icon

Miery 93 pás a 63 cm stehná

ale_na
11. jan 2017

Baby bola som sa skuske siat merali ma celu :D merali mi pas a mam 93cm myslim ze je to az prilis a stehna 63cm ako ste natom vy ? :(

sardinka336
•
11. jan 2017

Ked si myslíš, ze to je vela, tak s tým niečo urob - nežer tolko a pridaj pohyb ...do tváre si pekna baba, tak čo riešiš...nepíšeš výšku, váhu...ťažko sudit čo je teda u teba ,,príliš,,. Ja som na tom dobre od kedy sme dojedli posledné vianočné koláče, nemá ma čo dráždit takze ja som na tom ok. Z nejakých cca 5 kil navyše nerobim ziadnu drámu...to mam ,,záchranný tuk,,.

ale_na
autor
•
11. jan 2017

@sardinka336 tak vyska 171 a vazim cca 63kg :/ veru nemozem tolko zrat :D

taami
•
11. jan 2017

@sardinka336
a to pri akej vyske je v pohode mat pas 93cm? 😂

sardinka336
•
11. jan 2017

podla BMI mas primeranu vahu...tuk sa ti zrejme uklada v pase, bruchu...Ak ti to vadi tak s tým niečo rob...tu sa o kilá navyše s nikým nepodelíš a bez prace to nepojde dole. Brucho zvyčajne nalepšie a najrýchlejšie reaguje na zmeny ako je ubytok vahy a cvičenie. Na bruchu je to najskor vidiet..aspon to je moja ,,teoria,,.

lady083
•
12. jan 2017

hlavne brucho sa robi v kuchyni, cize strava je zaklad, cvicenie doplnok na vyrysovanie

ale_na
autor
•
12. jan 2017

Zle som merala pas mam 88 :D

moni244
•
12. jan 2017

a čo pomôže, keď ti napíšeme, ako sme na tom my? veď každá sme iná, každá postava je iná, keď nie si spokojná, zmeň to

malabiba
•
12. jan 2017

Zalezi na tom ako sa citis ty, obvykle je vyssi obvod pasa priznakom ukladania tuku aj v brusnej dutine, co je nebezpecne pre vnutorne organy a srdce...ale na tom vsetkom sa nastastie da pracovat...inak ja mam pas 63🙂