icon

Melónová diéta - detox

melinday
1. jún 2021

Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s melonovou diétou?

Nepíšte prosím tie ktoré s tým nemajú skúsenosti

janynyna
1. jún 2021

Ak sa nenahnevas pripnem sa

lula3108
1. jún 2021

Ak myslis jeden den jest len melon v tyzdni napr tak je to fajn, ublizit to neublizi kedze prijmes vela vody a aj celkom dost sacharidov a mineralov. Ale ak myslis ze dva tyzdne budes jest len melon tak to vobec nie. Dlhsie ako den by som do toho nesla. Este maximalne by som jedno jedlo, napr veceru nahradila melonom, ale telo potrebuje aj ine latky ako vodu a cukor a pride akurat tak velikansky jojo efekt ked budes na melone dlhodobo

kiki68
1. jún 2021

@melinday ja som toto spravila ked som mala 19, len tak nahodou. Bolo obdobie a tak sme jedli jablka a melony dokolecka. Bola som u kamosky. Lenze ja som z toho jeden vecer drapla nejaky brusny katar. Proste strasne krce, pamatam si, ze ta cesta elinou do Race bola asi 5x horsia ako moj porod. Potom to uz bola iba hodina utrpenia a do rana bolo dobre. Schudla som , lenze po tej brusnej veci som vyzerala ako z koncentraku. Zislo dole 3,5kg. Od kamosky som dosla so 46kg vahy. Ja milujem ovocie, ale po tomto uz davam bacha

mamamasama
2. jún 2021

ale prosím vas...ziadne ovocie za vas neschudne.. len a len kalorický deficit.. melon vela kalorii nema a skvelo cisti oblicky,cize aj odvodňuje... urcite pridete o nejake to kilecko...,ale bude to len a len voda a telo si vsetko krasne vypyta naspat aj s úrokmi... neblaznite... radsej viac bielkovin a zeleniny, komplexne sacharidy a zdrave tuky a riešte mnozstvo kalorii.. nic ine...