Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
@trdelnik234 ahoj, akože nestránim sa sacharidov ako čert svätenej vody, len sme trochu z nich upustili. Raňajky klobáska s čerstvým špenátom a bielou redkvičkou, desiata banán, obed mäsko a k tomu prehrešok v podobe slovenskej ryže, olovranť jogurt a večera cottage so špenátom a paradajkou.
@ivetkab. Ako robis spenat? Mne totiz klasicky uvareny vo vode nechuti a zahustovat je skoda podla mna ( zbytocne kalorie, navyse pre mna fadne jedlo).
Ahojte baby.no ani neviem ako začať 😊.moja olanovana mesacna detox.kura od cukru vydržala 5 dni a prisli obľúbené zenske dni a cokoladka nestihla utiecť.taze ani v pondelok sa mi neoplatí sa vaziz keďže rucicka bude ukazovať zaujimavu hodnotu.chcela by som aj uz konečne ukazala 65 . No neviem.ide to pomaly.nie ako na začiatku😊.stravu mam v pohode keďže uz skoro pol roka nejem pecivo a ani nič z muky a ani biely cukor nepouzivame a samozrejme pojem len cistu vodu a zázvorový čaj.ale ale ta cokolada ma prenasleduje.
@trdelnik234 no, k jedlu ako na raňajky alebo ako príloha k večeri, tak ho jeme normálne surový. Kupujem v kelímku, je medzi čerstvou zeleninou. A inak ak varím napríklad prívarok, tak napríklad mrazený len tak šmahnem na masle, fakt možno len takú minútku aby sa to zohrialo a podlejem sladkou smotanou - zabijete ma 33%. Ono sa to zahustí a je to super omáčka.
@ivetkab. Cerstvy spenat robim tiez ako salat s domacim dresinkom ( olivovy olej, horcica, ocot ), len ten vareny mi nechuti.
@veronikabarkacsova Normalka, ze ta prenasleduje, sak to je droga. A karobove tycinky ti tiez chutia?
@trdelnik234 este som ich nejedla. Ked doma peciem tak pouzivam steviu alebo med. A ani sladkosti nekupujem aby ma neprovokovali.teraz veľká noc bola a deti podostavali kopec sladkosti a este nemozu ich papat tak sa na mňa pozeraju .😞
@trdelnik234 ja tiež robím tak spenat so smotanou .detom tak chuti a stále lepšie ako zahustovat mukou
Ahojte babeny moja aktualna vaha od minuleho roka od septembra 73 kg do teraz aprila 57,5 kg a je mi supis pupis 😉
@veronikabarkacsova presne tak, radšej smotanu ako múku dať aj keď kus múky isto neuškodí
@trdelnik234 cha keď sme pracovali na Cypre tak sme mali plno stromov karobovych, vyzerá to ako veľké fazulove struky len tmavé A tvrdé ale sladké ako med zvykli sme to hryzt
No baby nazdar takže dnes raňajky jedna ceralna mini bagetka či čo to bolo s kus jahodovym džemom, takéto raňajky som mala poprvy krát, obedik grilované kuracie dolné stehná 2 lebo boli dajake biedne plus pol uhorky, jasne čaj ako ináč A cca o 16:00 aj keď viem že už dosť pozde 2 čoko palacinky jednu prvú skúšobnú A jasné že keď som dorobila tak šup ďalšiu ale neserie má to vždy je to čo som dnes dokopy zjedla o 500 krát menej ako dakedy, na večeru len čaj zelený uvidíme pondelok pol kila musí byť
@veronikabarkacsova hm takže detox skončil nevadí ides ďalej A das to však cieľ už V dohľade už sa nesmieš vzdať, ti s tou čoko poznám aj keď ja nie som moc na klasickú čoko skôr také ako pirohy makové rezance koláčik ale zatiaľ V poho okrem tých mojich dvoch palaciniek, A tvoja výška lebo už neviem koľko si písala lebo ja keď budem mať raz 63 kg tak koncim aj keď je moja výška 161 cm, potom sa uvidí či si to budem vedieť ustrážiť ak ano tak budúci rok skúsim to dotiahnuť na 55 kg môj sen z veľkým S, drz sa a ozvi sa ako ja až V utorok sa budem vážiť
@sany28 moja vyska je 165 a ciel do leta je 60 kg. Dnes som sa drzala namiesto sladkého som jedla jablka a vydržala som.k tomu na obed tuniakovy salat a večer uz nič .bola som cvičiť a dve az tri hodiny nejen pred a uz teraz je vela hodín.
@veronikabarkacsova cha moja o 10 viac a do konca roka hádam aj 63 ale pekne poporiadku najprv 70ku musím zdolať veľmi ti držím palce
@veronikabarkacsova Baby ja mam dnes OFF od striktneho rezimu, lebo tu bola od vcera manzelova mamka a pozvala nas obed do talianskej restiky, takze radsej vam nepisem, co som uz stihla zjest. Esteze je to iba raz za tyzden. Ale inak som so sebou celkom spokojna, ani to sladke mi uz tak nechyba.
Baby som off aj ja ale zajtra pokračujem držte sa
Aj ja som off, od piatku. Pojedla som toho teda dosť. Váha hneď 1,5 Kg hore. Ale zajtra zase zapnem svoj režim. A pôjdem behať.
Babenky nebojte sa jest , dolezite je jest pravidelne aspol kazde 3hodinky a aspon tak aby vam posledne jedlo vyslo do 19:00-20:00 neskor uz nie 😉 taktiez aby vase telo malo dostatok bielkovin pocas dna a davat si pozor na sacharidy lebo ked ked velky prijem telo to nevladze spracovat a hlavne uklada si to potom ako tuk 😏 davat pozor hlavne na ryzu a zeniaky 😉 opatrne max tych 40-50g v surovom stave a max 2x denne 😉
Ahojte, ako pokračujete? Ja som úspešne v pondelok nabehla na svoj režim, váha mi stojí zatiaľ - ale ja idem tak pomaly - že len kilo za mesiac, tak si musím počkať kým sa to pohne. Ale už mám 8 kg dole, tak som spokojná.
@odm3 pomaly dalej zajdes🙂 zvolila si dobru taktiku.. a 8 kg si za kolko schudla?
@gretuschka1984 začala som koncom augusta minulý rok, teda asi kilečko za mesiac to vychádza. Mala som až 93. Teraz mám 84 +/- kilo. Ešte 15 by som chcela zhodiť. To je ale ešte dlhá cesta - zatiaľ mám cieľ - menej ako 80 - nech už nie je tá osmička na začiatku. Rýchlejšie neviem ísť - potom som už moc hladná a nervózna.
Ahojte baby ako vám to ide? Motivujte ma vašimi vysledkami. Este kolo mi treba a -10 kil. Začala som presne 19 októbra taze presne pol roka.a uz sa mi prestava chciet 😞
@veronikabarkacsova mne to teda moc nejde v poslednom čase - dokonca mám viac. Dnes ráno 85,4 takže zase som sa dostala nad 85. Ale pokračujem - moje doterajšie skúsenosti mi hovoria, že treba len vydržať a výsledok sa napokon dostaví.

@ivetkab. Ahoj, pozeram, ze my dve sme tu prisli medzi poslednymi. Ak som dobre citala, tak ty vobec nekonzumujes sacharidy? Mohla by si sem hodit tvoj vzorovy jedalnicek, napriklad zo vcera? Len tak pre ilustraciu