V horsom pripade budu ziadat dialkovy pistup na tvoj mobil / pc, aby ti to "nastavili", tak sa ti dostanu do banky a vybielia ucet.

patrike
13. aug 2026

Porozmyslaj, preco by niekto platil za reklamu, aby cudzi ludia zarobili ? Je to nejaky dobry ujo ?

anonym_faa4aa
13. aug 2026

Zárobok tbza pomoci AI sa dá, ale nie tak ako vyskakuje v reklamách. To najskôr musis niečo špecifické vedieť a môžeš to AI zadať alebo ju poveriť, aby niečo robila za teba. Tým pádom čas venuješ inej veci alebo inej práci. Ale tiež nečakaj, že toto ti urobí bezplatná verzia gpt. Na to sú skôr pokročilé platené modely.

thirstymonk
13. aug 2026

@ketrynf Pri takýchto zarabaniach a rovnako aj pri chudnutiach si treba uvedomiť jednu vec....

Keby to bolo také jednoduché, tak to robí kua každý!!! Keby existovala zázračná hubová káva na chudnutie, tak by si okolo seba videla len sexice a svalnačov. Ale keďže okolo seba vidíš buchty a tlustoprdov, tak to asi v realite nefunguje.

A keby fungovalo zarábanie pomocou AI, ako vidíš v reklamách, tak by sme všetci stovkami utierali prdel a jazdili na lambách. Ale keďže okolo seba vidíš socky a trosky, tak asi to v realite nefunguje.

Ja zarábam pomocou AI. Ale takým štýlom ako píše túto týpek vyššie. Tzn. zaplatím si 18€ za Claude code a jeho len buzerujem a on za mňa píše kódy, programuje. To, čo mi niekedy trvalo mesiac, mám teraz za tri dni a stoji ma to 18€ mesačne.

anonym_b36c58
13. aug 2026

Možno sú to reklamy na "kurzy" ako zarábať cez AI vytváraním sexi modeliek.
Keď by mal niekto reálne know-how ako jednoducho a dobre zarábať, prečo by sa s tým delil s ostatnými a školil si svoju konkurenciu?
Skúr tam ide o to zarobiť na tých kurzoch, niečo ako kurzy virtuálnej asistentky.

bomba36
13. aug 2026

Toto koluje po sockách od nástupu AI. Keby to bolo také ľahké, robili by to všetci.

anonym_300db5
13. aug 2026

@ketrynf použi na odpoveď svoju inteligenciu.

ketrynf
autor
13. aug 2026
@thirstymonk

@ketrynf Pri takýchto zarabaniach a rovnako aj pri chudnutiach si treba uvedomiť jednu vec....

Keby to bolo také jednoduché, tak to robí kua každý!!! Keby existovala zázračná hubová káva na chudnutie, tak by si okolo seba videla len sexice a svalnačov. Ale keďže okolo seba vidíš buchty a tlustoprdov, tak to asi v realite nefunguje.

A keby fungovalo zarábanie pomocou AI, ako vidíš v reklamách, tak by sme všetci stovkami utierali prdel a jazdili na lambách. Ale keďže okolo seba vidíš socky a trosky, tak asi to v realite nefunguje.

Ja zarábam pomocou AI. Ale takým štýlom ako píše túto týpek vyššie. Tzn. zaplatím si 18€ za Claude code a jeho len buzerujem a on za mňa píše kódy, programuje. To, čo mi niekedy trvalo mesiac, mám teraz za tri dni a stoji ma to 18€ mesačne.

@thirstymonk a kolko sa tak da zarobit? mne by stacilo par stovak na privyrobenie

anonym_05519b
13. aug 2026
@ketrynf

@thirstymonk a kolko sa tak da zarobit? mne by stacilo par stovak na privyrobenie

@ketrynf ked mas za potrebu sa pytat kolko si dokaze zarobit programator, tak to fakt nie je praca pre teba, prepac

anonym_3350df
13. aug 2026
@ketrynf

@ketrynf a máš nejaké znalosti, s čím si vieš privyrobiť ?

ketrynf
autor
13. aug 2026
@anonym_05519b

@ketrynf ked mas za potrebu sa pytat kolko si dokaze zarobit programator, tak to fakt nie je praca pre teba, prepac

@anonym_05519b a co je zle na tom,ked sa clovek spyta?

ketrynf
autor
13. aug 2026
@anonym_3350df

@ketrynf a máš nejaké znalosti, s čím si vieš privyrobiť ?

@anonym_3350df nie. ja by som brala hocico,ale overene,aj ked len nejake skladanie pier napr.,aj ked je to len centova zalezitost

anonym_3350df
13. aug 2026
@ketrynf

@anonym_3350df nie. ja by som brala hocico,ale overene,aj ked len nejake skladanie pier napr.,aj ked je to len centova zalezitost

@ketrynf už v dnešnej dobe, toto nie je. Preto buď treba zmeniť zamestnanie, alebo nech muž, či partner zmení, aby zabezpečil robotu.
Pozrela som máš veľké deti, aby si mohla po práci napríklad len upratovať, niekomu pomôcť s deťmi, je možností v dnešnej dobe dosť...

ketrynf
autor
13. aug 2026
@anonym_3350df

@ketrynf už v dnešnej dobe, toto nie je. Preto buď treba zmeniť zamestnanie, alebo nech muž, či partner zmení, aby zabezpečil robotu.
Pozrela som máš veľké deti, aby si mohla po práci napríklad len upratovať, niekomu pomôcť s deťmi, je možností v dnešnej dobe dosť...

@anonym_3350df ano,deti velke su,ale so synom sa treba stale ucit,kontrolovat ho,preto by som najradsej nieco na doma

anonym_faa4aa
13. aug 2026
@ketrynf

@anonym_3350df ano,deti velke su,ale so synom sa treba stale ucit,kontrolovat ho,preto by som najradsej nieco na doma

@ketrynf tak aké napíš, čo vieš robiť. Ako sa tá už niekto vyššie opýtal. Lebo na prácu z domu spôsobom sedím za chvíľu za PC treba vedieť programovať, kodovat, dizajnovaný a tam ti vie AI pomôcť urýchliť veci a urobiť namiesto teba. Alebo tak nič takéto nevieš, tak ja neviem začni piecť koláče alebo robiť nechty alebo podobné - len to zatiaľ AI neovláda .

thirstymonk
17. aug 2026
@ketrynf

@ketrynf A maš tucha o programovani? Lebo vibecoduje dneska každy, ale 99,9% tých aplikácií stojí za prd a nemajú šancu prežiť a uchytiť sa v realite. AI je dobrý sluha, ale zlý pán. Pokiaľ nemáš skúsenosti s programovaním, tak nedáš rady. Napríklad teraz robím jednu appku na opatrovanie za 3000€, polovicu mám hotovú a venoval som tomu asi 20 hodín zatiaľ :D