icon

Máte skúsenosti s Orlistatom na zníženie hmotnosti?

7. máj 2026

Ahojte prosím užíval niekto tento liek na zníženie hmotnosti? Moje bmi je 30. Zaujíma ma koľko a za aký čas ste schudli a ako to funguje. Chápem dobre že to má laxatívny účinok keď si dám jedlo s tukom? Ako rýchlo účinkuje?
Trošku to vyznie blbo ale bojím sa že budem behať na wc v tom prípade to nemôžem užívať lebo pracujem a nemôžem si dovoliť odbiehať 😢

stellarstar
7. máj 2026

Na orlistat som počula len samé negat skúsenosti a ťažnosti

anonym_4d47ba
7. máj 2026

Nie je to dobrý liek. Jedine sa z neho po… a aj tak neschudneš. Niečo novšie a lepšie si zaobstaraj.

autor
8. máj 2026
@anonym_4d47ba

Nie je to dobrý liek. Jedine sa z neho po… a aj tak neschudneš. Niečo novšie a lepšie si zaobstaraj.

@anonym_4d47ba a čo navrhujes? Ozempic? To nechcem určite. Nie som taká bohatá 🫣

leushka1574
Autor odpoveď zmazal
anonym_4d47ba
8. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_4d47ba a čo navrhujes? Ozempic? To nechcem určite. Nie som taká bohatá 🫣

@anonym_autor áno, jediné čo reálne pomáha a nie sú to peniaze vyhodené do ľuftu.

autor
9. máj 2026
autor
11. máj 2026
@anonym_4d47ba

@anonym_autor áno, jediné čo reálne pomáha a nie sú to peniaze vyhodené do ľuftu.

@anonym_4d47ba a vieš aj poradiť, kde ho zoženiem bez toho, aby o Tom vedela moja obvodná?

anonym_4d47ba
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_4d47ba a vieš aj poradiť, kde ho zoženiem bez toho, aby o Tom vedela moja obvodná?

@anonym_autor každý lekár vidí predpísané lieky niekoľko mesiacov po tom, ako boli napísané kýmkoľvek iným (asi 3 mesiace), takze jedine neísť potom pár mesiacov ku obvodnej, keď nechceš aby to videla. Obezitológovia to teraz bežne predpisujú, len neviem koľko vážiš, asi treba na to určité BMI. Skús sa objednať tam, vypočuj si rady o pohybe a strave a potom si popros Ozempic. Akurát pozor s dávkovaním musíš začínať pomaly a postupne - tzn. ak ti predpíše napr. 20 otáčok tak začni na 6 a postupne zvyšuj za další týždeň, aby ti nebolo zle, ale aby si telo zvyklo. Keď sa potom trafíš do dávky, pri ktorej ti ešte nie je zle, ale už nemáš chuť na jedlo tak si dobre. Potom stačí len cvičiť a snažiť sa jesť zdravšie a sadlo spáliš bez trápenia sa hladom. Pomôže to veľmi, ale tuky musíš spáliť pohybom aj tak.