icon

Máte skúsenosti s tabletkami Green Coffee na chudnutie?

denisach
4. okt 2013

ahojte

chcem sa opytat, ci mate nejake skusenosti s tabletkami green coffee a ci sa mozu uzivat aj pri kojeni?veelmi by som potrebovala schudnut a citala som vselico, ale zevraj niekomu to naozaj zabera🙂a ked tabletky tak ktore?dakujem

lydkab
•
4. okt 2013

Žiadné tabletky, veď je to tvrdý biznis farmaceutického priemyslu. Nemôžeš byť nastavená an to že tabletky na chudnutie fakt zaberajú, lebo v skutočnosti viac škodia. Stačí si upraviť stravu, cvičiť, hýbať sa a ono to pôjde. Pomaly ale pôjde. Pozri si knihy v kníhkupectve, JIDLO JAKO ZIVOTNí STYL, je to tuším od Petra Vorlíčka, moja mamina vdaka jeho dietam pekne schudla a už nenabrala....a to pritom prehlásila, že pri tejto "diete" nebola nikdy hladná. Veľa zdaru a odhodlania 🙂 Lyllu

sisaha
•
5. okt 2013

niekde na FB som videla reklamu na to a bolo tam asi 30 komentarov ludi, co to vyskusali.. hadaj, ake skusenosti tam boli? ani jedna pozitivna.. Ak chces vyhodit peniaze, tak si kup..

mischena333
•
26. okt 2013

Tiez som citala same pozitiva, dokonca od doktora.Tabletky boli v akcii.Ale odolala som, nekupila nic.Doktorovi dobre zaplatia za reklamu, k tomu daju zlavu na tabletky a ludia sa daju nachytat.Nie diky.Chudnutie je o zmene zivotneho stylu.Nic vic.Menej zozr. . a viac energie vydat.Jedno jedine pravidlo.Ide to aj bez tabletiek.