icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

sany28
29. mar 2016

@vanesenka diky presne to ze vytuzena postava dá sa povedať že na dosah A uz je to čoraz ťažšie A aj to leto ide A ja chcem byť pekná mamička, kedy sa zvyknes vážiť ja som sa včera A že 84 tak mi prišlo zle že až ale snáď to je Z tej slanej šunky A koláčika no uvidim V pondelok sa vážim znovu snáď to súdne dole na 82 kg

vanesenka
29. mar 2016

@sany28 tiez sa budem len jeden krat v tyzdni a mam 64

sany28
29. mar 2016

@vanesenka tak V pondelok sa vážime A dáme si vedieť koľko išlo dole oki

sany28
29. mar 2016

@vanesenka na výšku 158 je 64 kíl už celkom fajn aj keď viem že takých 57-58 je number wan ja na svoju 161 by mi veľmi preveľmi stačilo tento rok mať 61 kg ale najprv tu 70 zmaknúť, kolko máš rokov? Ja 29 A dve detičky

vanesenka
29. mar 2016

@sany28 je yo dost so vsetkym som spokojna akuat brucho mam este take nue moc ok necadi mi troska speku ale este nie je to ono aby skm sa citila dobre a hlavnr krize boze toho mam uz plne zuby ja mam 23 a jedno dieta

sany28
29. mar 2016

@vanesenka no to rada počujem že spokojná malo báb si takto povie, hm ja keď som mala 23 rokov tak som mala mojich spokojných 63kg niekto by povedal že je to ešte veľa ale ja som sa cítila fantastický uvidíme závisí to len od nás, no nie? Ináč to moje brucho katastrofa 2 sekcie som mala A je ovisnuté uvidíme ako to potom poriesim

vanesenka
29. mar 2016

@sany28 ja sim mala normalny porod a brucho som mala strasne ovisnute take som este nevidela ake aki som chudla aj prevys sa zmensoval

veronikabarkacsova
30. mar 2016

Baby pripajam sa.moja postava je fajnod paša nadol.brucho teda nie sama stria.po dvoch deťoch zasebou nic moc

sany28
30. mar 2016

@veronikabarkacsova hm to moje je strašné sama stria A ešte aj tá koža mi vysi uvidím či sa to nejak zmenší keď bruško bude chudsie

sany28
30. mar 2016

No baby aj dnes mi to hádam vyjde raňajky omeleta z 2 vajíčok plus 2 knakerbrot pol litra čaju zeleného desiata jablko obed šošovicová polievka nie kyslá teraz mam zihlavovy čajík A cca 1,5 litra vody za mnou na večeru dva bielka A jedno žĺtko jasné čajík nemôže chýbať nič medzi jedlami som nevyhryzala takže som hrdá na seba už sa teším na pondelok snáď to o tie dva kila bude dole majte sa a držte sa svojho cieľu

sany28
30. mar 2016

Cawte baby takže misia splnená nič som nepokazila voda ešte liter vošla domna plus ten čajík A 2 vajíčka ale celé neva,iné do rána nemám čo zjesť som V nočnej A nic iné som si nezobrala takže deň č. 2 úspešný majte sa

odm3
31. mar 2016

Fúha @sany28 ty máš teraz stravu ako kulturista pred súťažou v rysovacej fáze. Si dobrá! Len tak ďalej. Ja sem ani nejdem písať čo všetko som požrala - asi som závislá od sladkého - hanbím sa 😒 .

odm3
31. mar 2016

@vanesenka ako sa stravuješ? Aj športuješ? Tebe to ide tak pomaly - ako mne. Zato celkový úbytok váhy - super, super, super. Si dobrá, že už tak dlho držíš.

sany28
31. mar 2016

@odm3 tak to si ma pekne pobavila že kulturista pred..... Chcachacha, neboj sa trvalo mi to 2 mesiace kým som sa takto nakopla som zvedavá koľko mi pôjde váha dole a ty si ako na tom z váhou ide ti dačo dole? Držím ti palce A neboj od sladkého som závislá aj ja A dnes som si dala makové cestoviny ale tak za dve lyžice okolo pol druhej ináč raňajky jogurt +vločky 2 lyžice, zelený čaj pol litra o vode už nepíšem, desiata neodolala som šup do seba tvarohový koláč, obed šošovicová polievka, olovrant ten makový prehrešok,A večera buď pohár mlieka koli tomu že som toho dosť pojedla alebo zeleninu,ináč by som si dala cotagge alebo tvaroh takže dnešný deň iba na jedna mínus, jaj A pol litra zihlavoveho mám tiež za sebou oki drž sa vlastne všetky baby sa držte

vanesenka
31. mar 2016

@odm3 od vcera som na jatnom detoxe pokusim sa vydrzat cim najdlhsie uvidk. Kolko vydrzim aj dva tyzdne by boli pre mna super ak ti vtdrzim ake chcen cuac ako tyzden hadam nezlyham 🙂

sany28
31. mar 2016

@vanesenka A to čo jes alebo pijes?? Držím palce ja by som určite nevydržala cheche

sany28
31. mar 2016

No baby zvladla som deň č.3 na 1- zamnou, večer super aj keď naposledy som jedla o druhej A večeru som mala O pol ôsmej musela som ísť do mesta tak som nestíhala ale jabĺčko som si mohla zobrať takže takto eeee, 250 ml mlieka bola večera majte sa baby teším sa na pondelok dúfam že nebudem sklamaná pekný večer A bru noc

veronikabarkacsova
1. apr 2016

@sany28 blahozelam.ked si dala tri dni uz das aj ostatne.ja od dnes zacinam mesacnou detoxikacnou kurou od cukru.lebo tento tyzden som len vyjedala sladkosti.

sany28
1. apr 2016

@veronikabarkacsova snáď hej nejak to už celkom ide,no jasné tie naše sladkosti keby bola sladkostova dieta hneď by sme boli všetky štíhle chichi, drzim palčeky ozvi sa potom

vanesenka
1. apr 2016

@sany28 ja mam 63 kil🙂 idem na dalsom kile makat hadam ti neporusim🙂vecer sim mala strasnu chut si dat nieco sladke tak som si dala mieto tiho dk ust jeden trojholnicek syra 🙂

odm3
1. apr 2016

ja dnes ráno 83,7 - môj rekord, ešte 1-2 kilečká a bude to rovných 10 dole - len mne to bude ešte trvať minimálne mesiac.

sany28
1. apr 2016

@vanesenka cawes nechcela si sa vážiť až V pondelok či si to mýlim ale supiiiiisss kilo dole super pocit že? Len tak ďalej ja až V pondelok

sany28
1. apr 2016

@odm3 no vidíš ide ti to no pekne 10 kíl dole to už hej A aký je tvoj cieľ?

vanesenka
1. apr 2016

@sany28 ano ale nevydrzala som 🙂

odm3
1. apr 2016

@sany28 tak ešte takých 10 aspoň, optimálne 15 by som chcela dať dole - takých 70 by som chcela vážiť - ja mám výšku 170. Ešte rok vydržať - je to dlhá doba, ale zase pri tomto tempe, 1Kg/mesiac, nie som moc hladná. Zatiaľ mám zacielené na 80 - nech už tá osmička nie je vpredu.

sany28
1. apr 2016

@vanesenka si ako ja ja som skoro tiež dnes nevydržala ale možno zajtra už neodolam bojím sa že keď sa postavím V pondelok na váhu tak budem sklamaná veľmi by som chcela z tych hnusnych 84 na 82 zísť viem že to bude hlavne voda po tej slanej šunke reálne aspoň myslím

sany28
1. apr 2016

No baby pol litra vody,raňajky 2 knakerbrot + kur. Šunka + 30%Sýria+ 2 paradajky malé,pol litra zihlavoveho čaju, voda voda,obed šošovicová polievka za 2 naberacky, musím ju už dojest chichi,pol litra zeleného čaju jasné 3 lyžice makových cestovín ale neva,okolo 5 tej tuniak vo vlastnej stave to milujem A pol salatovej uhorky, A 3 hodinky pred spaním pohár mlieka alebo vajíčko A medzi tým vellllaaa vody A ešte večer zmaknem pol litra čaju majte sa držte sa

veronikabarkacsova
1. apr 2016

@sany28 ten zihlavovy caj pijes koli dostatku tekutin alebo ma aj nejake ucinky

sany28
1. apr 2016

@veronikabarkacsova zihlavovy čaj vraj výborne pomáha pri precisteni organizmu,podporuje látkovú výmenu, precistuje krv A atď, neviem citala som toho veľ A že ktoré čaje ale najviac spomenuté boli zelený, zihlavovy,mätový

sany28
1. apr 2016

@sany28 A ináč mňa nejako naplnia tak aj koli tomu ináč 3 L čistej vody